"hoofdstuk 12"

105 5 4
                                    

'Wat wil je' vraag ik, hij denkt na 'hm ik heb gehoord dat we bij elkaar in de klas zitten' zegt hij met een grijns, ohnee alsjeblieft niet zit ik ook nog met die sukkel in de klas. 'Oh wat fijn zeg' zeg ik sarcastisch en rol met mijn ogen, hij kijkt me aan en pakt mijn kin vast 'ik zie je bij de les schoonheid' hij geeft me nog een knip oog en loopt daarna naar z'n vrienden die naar hem fluiten en me met een grijns aankijken, ik besluit er geen aandacht aan te besteden.
----->----->------>------>------>------>----->

Ik zie Nicky al aan komen lopen en ze kijkt me met een frons aan 'Wat was dat?' vraagt ze, ik zucht 'Jacke heeft gehoord dat we bij elkaar in de klas zitten en dat kwam hij me even vertellen, en waarschijnlijk ook om stoer te doen bij zijn vrienden om te laten zien wat voor een speeltje die nu weer heeft.' Nicky kijkt me begrijpelijk aan 'achjoh laat je dag niet verpesten door die klootzak' ik grinnik 'dat lijkt me een goed idee.'

Nicky en ik praten nog even tot de bel gaat en samen lopen we naar de eerste les toe en dat is wiskunde zoo saai, maar we moeten het er maar mee doen. Ik loop het lokaal in en ik en Nicky gaan ofcourse naast elkaar zitten. Het duurt niet lang of bijna iedereen uit de klas er is en de docent de les start, hij stelt zichzelf voor en vertelt een beetje wat we van dit school jaar kunnen verwachten, als meneer Lemmen een paar formules aan het uitleggen is komt Jacke de klas binnen stormen 'hallo meneer sorry dat ik te laat ben.' De docent kijkt hem boos aan 'nou vooruit ga zitten maar dit is de eerste en laatste keer dat je te laat komt bij mij', Jacke knikt en loopt naar een lege tafel die natuurlijk achter mijne is. Meneer Lemmen gaat gewoon verder met waar hij mij bezig was alsof hij niet verstoord is door een of andere debiel, 'psssst hey Roos' uff kan hij me gewoon niet een keer met rust laten, ik negeer het en Nicky kijkt ook achterom zij heeft het dus ook gehoord. Hij tikt tegen mn stoel aan met z'n voet heel irritant en niet gewoon een keer nee gewoon heel de tijd, 'wat moet je' fluister ik als ik me half omdraai Jacke grijnst 'ik wist wel dat ik je aandacht zou trekken.' Ik rol mijn ogen gewoon de arrogantie die hij uitstraalt is echt walgelijk, ik draai me terug om 'negeer hem gewoon' hoor ik Nicky zeggen. Ik focus me weer op de les maar naar een tijdje begint Jacke weer tegen m'n stoel aan te tikken, ik negeer het maar na een tijdje houd ik het niet meer. 'Wil je alsjeblieft gewoon stoppen je werkt echt op me zenuwen' zeg ik geïrriteerd als ik me omdraai richting Jacke, hij doet onschuldig z'n handen in de lucht 'sorry princess is automatische' 'yeah right' zeg ik als ik me ogen rol en terug draai. 'Mevrouw van Vliet en meneer Johnson als ik jullie nog een keer hoor kunnen jullie het lokaal verlaten.' Uff dit gezeik er ook nog bij ik kijk Jacke nog een keer streng aan dat ie echt moet stoppen.

Meneer Lemmen gaat weer gewoon verder met allemaal ingewikkelde formules uitleggen op het bord als ik eerlijk ben snap ik er helemaal niks van maar het zal wel alles op z'n tijd. Voor de rest van de les heeft Jacke gelukkig niks gedaan en de bel gaat, 'jezus wat moest ie nou van je?' vraagt Nicky als we samen het lokaal uit lopen 'ik heb echt geen idee maar het was wel echt rete irritant kan ik je vertellen' ze grinnikt 'ja dat geloof ik, maar welke les heb je nu ik heb science jij' 'oh uhm ik heb engels' zeg ik. 'Oh jammer naja ik zie je in de pauze mijn kluisje straks?' vraagt Nicky ik knik we zeggen gedag.

Ik ga opzoek naar mijn lokaal wat nog niet zo makkelijk is, na een tijdje heb ik het eindelijk gevonden en loop met op tijd het lokaal in ik kijk de klas rond en zie dat er alleen nog maar plek is naast Jacke. Hier heb ik dus echt geen zin in, ik ga naast hem zitten leg mijn boeken op tafel en waarschuw hem dat ie zich moet gedragen hij knikt braafjes maar ik weet dat er niks van te recht gaat komen.Net zoals bij wiskunde stelt de docent ze zich voor en vertelt ze wat we van dit jaar kunnen verwachten als er geen vragen zijn start ze de les, en begint ze met het uitleggen van grammatica ik schrijf een beetje mee en schrik me helemaal kapot als ik ineens een hand op mijn been voel. Ik kijk Jacke boos om en sla z'n hand weg 'kappen' sis ik boos, hij gooit onschuldig z'n handen in de lucht 'sorry hoor princess wist niet dat je boos zou worden' zegt ie met een pruillip, ik reageer er maar niet op ik wil niet in de problemen komen namelijk.

Na een tijdje begint Jacke propjes naar me te gooien echt rete irritant, ik negeer het gewoon. 'Hey pssst' hoor ik naast me ik zucht 'Jacke laat me met rust' sis ik boos, hij grijnst 'en wat nou als ik dat niet wil.' Ik rol mijn ogen 'serieus waarom kan je me niet gewoon even een keer met rust laten of is dat te veel gevraagd.' 'Mevrouw van Vliet ik heb last van jou, ga je maar melden' ik zucht 'mevrouw dit meent u niet toch, dan vind ik dat Jacke ook mee moet door hem heeft u last van mij.' Ze kijkt van mij naar Jacke en weer terug naar mij 'hup gaan jullie je maar melden heb geen zin in een discussie' ik kijk Jacke 'dankjewel he asshole' zeg ik tegen hem terwijl ik mijn spullen in mijn tas doe, samen lopen we naar de receptie.

O mijn god 500+ reads dank jullie wel!!

The New Girl In Miami {GESTOPT}Where stories live. Discover now