Yine Yeniden🌺

163 113 54
                                    

3 yıl sonra...
Merhaba ben Bong she mezun oldum ve şuanda sitilist olma yolunda ilerliyorum şuanda boştayım. İş arıyorum. Ben eunbyul ve taehyung yeni bir eve çıktık. Birlikte yaşıyoruz ikiside benim en yakın arkadaşlarım. O mu? O gün, o günden sonra... Bi daha aramadı. Bende aramadım. Biz bitti dememiştik belki ama aramıza giren mesafe bizi bitirmişti. Bitmiştik bitti demeden o günden sonra çok zor günler geçirdim. Onu unutmak istediğimden değil sadece hatırlamak acı verdiği için unutmalıydım. Bu süreçte baekhyun başka bir sanat okuluna transfer oldu. Eunbyul ve taehyung bana çok destek oldular kanka olduk. Geceleri birlikte ağladık, yeri geldi birlikte güldük. Şimdi mutluyduk herseye rağmen herkese rağmen çok mutluyduk eunbyul hukuk okuyordu. Taehyungsa tabiki sanatla ilgileniyordu. Çok büyük bir yıldız olma hayaliyle ve çok başarılı. Üçümüzde Seul'de aynı üniversitede farkı bölümlerde okuyorduk.

🌺🌺🌺🌺🌺

Sabah uyandım hemen eunbyulun odasına koştum uyan eunbyul geç kaldın. Eunbyul eyvah geç kaldım diye bağırdı. Tae! Tae! Uyannnn daha kahvaltı hazırlıyacağız. Sabah kuşların eşliğinde kahvaltı yaptık. Tae ve eunbyul çıktı. Arkalarından bende çıktım. WhatsApp grubuna dersteyken aniden bir mesaj geldi. Tae mesaj atmıştı. 3 bilet aldım. Akşama sinemadayiz. Ben gelemem çalışmama lazım tae dedim,lütfen ısrar etme. Akşam oldu. Tae geldi hadi sinemaya Bong she hiç itiraz etme yarın çalışırsın kolumdan tutup çekti. Artık gitmeliyim tae çok inatçı. Sinemadan sonra çok yorgundum eve geldik. Hemen uyudum. Ertesi sabah kahvaltıda tae bana bir şirkete sitilist arandığını söyledi. Bu benim için çok iyi bir şirkete sitilist olarak çalışmak kariyerim için süper. Hemen başvurdum 2 saat sonra e-posta geldi kabul edilmiştim.holeyyy taenin boynuna atladım. Sonra aşırıya kaçtığım anlayınca geri çekildim. Şey teşekkürler tae. Yarın işe başlıyorum. Eunbyul çok sevindi. Bizim stilistligimizide yaparmisin Bong she! Hepimiz güldük.
🌺🌺🌺🌺🌺

Hazırlanıp çıktım. Şirketten içeri girdim oradaki ceo geldi. Yeni odanız burası benim sitilistligimi yapacaksınız. Ceonun ismi Han yi soo. Çok kaba birine benziyor. 2 saat sonra bir telefon geldi. Ceo beni odasına cağırıyordu. Odasına girdim, beni çağırmışsınız. Evet Bong she yarın çok önemli bir toplantım var. şirkette yeni Ceo seçilecek dedi. O yüzden bana çok iyi birşeyler hazırlamayı unutma.peki efendim. Odadan çıktım. Amanım ne yapmalıyım taeyi aradım. Durumu anlatım, şansız Bong she bu zaman sanami denk geldi. Maalesef dedim. Bana yardımcı olurmusunuz tae? Tae peki dedi. Bu durumda bana yardım edebilecek en iyi kişi taeydi. Taeyle kombini ayarladık. Teşekkürler tae çok iyi oldu.

🌺🌺🌺🌺🌺

Ertesi gün Ceo Han yi soo  kıyafetlerini giymişti. Toplantı odasına girdi. Toplantıdan çıktıktan sonra ceomuz değiştiğini öğrendik yarın yeni biri gelecekti Ceo olarak acaba kim? Eve gittim çok yorgundum eunbyulun alay konusu olmuştum. Şirkete gitti ve Ceo değişti diye sürekli söyleniyordu.😅

🌺🌺🌺🌺🌺

Bugün yeni Ceo gelecekti. Acaba kim çok merak ediyorum. Kahvaltımı yapıp çıktım. Tae ve eunbyul iyi şanslar dilediler. Hepimiz bekliyorduk yoldaydı. 5 dkya Burda olması lazım derken. Yeni ceomuz içeri girdi. O... Buuu kai onun burada ne işi var?

"Gitmem Diyenlerden Öğrendik Yalnız Kalmayı" 💖

Benim Hikayem Var🌺Where stories live. Discover now