*7

4.9K 241 20
                                    

Sabah gözlerimi mesaj sesiyle açtım  ve öfleyerek yataktan kalktım .Telefonumu elime aldım gelen mesaja bakacakken çok sıkıştığımı anladım ve hızla lavaboya girdim.Lavaboda işim bitince çıktım ve dolabımın karşısına geçip ne giyeceğime karar vermeye çalıştım.

Kot bir elbise altına da beyaz spor ayakkabılarımı giyip aşağıya indim.Bugün üniversitede ki ilk günümdü.Bighitten bir mesaj gelmediği için okula gitmeye devam edeceğim .Annemle babam kahvaltı ediyorlardı .Bende hemen masaya oturdum.

G: Günaydın .

A: Günaydın kızım .

Azar azar bir şeyler yedikten sonra masadan kalktım .Odama gidip çantamı ve telefonumu aldım .Annemle babama okula gittiğimi söyledim ve evden çıktım .Doğru söylemek gerekirse biraz heyecanlıydım.Yeni bir ortama girecektim ve bir de tabi tekrar Jungkook'u görürsem diye biraz heyecanlıydım.Metroya binip tam okulumun önünde inmiştim.Bahçe kapısından içeriye adımımı attığımda artık beni yeni bir hayatın beklediğinin farkındaydım.Öğrenciler bahçedeki oturma yerlerinde oturmuş sohbet ediyorlardı .Ders saatim geldiği için direk sınıfa çıktım ve ortalarda bir yere oturdum.Ben geldiğimde sınıfta çok öğrenci yoktu ama şimdi nerdeyse sınıfın tamamı dolmuştu.

Yanıma birisi oturduğunda o tarafa döndüm.Bir kızdı .Uzun saçlı güzel bir kızdı .Kız bana dönünce gülümsedim ve elimi uzattım.

G: Merhaba ben Güneş.

Kız da elini uzattı ve "Ben de Kim Ye Rin."

G: Memnun oldum Ye Rin

Ye Rin: Bende memnun oldum Güneş .Bu arada adın çok farklı. Nerelisin?

G: Türküm.

Ye Rin: Anladım.

Hoca gelmişti.Küçük bir tanışma faslından sonra derse giriş yapmıştık. Kore'de ders işleme taktikleri biraz farklıydı .Sanırım bir süre uyum sağlayamayacaktım.Ders bittiğinde ayağa kalktım sınıftan çıkacakken  arkamdan seslenen Ye Rin ile durdum ve ona döndüm.Yanıma geldi;

Ye Rin: Kafeye gidelim mi? Benim bugün başka dersim yok.Biraz laflarız birbirimizi tanırız.

G: Olur.Benimde başka dersim yok bugün.

Ye Rin gülümseyip koluma girdi ve beni sürüklemeye başladı .Yaptıkları benimde gülümsememi sağlamıştı.Kafeye gelince ilk boş bulduğumuz masaya oturduk.Garson yanımıza gelince ben bir filtre kahve Ye Rin'de bir latte sipariş etti.Garson yanımızdan ayrılınca Ye Rin hemen lafa girdi.

Ye Rin: Eee Güneş veteriner olmaktan başka bir hayalin falan yok mu?

G:Var aslında .

Ye Rin merakla bana bakarak devam et anlamında elini salladı .Kafamı dışarıya doğru çevirdim ve gülümsedim.Kafamı çevirmeden konuşmaya devam ettim.

G: Şarkı söylemek istiyorum.Müzik benim hayatım .Beni ben yapan en büyük unsur.İnsanlar müziğimi sesimi beni sevsinler istiyorum.

Ye Rin: Güneş hayalin çok güzel.Umarım hayalini gerçekleştirirsin.

G: Umarim .Eee senin hayalin var mı ?

Ye Rin: Var aslında .İleride sokak hayvanları için bir barınak açmak istiyorum.

G: Bu harika bir şey Ye Rin.İleride hayalini gerçekleştirebileceğinden eminim.

Ye Rin: Güneş biliyor musun ben seni hemen sevdim.Telefon numaranı alabilir miyim? Görüşürüz belki ara sıra .Tabi sende istersen?

G: Tabi ki isterim Ye Rin.Bende seni çok sevdim.O zaman telefon numaramı söylüyorum.**********

Ye Rin: Tamam ben seni şimdi arıyorum sende benim numaramı kaydedersin.

Ye Rin beni arayınca telefonumu elime aldım ve numarasını kaydettim.Telefonumu kapatıcakken bu sabah mesaj geldiği aklıma geldi ve mesaj kutuma girip gelen mesaja bakmaya başladım .

Şu an inanamıyorum .Mesaj Bighittendi.Ama soru şuydu ki mesajın içeriği olumlu muydu yoksa olumsuz mu?

ABİLERİMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin