"hoofdstuk 9"

139 5 1
                                    

p.o.v Rosalie

Ik word wakker van Monica die mijn kamer binnen komt lopen en mijn gordijnen open doet. Ik kreun 'ugh moet dit?' vraag ik met een slaperig stem en rek me uit, Monica grinnikt. 'Jaha we gaan vandaag wat leuks doen met z'n drieën dus hophop snel klaarmaken'. Ik ga recht op zitten en kijk haar vragend aan 'huh wat gaan we doen dan?' 'tja dat is een verrassing dus ga je nou maar snel klaar maken' ik knik 'ben er over een half uurtje'.

Ik stap uit bed en maak mijn bed netjes want ja ik slaap nogal wild dus mijn dekens liggen altijd overhoop. Ik loop al denkend wat ik aan ga trekken mijn kast in, ik keek eens mijn kast door en blijf bij een leuk jurkje hangen dat wordt m denk ik als ik hem voor me houd in de spiegel.

 Ik loop al denkend wat ik aan ga trekken mijn kast in, ik keek eens mijn kast door en blijf bij een leuk jurkje hangen dat wordt m denk ik als ik hem voor me houd in de spiegel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( 𝑑𝑖𝑡 𝑖𝑠 ℎ𝑒𝑡 𝑗𝑢𝑟𝑘𝑗𝑒 𝑑𝑎𝑡 𝑧𝑒 𝑎𝑎𝑛 ℎ𝑒𝑒𝑓𝑡 )
Ik ga voor mijn bureau zitten en pak mijn krultang en krul mijn haren, niet te heftig natuurlijk. Daarna doe ik nog wat mascara en highlighter op pak mijn witte nike airfoce 1's en nog een tasje. Ik sta voor de spiegel en keur mezelf goed, ik kijk op mijn telefoon en zie dat ik over alles 25 minuten gedaan heb.

Als ik beneden kom zie ik papa en Monica in de keuken zitten dus loop naar hun toe. 'Haii, ik ben klaar hoor en wat gaan we eigenlijk doen?' vraag ik 'we gaan naar universal studio's in orlando!!' zegt Monica enthousiast 'DAT MEEN JE NIET' schreeuw ik terwijl ik in de lucht spring. 'Oke zullen we dan gaan' zeg ik hijgend als ik mijn vreugde dansje gedaan heb, papa en Monica lachen 'ja dat lijkt me een goed idee'.

Het wel bestwel ver rijden zon 3 uurtjes maar hey we hebben het er voor over, echt o mijn god ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven. Ik heb oortjes in en neurie mee met de muziek en voor dat ik het weet zijn we er al. 'Zo we zijn er' zegt papa na een lange reis, papa geeft mij het kaartje en we lopen naar de ingang. Ik geef mijn kaartje aan die man die bij de ingang staat als ie het kaartje gescand heeft wenst hij me nog een leuke dag, nou ik weet wel zeker dat dit een leuke dag gaat worden.

Het is echt te mooi hier en omdat ik niet echt oplet waar ik loop, oepsieee. Ik loop vol tegen een jongen op oh wat ongemakkelijk dit 'Hey kijk is uit waar je loopt' zegt hij hij is niet heel lelijk, bruine haren en blauwe ogen. 'Sorry' zeg ik en ik kijk naar beneden. 'Wat is je naam?' vraagt hij 'Rosalie' zeg ik. 'Ik ben Daniël' en hij geeft me een hand 'aangenaam kennis te maken Rosalie' zegt hij, ik knik. 'Maar ik ga misschien tot later' zeg ik en loop daarna bij hem weg richting mijn ouders die en stukje verder op staan. 'We waren je al kwijt waar was je?' vraagt papa met een bezorgde toon. 'Ik botste tegen een jongen op een stukje terug en toen hadden we een klein gesprek dus niks aan het handje zullen we verder gaan'.

We gaan in achtbanen en andere attracties, wel hele lange rijen maarja dat hebben we er voor over. Ook heb ik leuke foto's gemaakt voor insta, we hebben ook echt mega veel gegeten en gedronken en we hebben mega veel lol gehad, we lopen met z'n drieën terug naar de uitgang na echt een mega leuke dag gehad. Bij de uitgang zie ik Daniël weer en we maken oogcontact ik glimlach nog even naar hem, daarna loop ik samen met papa en Monica richting de auto. 'Ohja we blijven vannacht in een hotel in de stad slapen het is te laat om nog terug naar huis te rijden' ik knik. 'Begrijpelijk maar ik heb geen extra kleding of toiletspullen bij me' 'nou dat is al geregeld er ligt een tas met spullen van jou in de achterbak dus daar hoef je je geen zorgen over te maken'.

Onderweg naar het hotel komen we nog een mac tegen en iedereen heeft honger, wat me verbaasd, want we hebben zoveel op vandaag. 'Macdrive of naar binnen' vraagt papa 'Mac drive' zeg ik en papa knikt.

We geven onze bestelling op en halen die op bij het laatste raampje, papa parkeert de auto ergens zodat we rustig ons eten op kunnen eten. Als we het eten op hebben gaan we naar het hotel checken we in en gaan naar onze kamer, ik heb dus blijkbaar een eigen kamer hoe tof is dat!! Het is echt een super mooie kamer en ik leg mijn tas op de grond en plof in het bed. Ik ben echt uitgeput van deze drukke dag, voordat ik ga slapen ga ik nog even douchen check daarna nog even me telefoon en ga ik slapen.

The New Girl In Miami {GESTOPT}Where stories live. Discover now