2.BÖLÜM

262 170 50
                                    

Kai'yi görünce affaladım elimde kağıt karşımda kai bütün işaretler onu gösteriyordu. saçmalama bong she imkansız. çocuk onca güzeler varken sanamı bakacak, Kai bana doğru yürüyordu aniden nefesim kesildi çok heyecanlandım karşı karşıya geldik üstüme doğru yürüyordu.  ben şok olmuştum  kai yanımdan geçip gitti arkamı döndüm ve kainin bi kıza sarıldığını gördüm hala arkalarından bakıyordum ve kai son bir kez dönüp bana baktığında yüzümü sitemle çevirdim sanki kalbime bıçak saplandı yanındaki kız kimdi acaba? neyse odama girdiğim gibi attım çantayı, üzerimi değiştirdim. çalışma masasına oturdum çıkışta bulduğum kağıdı çıkarıp masanın üzerine koydum. off kim bu kime yazdı kim kim acaba? kendimi yatağa attım o yazı kafamı çok karıştırmıştı kim olabilirki bu, bi sağa dön bi sola dön içim içime sığmıyor evden çıktım sahilde yürüyüş yapmaya oturdum bankta kainin tam bugün olduğu yere bakıyordum dalgın dalgın kıza sarıldığı flan hepsi gözümün önünden geçti biri beni dürtü buda kim (taehyung,V) inanamıyorum iyiki seulun en iyi sanat okularından birini kazanmışım bütün iyi gruplar burada bana soji cafesinin nerede olduğunu sordu (tabi üzerinde bizim okul forması vardı) caffeyi tarif ettim aa sen bizim okulamı geliyorsun
-evet
-hm tmmm
-teşekkürler iyi geceler
-rica ederim iyi geceler
(iç sesim) Allahım ne tatlı kedim benim eve gittim, yatağıma yattım yarın erken kalkmalıydım bir sağa bir sola döndüm ve sonunda uyudum .
🌺🌺🌺🌺🌺

Sabah erkenden uyanıp
kahvaltımı yaptim formamı giydim yola koyuldum sınıfa vardım ve kai oradaydı erkenden gelmişti. cok kırgındım ona.
(iç sesim) saçmalama sanki seni aldatı. aptal bong she. yerime oturdum, kai bakmadi ( banane) matematik Hocasi geldi 2 hafta sonra deneme olacağımızı söyledi  ve ara verildi. dışarı çıktım kaiyle karşılaşmak ya da bakışmaktan kaçmalıydım çünkü sevgilisi var sınıfa girdiğimde kai başını masaya dayamıştı. ben geldim o sınıftan çıktı defteri hemen masanin üzerindeydi sınıfta kimse yoktu herkes zilde firsat bu firsat kainin yazısına bakabilirim ve böylelikle yazıyı onun yazıp yazmadığını öğrenebilirim. defteri açtım ve yazıyı çıkardım karşılaştırdım. aman allahım kai içeri girdi yazıyı hemen arkama aldım kai "ne yapıyorsun?" dedi. arkandaki ne (iç sesim) ne yapacağım şimdi kai bana doğru geldi ve ne var arkanda dedi o kadar yaklaştı ki nefesi suratıma çarpıyordu nefesi ve kokusu iliklerime kadar işlemişti acaba görecekmi olamaz yakalanmamalıyım kai onu görmemeli ondan şüphelendiğimi anlamamalı. BÖLÜM SONU.🙌 bakalım yeni bölümde bizi neler bekliyor? Kai öğrenecekmi ra bong she'nin ondan şüphelendiğini.

Benim Hikayem Var🌺Where stories live. Discover now