"hoofdstuk 2"

190 9 1
                                    

p.o.v Christoff
Het was mijn plan om met wat vrienden naar de club te gaan. Hebben we ook gedaan alleen was ik al weer snel huis, maar niet alleen. Met iemand uit de club: Bella ik ken haar naam ergens van maar waarvan geen idee.

Ik heb vandaag ook niks gehoord van Rosalie, wat ik wel jammer vind, want ja ze is en blijft toch wel mijn kleine roosje en dat is ze over 2 dagen al een half jaar. Als ik en Bella een beetje intiem beginnen te worden, zoenen etc. Gaat de bel ineens. 'shit' mompel ik 'die moet ik echt even open doen'. Mijn shirt was al uit en heb geen zin om een shirt aan te doen dus loop naar de deur en maak hem open. En daar staat Rosalie, shit dit komt helemaal niet goed uit shit shit shit. Toch zoen ik haar maar en meteen zoent ze me terug ik vraag toestemming en die geeft ze. 'heey, jou had ik hier niet verwacht' zeg ik tege roos en glimlach lief naar haar. Dan hoor ik Bella zeggen: 'Chris wie is dat?'

p.o.v Rosalie
Als ik bij Christoff's huis aan kom zet ik mijn fiets in de voortuin en bel ik aan. Ik wacht tot er open gedaan wordt en daar staat Chris shirtless, en nog verbaast het me hoe gespierd hij is ookal hebben we al bijna een half jaar verkering. Hij zoent me en ik zoen terug en leg mijn handen in zijn nek. Hij vraagt om toestemming door zachtjes met zijn tong tegen mijn lip aan te tikken. Altijd al mijn zwak geweest. Ik geef hem toestemming en zo staan we even tot ik ineens een stem hoor die me heel erg bekent voorkomt. De stem zegt: 'Chris wie is dat?'. Die stem herken ik uit duizende: Bella, wat moet zij nou weer bij Chris. Daarna zie ik Bella met een laken om zich heen gewikkeld door de deur heen kijken naar mij 'shit' mompelt ze. 'WAT THE FACK IS DIT' schreeuw ik. 'roos rustig het is echt niet wat het lijkt' 'ohja je weet toch dat Bella mijn bestevriendin is Chris? hoe durf je?' ik kijk hem wanhopig aan en kijk daarna naar Bella die mij betrapt aankijkt. Chris gaat gewoon vreemd met mijn bestevriendin.. dat is in 1 klap mijn 2 meest geliefde mensen verliezen. Dan zegt Bella 'Roos uhm' ongemakkelijk kijkt ze van mij naar Chris. 'Wat uhm, ik weet echt wel wat hier aan de hand is Bella. Je weet hoeveel ik van Chris houd en alsnog kan je niet van hem afblijven' dan kijk ik Chris aan 'Chris ben ik niet goed genoeg ofzo dat je met mijn fucking beste vriendin het bed in duikt ben je helemaal gek geworden ofzo? klootzak!!' Ik snik 'Roos het spijt me dit was echt niet de bedoeling' zegt Chris. 'Het boeit me geen ene flikker of het de bedoeling was of niet, je bent gewoon fucking vreemdgegaan met mijn beste vriendin' fluister ik. Ik kijk Bella aan, ik kijk Chris in zijn ogen voor de laatste keer en geef hem een bitchclap. 'Dit had ik dus echt niet verwacht van jullie' ik pak mijn fiets en fiets huilend naar huis, ik wordt onderweg 2x bijna aan gereden maar het boeit me geen flikker. Ik ben gebroken.

Als ik thuis kom zet ik mijn fiets in de schuur en loop naar binnen toe, mama zit op de bank en ziet mij, huilend 'oh liefje wat is er gebeurd' vraagt ze met een bezorgde blik in haar ogen wanneer ze me een knuffel geeft. Het enigste wat ik kan doen is huilen huilen en nog eens huilen, hoe druft hij? hoe durft zij? 'Chris is vreemdgegaan met Bella' snik ik. 'oh liefje wat erg en al helemaal zo net voor je naar je vader toe gaat..' 'ik weet het mam, maar nu ben ik blij dat ik naar pap toe ga, hoef ik hun stinkhoofden niet meer te zien. Maar ik ga maar is slapen dan ben ik morge goed uitgerust om mijn spullen in te pakken, loveyou mama!' ik kijk haar met betraande ogen aan. 'i love you kleine roosje' glimlacht ze, ik glimlach terug.

Ik loop naar boven en ik ga toch eerst nog even douchen voor ik ga slapen, ik pak wat lingerie en een oversised shirt en loop naar mijn badkamer. Even later sta ik onder de douche en zing ik mee met de muziek die opstaat, ik was mijn haren en mijn lichaam. Het lijkt net alsof er niks gebeurd is vandaag niet dat mama heeft gezegd dat ik naar Amerika ga verhuizen en dat Chris vreemd gegaan is. Als ik klaar ben met douche en ik mijn hoofd helemaal leeg heb gemaakt droog ik me af en kleed ik me aan. Daarna ga ik in bed liggen check m'n snap, insta en app nog even leg mijn telefoon aan de lader. En daarna val ik al snel in een hele rustige lichte slaap.

❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥
Hoofdstuk 2: Wat vinden jullie ervan?? laat het weten in de reacties en stem ook zeker op dit boek als je het leuk vind!!

xxTess😘  (863 woorden)

The New Girl In Miami {GESTOPT}Where stories live. Discover now