Kına Gecesi

859 67 16
                                    

Selamm. Kitabın sonuna doğru gelmişken aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum. Bu kitap bittikten sonra, bir şeyler daha yazmayı planlıyorum ama bu sefer kurgunun içinde BTS olmayabilir. Yine de benim kitabımı okur muydunuz? Bunu gerçekten çok merak ediyorum. Umarım cevaplarsınız. Şimdiden keyifli okumalar💞

*******

" Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar. Aşrı Aşrı memlekete kız vermesinler."

Kuzenlerimden birinin " E ama biz veriyoruz" demesini duyunca kahkaha atmamak için kendimi zor tuttum. 2 saattir etrafımda türküyü söyleyerek dönüyorlardı ama bende göz yaşı namına bir şey yoktu. Annem başımdaki örtüyü kaldırıp " Kız ağlasana azcık aaa." dedi. " Nasıl ağlayayım ya, çok komik." Annem kolumu çimdikleyince iş ciddiye binmişti. Kuzenlerimde geçerken birkaç çimdik atınca cidden canım yanmıştı ve gözlerim dolmuştu. Gözümden birkaç yaş düşünce burnumu çektim. Hemen başımdaki örtüyü kaldırdılar ve kına yakmak için avucumu açtılar. Avuç içlerime kınayı sürüp kapattılar. İşleri bitince değişen müzikle herkes göbek atmaya başladı. Gülerek bende ellerimi şıklatıp ritimle oynamaya başladım.

Salonun kapısı açılıp müzik değişince şaşkınlıkla kapıya baktım. Yok artık. Bizim 7 deli oğlan birlikte Best Of Me söylüyor ve koreografiyi yapıyordu. Bu görüntü hem komik hemde çok özeldi.
( Lütfen internetinizi açıp videoyu izleyin. Bu şarkının koreografisine hayran olan bir tek ben olamam.)

Şarkıyı bitirdiklerinde koşarak yanlarına gittim ve hepsine birden sarıldım. Üyeler geri çekilince bir tek Jimin ile kalmıştık. Kollarımı sıkıca boynuna dolayıp yanağına öpücük kondurdum. "Bu çok tatlı bir süprizdi. Teşekkür ederim." Gülümseyip dudağımı öpünce utanarak geri çekildim. Türkiyedeydik yahu. Millet alışkın değil. Tekrar erik dalı çalmaya başlayınca Jimin'in elinden tutup bana ayak uydurmasını sağladım. Ee çocuk yetenekli aga hemen kapıyor benden güzel oynuyor valla. Poposunu sallamasıyla içimde biriken kahkahayı salıverdim. İnsanlar etrafımızda çember oluşturup alkış tutmaya başladılar. Bizde yani 7 deli oğlan ve ben ortada oynuyorduk. Üyeler insanların alkışlarıyla gaza gelip kendilerinden geçerek dans etmeye başladıklarında bütğn salon insanların kahkaha sesleri ile dolmuştu.

Saatlerce göbek attıktan sonra kendimi zorla sandalyelerden birine atabilmiştim. Birazdan insanların fotoğraf çekilmek için geleceğini bildiğimden şimdi elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyordum. Yanımdaki sandalye çekilince bakışlarımı o yöne çevirdim. Jimin gülümseyerek bana bakıyordu. Elini yanağıma yaslayıp konuşmaya başladı.

Jm: Buraya geldiğimizden beri hayatım değişti bildiğin. İdol olmam kimsenin umurunda değilmiş gibi herkes benimle normal bir şekilde konuşuyor beni rahatsız etmiyorlar. Ben gerçekten burda özgürce eğlendim. Bana bu özgürlüğü yaşattığın için teşekkür ederim sevgilim.

Bende elimi yanağına koyup gülümsedim.

G: Bizim daha birlikte özgürce eğleneceğimiz çok anılarımız olacak. Alışşanız iyi olur Bay Park.

Kuzenlerimin bize seslenmesiyle fotoğraf çekilme zamanının geldiğini anlamıştım. Jimin'i elinden tutup kaldırdım. Bu bizim aile geleneğimizdi. Her düğünde fotoğraf çekilirdik. Başta gayet güzel pozlar verirken sonlara doğru cıvıtır açıkçası işin bokunu çıkarırdık. Şimdi de öyle olmuştu. Başlarda tatlı tatlı pozlar verirken şuan olay çok başka yerlere gitmişti. Ben Jimin'in kucağındaydım. Tae Jungkook'un, Jin Namjoon'un, Suga'da J-Hope'un kucağındaydı. Kuzenlerim önümüzde yere oturmuş garip garip şekillere girmişlerdi. Gerçekten normal değildik. Ama biz böyle güzeldik be. Son pozumuzu verirken saçlarımı Jimin'in dudaklarına bıyık yapıp kocaman gülümsemiştim.

Fotoğrafları incelerken gülmekten hepimizin karnı ağrımıştı. Gülmekten gözümden akan yaşları sildim. Jimin elini belime koyup beni kendine yasladı.

Jm: Gözünden akan tek yaş mutluluktan olsun birtanem.

Diye fısıldadı kulağıma...

ABİLERİMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin