Izluđuješ me!

1.1K 40 1
                                    

■HARE POV■
Uđem u kuhinju gdje i nju zateknem pa zastanem na par sekundi. Gladan sam tako da moram ući da napravim nešto, zakoračim ka naprijed i po njenoj reakciji shvatim da me je primijetila, ali okrene glavu od mene. Nakon što si napravi kapućino krene izaći, ali odlučim spriječiti sljedeći korak, uhvatim je za ruku pa zastane.
H: Sjećaš li se šta si mi sinoć rekla?
Okrene se prema meni i uhvatim razočaran pogled.
A: Sjećam se.
Odgovori mi na postavljeno pitanje pa joj pustim ruku i dobijem pitanje koje me na trenutke ostavi bez riječi.
A: Hoću li sad biti izbačena što sam se zaljubila u šefa?
Naglasi zadnju riječ kada shvatim da želi naglasiti moju poziciju u ovoj kući. Približi mi se dok gledam u nju, spustim pogled na njene usne i dobijem želju da ih probam. K vragu zašto mi ovo radi, ne mogu joj odoliti, gurnem vrata od kuhinje tako da se odmah zatvore pa nju prislonim uza zid dok stavljam ruke iznad njenih ramena, gledamo se u oči dok gutamo jedno drugo pogledima.
H: Izluđuješ me!
Frknem bijesno, a njena donja usna se spusti pa podigne glavu prema meni.
H: Znao sam da si baš ti moj početak i moj kraj.
Usne joj se razvuku u osmijeh, a ja dobijem još veći nagon da ih probam. Približim svoje usne njenima i na par milimetara stanem, pogledavši je, ali ona je već držala oči zatvorene, čekajući moje da im se pridruže, nisam gubio na vremenu. Prislonim usne na njene pune, mekane i baš kada sam krenuo da od blica pređem na nešto intimnije, vrata lupiše od zid i na brzinu se odmaknem od nje, okrećući se prema ulazu gdje vidim Leona otvorenih usta. Njegova začuđena faca me još više razbijesni. Baš sad kada sam dobio priliku da je ljubim, on uđe i prekine nas. Prekrstim ruke i približim se njemu koji je kao zakopan stajao u jednom mjestu.

U kriminalu nema osjećaja《I sezona》 - ZavršenaWhere stories live. Discover now