15. City Of Angels, Baby | Part 1

128 16 97
                                    

Μπορούσα να νιώσω ανακούφιση, αυτές τις λίγες στιγμές πριν χρειαστεί να επιστρέψω σε εκείνη την κρύα, αγχωτική πραγματικότητα.

Η Natalie ξεπέρασε το πολιτισμικό σοκ, σχεδόν αμέσως. Και σύντομα δεν άργησα και εγώ.

Μα πως μπορούσα να μην ξαναβρεθώ απότομα στην πραγματικότητα όταν βρισκόμασταν στο Λος Άντζελες, και δεν είχαμε ιδέα από που να ξεκινήσουμε. 

Η βιασύνη μας δεν είχε κανένα θετικό, εκτός από το να πάρει τον ρόλο του ως υπενθύμιση τής ανευθυνότητάς μας. Γιατί πέρα από την αποφασιστικότητα και τις λίγες θεωρίες μας, δεν είχαμε τίποτα περισσότερο πέρα από κούφια λόγια.

Το κτήριο μπροστά μας ήταν τεράστιο, ενδεχομένως η τράπεζα να ήταν μέσα σε κάποιους από τους ορόφους.

«Είκοσι-δύο όροφοι είναι.» μέτρησε η Natalie, προλαβαίνοντας τις σκέψεις μου.

«Μην σε αγχώνει. Έχουμε το τηλέφωνό τους για να μάθουμε τα σχετικά.» 

Εντάξει, όλα καλά. Το τηλέφωνο βρισκόταν στην τσέπη μου. Πρέπει να πάρουμε τηλέφωνο για να ρωτήσουμε τον όροφο .. αλλά πρώτα έπρεπε να αφήσουμε τα πράγματά μας, να φάμε και να αρχίσουμε να μοιάζουμε με ανθρώπους.

«Ακολούθα με.» φώναξε δυνατά η Natalie και έβγαλε από το σακίδιό της ... μια κάμερα. Την κοίταξα δύσπιστη αλλά αυτή δεν επηρεάστηκε.

Στο πρόσωπο τής Natalie μπήκε μία μάσκα ενθουσιασμού από την μία στιγμή στην άλλη. «Η τράπεζα βρίσκεται στο ισόγειο Olivia, δες.» Σηκώνοντάς το χέρι της για να μου δείξει κάτι πίσω από ένα δέντρο. Πράγματι, η τράπεζα και η ταμπέλα της ''CALIFORNIA BANK & TRUST'' φάνηκαν αμέσως. Δίπλα ακριβώς υπήρχε και ένα ΑΤΜ, ακριβώς μπροστά μας.

Ήμασταν τυχερές αυτήν την φορά και ο σωστός ο δρόμος βρισκόταν ακριβώς μπροστά μας. Η σκέψη αυτή μόνο με προβλημάτισε, τονίζοντας την αίσθηση ενόχλησης στο στομάχι μου που είχα εδώ και ώρες.

«Πρέπει να αρχίσουμε να κουνιόμαστε, πριν τραβήξουμε την προσοχή.»

Με γοργό βήμα, με τα σακίδια στις πλάτες μας, η Natalie άρχισε να βγάζει φωτογραφίες προς την μεριά τής τράπεζας, προσπαθώντας πάντα να είναι διακριτική. Την έσπρωξα ανυπόμονα, τραβάμε προσοχή έτσι που το παίζουμε τουρίστριες μπροστά από μία τράπεζα κοντά στο κέντρο του Μπέβερλι Χιλς.

Τελευταίο Βλέμμα | Βιβλίο 1 ✓Where stories live. Discover now