24. Our Corner Of The Universe

111 14 94
                                    

OLIVIA'S POV

«Olivia, είμαι εδώ για να σε σκοτώσω.» δηλώνει η εξουθενωμένη φωνή τού παλιού μου φίλου. Ο Dylan δεν προσπαθεί καν να με κοιτάξει.

Ωχ γαμώτο ...

«Olivia! Θα σε σκοτώσω!» γελάει η υπέροχη φωνή τού Peter. Ο πατέρας μου πίνει αθόρυβα την μπύρα του, ακριβώς δίπλα στο αγόρι μου, και προσπαθεί να μην γελάσει μαζί μας.

Έχω πιεί λίγο κρασί, αλλά δεν είμαι τόσο μεθυσμένη.

«Επειδή έριξα λίγο κρασί στο παντελόνι σου; Δεν έχεις αποδείξεις.» λέω γελώντας και εγώ με την σειρά μου.

Ο Peter είχε πιεί και αυτός σχεδόν δύο ποτήρια κρασί, το ένα ποτήρι είχε βρεθεί στο παντελόνι του  παρά τούς αγνούς σκοπούς τής οικογένειάς μου να τον χαλαρώσουν με το αλκοόλ.

«Αποδείξεις; Παραλίγο να με σκοτώ-» γελάει, αφήνοντας τα λόγια του στην μέση. Πέφτω στην αγκαλιά του δακρύζοντας από το γέλιο, και ένιωθα τόσο καλά. 

«Πες κάτι.» λέει ο Dylan, φέρνοντάς με πάλι στην πραγματικότητα. Για πρώτη φορά από τότε που μπήκε στο δωμάτιο κοιτάζει το θήραμα κατευθείαν στα μάτια. 

Δεν ξέρω αν περίμενα να δω κάποιο ίχνος αγνού συναισθήματος στο αγόρι που βρισκόταν μπροστά μου. Ή η αδιαφορία ήταν εντελώς καλύτερη.

«Τι θες να πω;»

«Δεν ξέρω. Περιμένω κάποια αντίδραση.»

«Θέλεις να αντιδράσω, στον θάνατό μου;»

Ο Dylan ξεφυσάει εκνευρισμένος, αναμένοντας την - όπως είπε - αντίδρασή μου.

Το πρόσωπό του, για άλλη μια φορά κρυμμένο στα σκοτάδια, η φωνή του η μόνη απόδειξη πως δεν είμαι πραγματικά μόνη μου, παρέα με όλες τις σκιές και τους εφιάλτες μου. 

Το κεφάλι του γέρνει στον αέρα και για μία στιγμή σκέφτομαι τον διάβολο να ψιθυρίζει στο αφτί του.  Είναι εύκολο να κλέψεις μια ζωή ενώ τόσο δύσκολο να την φέρεις πίσω ..

Γιατί θέλει την αντίδρασή μου; Η καρδιά του αποζητά συγχώρεση και το μίσος μου θα του έδινε την τιμωρία που αποζητάει; Αλλά τα δικά μου δαιμόνια αρνούνται να πιστέψουν στην συνείδηση τού Dylan αυτή τη στιγμή. Όχι όταν θέλει .. να με σκοτώσει.

Μα έχει .. αν φύγω εγώ τώρα, η μαμά, ο μπαμπάς, η Lucy και ο παππούς θα μείνουν μόνοι τους. Η Rain Wright θα καταδικαστεί για τα λάθη μου, η Natalie θα ζήσει την ζωή που προσπάθησα να αποφύγω. Και ο Peter ... ο Peter θα ζήσει ελεύθερος και αυτό μοιάζει σαν ένα κακό που ακόμα και στις τελευταίες μου στιγμές δεν θέλω να αποδεχτώ.

Τελευταίο Βλέμμα | Βιβλίο 1 ✓Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα