Seviyor Gibiydi...

203 127 46
                                    

"kız bir yaprak gibi süzülüyordu adeta. nereye gittiğini bilmeden, nereden geldiğini bilmeden ,onun için tek bir gerçek vardı. Oda hayatın acımasız bir yer olduğu."
🌺🌺🌺🌺🌺

Gözlerimi açtım, çok sıkıcı bir gün olacağını şimdiden tahmin ediyorum, çünkü onun bakışları olmayacak bir tür silahtı sanki beni ona bağlayan,kaiyi seviyordum, ama onun beni sevdiği faili meçhul... kahvaltıya indim. annem ve babam her zaman ki gibi odama kapanmamdan şikayet ediyorlar. Bende eunbyul buluşmamız gerektiğini hatırladım,hemen odama koştum. Eunbyul 5 kere aramış hazırlanıp çıktım.
🌺🌺🌺🌺🌺
  Cafe de oturduk eunbyul herseyi anlatacaktim nasıl bilmem ama anlatacaktim bir şekilde. Eunbyul şey bak şimdi sen benim kaiyı ne kadar sevdiğimi biliyorsun, lütfen anlatacaklarımı yanlış anlama eunbyul endislenmişti. Bir çırpıda kurtulmak istedim bu histen ve söyledim. Eunbyul o kağıt varya onu bana tae yazdı... Lütfen kızma gerçekten ona karşı hicbirsey hissetmiyorum. Eunbyul hiç kırgınlıkla bakmiyordu, şaşırdım çok kızmasını bekliyordum. Eunbyul söze girdi, bong she sen benim kankamsın, ben zaten taeyi sadece beğenmiştim, dedi. Nedense buna hiç inanamadım. Neyse, ikimizde ayrıldık.
🌺🌺🌺 🌺🌺
eve geldiğimde çok yorulmuştum bu aralar yorgun hissediyordum. Gece uyumamışım film izlerken saate baktım saat 3 aklıma İngilizce kursu geldi. Hemen uyudum yarın kursum var.
🌺🌺🌺🌺🌺
Sabah telefonum bir çaldı allahim o telaşla yataktan düştüm. ahhhh sırtım Aryan Kim acaba hemde 12 cevapsız arama hemen aradım. Kulağıma o narin ses gelince hemen tanıdım. Arayan kai'ydi. Kai bana seni herzamanki parkın orada bekliyorum. Dedi ve kapati. tabi ben söyledikleri karşısında şok olmuştum. Hemen hazırlandım parka gittim hızlıca ama kimse yoktu kai görünmüyordu ve numaramı nereden bulmuştu acaba?
🌺🌺🌺🌺🌺
Bunları düşünürken omzuma biri dokundu. Ve beni kollarıyla sardı. Kollarıyla oluşturduğu çemberin içinde döndüm ve yüz yüze geldik. Bu kai'ydi nefesi suratıma çarpıyordu gözgözeydik. Yanaklarımın yandığını hissettim. Hemen uzaklaştım. Kai seni özledim, dedi. Neden telefonu açmıyordun... Ben tüm bunları duymamış gibi verdiğim cevap Hıı ? Oldu. Kai utandigimin farkındaydı. Seviyor gibiydi beni. Sonra kai hadi oturalım, dedi. Bense kursu asmaya karar verdim. Çimlerin üzerine oturduk kai birden dizlerimin üstüne uzandı. Kokusu burnuma geliyordu. Kai bambaşka kokuyordu çok güzel bir histi bu. saçlarına dokunmak istedim ama hemen geri çektim. Çünkü kai doğruldu. Elimi tuttu, yüzüme dokundu, bong she ben seni çok seviyorum, dedi... Ben çok heyecanlandım. Hareket edemedim boynuna atlayamadım. Ama kai bana sımsıkı sarıldı. Ardından bende ona öylece durduk. Bende seni dedim. Yürüyorduk, eli elime degiyordu. Kai elimi tuttu yolda yürüyorduk, ve eleleydik. Kaide seviyormuş beni kai beni eve bıraktı. Ayrılırken kulağıma seni sevdiğimi unutma diyip öptü yanağımdan ☺️eve gittim. O kadar mutluyum ki anlatamam. Gün bu düşüncelerle geçti. Yarn pazartesi okul var. Erkenden uyudum sabah
🌺🌺🌺🌺🌺
okula keyifle gittim. Kaiyle 2.çıkma günümüz. Sınıfın kapısından girdiğimde kaiyı gördüm morali çok bozuktu. Acaba ne olmuş? 🙄Zilde kai bana mesaj attı. "Bong she çıkışta birlikte gidelim söyleyeceklerim var. endişelenme seni çok seviyorum" yazıyordu. Bu arada numaramı eunbyul vermiş kaiye. Çıkışta sahile gittik dalgaların sesi adeta şarkı söylüyordu bize aşkımıza. Kainin morali çok bozuktu. Birşey olmuştu belli kai söze girdi. Bong she sana babamdan bahsetmiştim annem ve babam ayrılar. Babamın yanına gitmem lazım annem öyle istiyor. Annem ilk defa benden birşey istedi okumami ve doktor olamamı. Ve şimdi git orada oku diyor. Gitmek zorundayım, dedi. Gözyaşlarım akmak üzereydi. Zorla ne kadar kalacaksın diye sordum. 2 yıl kadar dediğinde ayaklarım tutmadı yere düştüm.ağlamaya başladım. Kaide eğildi gözyaşlarımı sildi. Yarın sabah gidecem sabahta görüşürüz kai bana sımsıkı sarıldı bende ona.2yıl bekleyecektik birbirimizi. 2 günlük aşkım tükenmişti sanki onu çok seviyordum. Ve kai gidiyordu.....
"Zaman kırılmış bir kalbi iyileştirebildiği gibi beklemekte olan bir kalbi de parçalayabilir" 💔

Benim Hikayem Var🌺Where stories live. Discover now