06. No Place Like Home

208 36 124
                                    

Υπήρχαν φορές όπου ευχόμουν να μπορούσα να εξαφανιστώ. Όχι πάντα, όχι συνέχεια, μα υπάρχουν φορές που η σκέψη αυτή με κρατάει ξύπνια τα βράδια, ανήμπορη να κοιμηθώ ξανά.

Είμαι παρανοϊκή, ψιθυρίζω συνέχεια. Είμαι παρανοϊκή, είμαι ηλίθια, είμαι ένα κορίτσι με μεγάλη φαντασία, και μεγάλο στόμα. Και με τον φόβο να παραμονεύει σε κάθε γωνία, την απελπισία να εμφανίζεται κάθε στιγμή, δεν αντέχω άλλο.

Φοβάμαι και ο φόβος είναι τόσο αληθινός που με καίει βιαστικά και τόσο γρήγορα. Δεν μπορώ ούτε στην σχολή να πάω χωρίς να είμαι στα όρια κλάματος, χωρίς να μάτια μου να χύσουν δάκρυα, χωρίς να τρέξω κυριολεκτικά μακριά από όλους.

Η Natalie δεν καταλαβαίνει. O Dylan με κοροϊδεύει, λέγοντας πως εφόσον εγώ χώρισα τον Peter δεν έβγαζε νόημα τέτοια αντίδραση. 

Και ο Peter, αχ, εκείνος απλά κοιτάει χωρίς να λέει τίποτα. Λες και πέθαινε κοιτάζοντάς με, ζώντας μακριά μου.

Δεν μπορώ να την κάνω να το βουλώσει.

Να με κάνει να το βουλώσω ή να με τρελάνει; Περισσότερο από όσο ήδη ήμουν, τουλάχιστον; Έψαξα όλο το σπίτι για κοριούς και κρυφές κάμερες και δεν βρήκα τίποτα!! Και το χειρότερο; Αντί να νιώσω καλύτερα και να ξεχάσω αυτήν την παρανοϊκή ιδέα, πεθαίνω επειδή φοβάμαι μην πεθάνω.

«Γαμώτο.» είπα κλαίγοντας. Γιατί όσο σκέφτομαι πως όλα αυτά είναι βλακείες νιώθω γελοία;

Έχω αυτό το ένστικτο και φοβάμαι τρομερά να το αγνοήσω.

Το σπίτι τού Peter για άλλη μία φορά φαινόταν όπως πάντα, χαώδες. Μόνο που αυτήν την φορά ξεπερνούσε αυτό που άντεχα και είχα συνηθίσει να βλέπω. Θα άρχιζα να τακτοποιώ, κάτι που σχεδόν άρχισα να κάνω αλλά δεν ήταν πλέον σπίτι μου εδώ.

Άφησα το κινητό μου στον καναπέ και πήρα μια βαθιά ανάσα πριν συνεχίσω. 

Η φωνή μου, η φωνή τής λογικής που αγνοούσα σκόπιμα σήμερα, ούρλιαζε σε κατάσταση συναγερμού. Το κεφάλι μου στα όρια έκρηξης, με την καρδιά μου νεκρή, όπως είναι εβδομάδες τώρα. Ειρωνικά νεκρή, γιατί εκείνος καλά είναι και εγώ θα έπρεπε να είμαι χαρούμενη για αυτό, γιατί τον αγαπάω.

Τον αγαπάω .. και γιατί είμαι εδώ;

Τι έκανα εδώ;  Ψάχνω στοιχεία για να γίνουν οι εφιάλτες μου πραγματικότητα.

Τελευταίο Βλέμμα | Βιβλίο 1 ✓Where stories live. Discover now