🇴 🇵 🇮 🇦 ...

141 102 48
                                    

gözlerinin içine baktığımda çok yoğun duygular hissediyorum.

Sevgi ve arzu iki farklı şeydir; sevilen her şey arzu edilmez ve arzu edilen her şey de sevilmez."

Arzu bir anın dağlarını yerinden oynatabilir, sevgi ise bir ömrün sıradağlarını. Arzu, kısa bir an süren çok yoğun bir duygudur; aşk ise benzersiz bir güçle yavaş yavaş yanan bir ateştir.

Arzumuz ile ister, sevgimiz ile paylaşırız; arzu bir varoluş durumudur, sevgi ise bir haykırıştır.

"En iyi zamanlardı, en berbat zamanlardı, bilgelik çağıydı, ahmaklık çağıydı, inanç devriydi, kuşku devriydi, Aydınlığın dönemiydi, Karanlık dönemiydi, umudun baharıydı, umutsuzluğun kışıydı..."
🌺🌺🌺🌺🌺
Kai çok zor zamanlar geçirmiş olmalı benim gibi bizimki sepesizce bitti. Yanlış zamanda birbirimize açıldık. Şimdi Hersey yeniden başlarmı bilemiyorum? Kai her geçen gün kalbimi yumuşatıyordu. Bana birşey öğretmişti aslında baglanmamayı. Korkuyorum ya bir daha giderse diye. Gözlerindeki hareleri bidaha göremem diye güzel kokusunu bidaha koklayamam diye.
Kolyemi gördüğümde epey şaşırdım kaiye onu kaybettiğimi söylemiştim onda olduğunu bana hiç söylemedi saklıyormuş. Yerine koydum kalbine... Kombini hazırlayıp çıktım.
Eve gittim. Eunbyul nasıl geçti diye sordu. Ben bu işe son verelim çok saçma. Artık taneyle rol yapmiyacaktik. Bana saçma geliyordu. Kalbini acıtmak istemiyordum. Sadece uzaktan seviyordum, dokunmadan incitmeden, yormadan, yorulmadan...
Taenin kaç gündür morali bozuk ve bana yakın davranmıyor eskisi gibi. Direkt yatağıma yattım.
🌺🌺🌺🌺🌺
Uyandığımda eunbyul ve Tae erkenden çıkmıştı. Şirkette vardım. Sekreter Han nara bana Bir adres verdi ve oraya gitmemi söyledi ex kıyafetleri almam için. Yola çıktım mağazaya girdim kıyafetleri aldm. Çıktığımda oradaki sahilde yürümek istedim. Ayakkabılarımı çıkarıp yorgun ayaklarımı kum taneciklerinin üzerine bıraktım. Arkamdan biri seslendi bu taeydi.yanima geldi.
Bong she bunu sana başta söylemem lazımdı ama artık dayanamıyorum. Bong she neden beni görmezden geliyorsun. Anlamıyormusun hala. Ne demek istiyorsun tae dedim. Seni seviyorum diye bağırdı. Tae yapma dedim. Ben... Ben seni onun kadar incitmeyecegim bir şans ver lütfen dedi. Tae! olamaz yapamam. Neden? Dedi. Kai bende hiç bitmedi 😥😥😥bitiremedim onu içimde aklıma yedirsemde kalbime yediremiyorum. Tae unut gitsin dedi. Arkasını dönüp gitti. Bu olanlar karşısında şok olmuştum. Tae yılardır içinde saklıyordu. 😣
Sirekete geri döndüm. Kainin çekimleri vardı. Kıyafetlerini götürdüm. Çekimlere hazırız. Kai poz vermeye başladı. Okadar güzeldi ki. Bana bakıyordu bende ona. Kai fotoğraflara bakarken oradan ayrıldım. Şoktaydım taeye olanlara üzülüyordum. Lavaboya gidip yüzümü yıkadım. Çıktığımda kai kapidaydi. Peşinden gelmiş. İyimisin diye sordu. İyi değilim dedim hiç iyi değilim kai... Kai bana sımsıkı sarıldı. Kafam çok karışık dedim. Bende ona sarıldım. Ona sarılmak çok iyi gelmişti. Kusura bakmayın efendim bu aralar canım sıkkında yanlış anlamayın dedim. Sorun değil Bong she istediğin zaman sarılabilirsin dedi. Eve gittim kai akşam gece 2 de mesaj atmıştı. Bende onu düşünmekten uyuyamıyordum. Daha iyimisin? İyiyim teşekkür ederim. Yazdım. Ekranda 10 dk boyunca yazıyor görünüyordu uzun bir metin yazacak sanıyorken birden tek kelimelik mesaj geldi. "özledim" yazıyordu. Ne yazacağımı bilemedim. Bende "özledim işimi" yazdım. Çok komiksin Bong she seni özledim yani. Dedi utancımdan mesaja cevap vermeyerek uyudum.
🌺🌺🌺🌺🌺
Sabah kaiden mesaj gelmişti sahilin oraya gelebilirmisin? Arada kaldım ve sonunda gittim. Kai yine orda değildi. Bir yerlerden çıkacağını biliyordum. Birden göründü. Çok yakışıklı görünüyordu saçları rüzgarla savasiyordu. Göz göze geldik. Ellerini ellerime degdirdi. arkanı dönermisin dedi. Çaresizce döndüm. Kai boynuma sandıkta gördüğüm kaybettiğim kolyemi taktı ve sarıldı buna karşı koyamamistim. Çok güzel bir hissti nefesini ensemde hissediyordum ve onu seviyordum...

"Seni düşünmek güzel şey, ümitli şey,
Dünyanın en güzel sesinden
En güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey...
Fakat artık ümit yetmiyor bana,
Ben artık şarkı dinlemek değil,
Şarkı söylemek istiyorum." 💖

Benim Hikayem Var🌺Where stories live. Discover now