"hoofdstuk 1"

243 12 0
                                    

p.o.v Rosalie

Ik zit op mijn kamer en mijn moeder roept: 'Rosalie kom is naar beneden ik moet je wat vertellen'. 'Jahaaa ik kom al' roep ik terug ik loop naar beneden en zie dat mijn moeder al zit te wachten op mij.

'liefje' zegt ze 'ik en je vader hebben besloten dat het tijd is dat je bij je vader gaat wonen'. Ze kijkt naar beneden en zegt zonder mij aan te kijken: 'je vertrekt donderdag al dat is het beste hoe sneller je weg bent, des te minder moeite je hebt om hier weg te gaan, je zal dus afscheid moeten gaan nemen van school, je vrienden en vriendinnen, mij en van Nederland' 'WAT' roep ik, 'zijn jullie helemaal gek geworden ofzo!! Ik wil helemaal niet weg uit Nederland, Ik wil helemaal geen afscheid nemen van iedereen'. ik fluister 'waarom mama? waarom?' ik barst in tranen uit en ren naar boven.

Mijn moeder rent achter me aan en roept een aantal keer mijn naam, maar ik negeer haar volledig. Wat denken mijn ouders wel niet ik wil helmaal niet weg uit Nederland. Ik wil helmaal niet naar Amerika. Wat moet ik nu. Mijn vader woont aan de andere kant van de wereld, en dat betekent dat ik alles hier in Nederland achter moet laten, mijn vrienden, familie, school, en zelfs mijn vriendje..

Als ik een beetje ben uitgehuild bel ik bella op. Ik wacht tot ze opneemt 'heey Bella, ik heb slecht nieuws. Mijn moeder heeft me net vertelt dat ik bij mijn vader ga wonen, en het ergste is is dat ie in Amerika woont..' 'WAT' roept ze, 'dat meen je niet en nu?' ik zucht ' ja ik weet het niet ik snap echt niet waarom ze me dit aan doen ik vertrek donderdag al. Dat is al over 2 dagen'. Ik hoor bella zuchten 'dus dat betekent dat we maar 2 dagen hebben om afscheid te nemen voor een lange tijd'. 'Jupp, helaas wel' ik zucht. 'En ik moet ook van Christoff afscheid nemen, ik kan echt niet zonder hem' jammer ik. 'Bella? zullen we nu dan nog even naar de stad gaan gewoon even lekker shoppen even vergeten wat er net is gezegd?'. Bella stemt gelijk in en even later zit ik op de fiets naar de stad, mama vroeg nog waar ik naar toe ging. Ik keek haar aan en liep zonder wat te zeggen weg ik heb niet echt behoefte om nu met haar te praten, dat komt vanavond wel.

Als ik ik de stad aan kom zie ik Bella al staan, ze zwaait naar me en ik zwaai terug. Ik zet mijn fiets weg en stop mij sleutel in mijn rugzak daarna loop ik naar Bella toe en knuffel haar, 'wat moet ik nou zonder jou als ik in Amerika ben?' vraag ik aan Bella, ze laat los en zegt ' geen idee, en ik weer niet wat ik zonder jou moet hier in Nederland' ik zucht. 'Kom we gaan shoppen, dat kunnen we wel gebruiken' ik glimlach. En daar gaan we winkel in, kleding passen, kleding kopen en weer door naar de volgende winkel. Zo vliegt onze middag voorbij en heb ik al aardig wat tasjes in mijn hand, 'pffff ik heb wel weer genoeg geld uitgegeven voor vandaag' lach ik en kijk bella aan ' zeg dat wel ja'. Ze lacht. Ik kijk op mijn telefoon en zie dat het al 6 uur is 'oh shit Bella het is al 6 uur ik denk dat ik maar is naar huis toe ga' 'goed idee' zegt Bella 'dan ga ik ook, ik bel je nog wel vanavond'. Ze geeft me een knuffel ' isgoed' zeg ik en pak mijn sleutel en fiets naar huis toe.

Als ik binnenkom zit mama aan de tafel 'zeg Roos, waar ging jij zomaar ineens naartoe zonder wat tegen mij te zeggen?' vragend en boos kijkt ze me aan. 'ehh ik ging met Bella naar de stad, ik had even wat afleiding nodig na het nieuws wat je me vertelt hebt'. Ze kijkt me aan en zegt: ' liefje ik snap dat het hard aankomt, maar het is het beste voor ons allemaal je hebt je vader al heel lang niet meer gezien'. Tja daar heeft mijn moeder wel gelijk in, maar alsnog het is niet niks om 'even' naar Amerika te verhuizen en alles hier achter te laten. SHIT!! Ik ben het helemaal vergeten om alles tegen Christoff te zeggen. 'mam?' vraag ik 'is het goed als ik even naar Christoff ga, ik moet hem alles nog vertellen en mag ik dan ook blijven slapen' vragend kijk ik haar aan. Zeg please ja!! ze kijkt me aan en zegt: 'Oke vooruit dan pak snel je spullen en morge ben je voor 1 uur thuis. Dan kan je je spullen alvast in pakken, Veel plezier lieverd!!' 'dankje mam tot morgen'. Ik ren naar boven pak wat spullen en spring op de fiets richting Cristoff.

To be Continued😘😘😘😘

❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥
Dit was dan het 1e hoofdstuk!!
Ik ben heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden dus laat het zeker weten! x

(de jongen in de bijlage is Christoff)

Xx Tess😘😘   (858 woorden)

The New Girl In Miami {GESTOPT}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu