🅶🅸🆃🅼🅴❗

175 114 51
                                    

Sabah uyandığımda bitkin düşmüştüm kalbim yokmuş gibi hissediyordum. Bir boşluğa düşüyormuş gibi, iki saat sonra kai burada olmayacaktı. Bir daha kokusu olmayacaktı. Onu birkez daha görebilmek için hazırlanıp çıktım. Kai gördüğüm gibi kalbim ağırdı. Bugün ağlamamalıydım, ne olursa olsun dik durmalıyım, kalbim acısa bile. Kai konuşmaya başladı Bong she ben Burda değilken sana bizim gruptan baekhyun yardımcı olacak tahmin ediyorum ki çok iyi anlaşacaksınız o çok iyi biri benim kankam. Bende hıhı diye başımı salladım. Kai yüzümü avuçlarının içine aldı. Bak Bong she sana söylemem gereken birşey var eğer beni istemi...... Hemen sözünü kestim saçmalama kai ben seni çok seviyorum dedim. Kai peki o zaman burada birbirimizi unutmayacağımıza söz verelimi? Ben serçe parmağımı uzattım oda uzattı ve orada birbirimizi unutmayacağımıza söz verdik. Kainin gitmesine az kalmıştı. Baekhyunda geldi işte hadi havalımanina gidelim. Havalımanina karşı yola çıktık. Havalımanina varınca tuhaf oldum kai ben gidiyorum o zaman dedi ve arkasını döndü bende arkamı döndüm ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Derken arkadan biri kolumu tuttu ve beni kendine doğru çekti. Bu kai'ydi beni sıkıca vücuduna bastırıyordu. Gitme dedim beni bırakma lütfen. Kai gitmek zorundayım bitanem dedi. Tamam dercesine başımı salladım ve artık burada olmayacaktı.

🌺🌺🌺🌺🌺

Baekhyunla yola çıktık. Okula geç kalacaktık. Baekhyunla aynı sınıfta değildik. Ama aynı okuldaydık. Baekhyun iyi biri sınıfa girdiğimde kainin masası bomboştu. Çok kötü oldum. Hoca yarın denemeniz var arkadaşlar işte o gün geldi. Hersey çok boştu. 2 yıl boyunca böyle olacaktı. Zilde Baekhyun yanıma geldi. Taehyung hangisi dedi. Neden diye sordum ne yapacaksın? Cevap vermedi. Galiba kai onu taehyung'a karşı uyarmıştı. Ben taehyung dan nefret etmiyordum aslında onu aşkına karşılık bulamadığı için çok iyi anlıyorum. Taehyung iyi çocuktu. Taehyung Zilde boş bir anımda yanıma geldi. Bong she kainin amerikaya gittiğini duydum senin adına üzüldüm. onu nekadar çok sevdiğini görüyordum tabiki Bong she sadece iyi arkadaş olalım dedi. Taehyungun bunu demesine şaşırdım çünkü bana seni bekleyeceğim demişti. El uzattı bende elimi uzattım. Teşekkürler bong she dedi Ve gitti. Baekhyun geldi, ne istiyor dedi. Ben hiç dedim Baekhyun anlamıştı galiba taehyungun o olduğunu. Çıkışta ben eunbyul ve baekyunduk. Baekhyun eunbyul gördükten sonra acayip heyecanlanmisti. Galiba eunbyul dan etkilendi. Keza eunbyul da öyleydi. Kaiyi özledim daha şimdiden.
🌺🌺🌺🌺🌺
Ertesi gün denemeden çıktığımızda baekhyunda eunbyuluda göremedim eve doğru ilerlerken taehyung geldi.nasılsın diye sordu. İyiyim dedim. Sen nasılsın? Sen beni zaten biliyorsun Bong she. Taenin aslında arkadaş olalım demesi bahane. Yanımda olmak istediği için arkadaş olalım dedi.tae oturalım mi? Dedi. Bende peki dedim. Benle kainin herzamanki oturduğumuz banktaydik. Şimdi buraya taehyung la oturuyordum. Tae bana hatırlıyormusun bong she ilk karşılaştığımız günü ben hiç unutmadım dedi. Çok tuhaf oldum. 2gun geçti, kai yok ve Burda taeyle oturmuş ilk karşılaştığımız günden bahsediyorduk. Hemen kalktım tae benim gitmem lazım kendimi iyi hissetmiyorum dedim tae saçımı okşadı, Görüşürüz dedi. Görüşürüz dedim. Eunbyule bak sen! sözde en yakın arkadaşım en kötü anımda yanımda olan taehyung.
🌺🌺🌺🌺🌺

Acaba kai orada ne yapıyordu en yakınlarında kim vardı? Iyimiydi acaba beni özlüyormuydu? Düşüncelere dalmişken kai aradı.
-alo dedim heyecanlı bir ses tonuyla nasılsın iyi misin seni çok özledim kai. Dedim kai bende aşkım dedi. Kai oralar nasıl iyimi dedi. İyi dedim Hersey bıraktığın gibi aşkımıza dedim. Alo ordamısın dedim. Kai duraksadı. Ben gelene kadar kendine çok iyi bak Bong she seni çok seviyorum. Ben atıldım kai birşey mi oldu dedim. Kai....
Aslında şey ben belki 2 yıldan daha fazla Burda kalmaya devam edebilirim okuluma burada devam edebilirim çünkü babam, babam Bong she dedi Ve ağlamaya başladı. Babam çok hasta...

"seni unutmak istediğimden değil, sadece hatırlamak çok acı veriyor" 🌺

Benim Hikayem Var🌺Where stories live. Discover now