14díl ☘️

54 3 1
                                    

Může mi to někdo vysvětlit? To nemyslíte vážně? Co je to tu za nepořádek, kdo to bude uklízet?"
"Emm tak dobrou!" zvolal Michal a táhl za sebou Ellu, která ho ani pořádně nestačila. Okolo Šimona  proběhli tak rychle, že než se Šimon stačil vzpamatovat, slyšeli jsme jen prásknutí dveřmi. Páni, tohle bude asi divoká noc.
"Eh, no my taky půjdeme, už je pozdě..." řekl Tom chytl mě kolem pasu a prošel se mnou kolem Šimona .
"Co ne nikam! Stůjte! Okamžitě to jděte s ostatními uklidit!" křičel na nás Šimon, když už jsme byli na schodech. Jen jsme je rychle vyběhli a zamkli za sebou dveře Tomova pokoje. Oba jsme se smíchy složily na zem, a když jsme se uklidnily opřela jsem si hlavu o Tomovo rameno.
"Díky za dnešek, vážně jsem si to užila..." řekla jsem a políbila ho na tvář.
"Nemáš za co děkovat, bez tebe bych nešel.." objal mně rukama kolem pasu a přitáhl si mně víc k sobě. Zavřela jsem oči a nasávala jeho vůni, milovala jsem jí.
"Jsi už unavená?"
"Trochu proč?"
"Jen tak, jdi se vysprchovat, já půjdu po tobě a půjdeme si lehnout, dobře?"
"Dobře mami..." řekla jsem a on mně štípl do boku, jen jsem se nad tím zasmála a chtěla vejít do koupelny, kterou mněl Tom v pokoji, teda spojenou s pokojem, no však vy víte jak to myslím..
"Eh jo Tome?"
"Ano?"
"Pučil by si mi prosím nějaký ručník a tričko na spaní?"
"Jo jasně, já úplně zapomněl, hmm..tohle ne.. tohle?"
"Jo mě je to jedno, děkuju.." řekla jsem, co mi podal i ručník a zaplula do koupelny. Asi po deseti minutách jsem stála zabalená v bílém ručníku po zadek ve dveřích a čekala, jestli si mně Tom všimne, dělal něco na mobilu.
"Hej! Já jsem tu taky!" hodila jsem po něm tričko, které mi dal, abych se do něj převlékla.
"Promiň" zvedl se, dal mi pusu na tvář a zavřel se do koupelny. Mezitím co byl v koupelně, jsem se převlékla. Byla jsem zvyklá spát ve spodním prádle, takže jsem si znovu oblékla to, v čem jsem přišla a dala s přesto Tomovo šedé tričko s tříčtvrtečním rukávem. Mněla jsem ho do půli stehen, což mi docela vyhovovalo, byl to takový ten mikinový typ trička, takže v něm bylo příjemně. Tom vyšel s koupelny a mně se naskytl pohled na jeho nahou hruď sice né moc vypracovanou, ale pro mě stejně dokonalou. Mněl na sobě jen pyžamové kalhoty a roztomile rozcuchané vlasy.

Pohled Toma❤️
Když Sabča odešla do koupelny, šel jsem prohlédnout twitter, facebook a zkontrolovat email. Asi po deseti minutách na mně promluvila Sabina, trochu jsem se lekl, protože jsem si jí vůbec nevšiml. Stála tam s roztomile neupraveným drdolem a krátkém ručníku, který jí sahal těsně pod zadeček. Políbil jsem ji na tvář a šel se taky vysprchovat. Zapnul jsem kohoutek a nechal na sebe téct příjemné kapky vody. Přemýšlel jsem, tohle bude vlastně teprve naše druhá noc, kdy budeme spát v jedné posteli. Trochu jsem se ošil nad představou, že jí budu mít tak blízko jen v tak jemné látce, dobře, to triko nebylo zrovna nejtenčí, ale prostě, že pod tím vlastně nic nemá kromě spodního prádla a...SAKRA Tome! Koukej se uklidnit! Bože Sabina je hned vedle a já tady mám takovýhle myšlenky. Pustil jsem na sebe studený proud vody, abych se trochu zchladil a vylezl. Když jsem si navlékl černé boxerky Calvin Klein, uvědomil jsem si, že jsem Sabči pučil to tričko, nevěděl jsem jestli si ho chtěla pučit, protože by jí mohla být zima, nebo protože se styděla, každopádně já jsem sáhl po mích černošedých pyžamových kalhotách a vyšel z koupelny. Po pár vyměněných pohledech jsem zalezl k ní pod deku a natáhl ruku, aby si mohla lehnout na mou hruď. Oba jsme věděli, že jen na chvíli. Nevím kde to v těch knihách nebo filmech berou, že takhle dokážou zůstat celou noc, no mě by asi upadla ruka. Mezitím, co jsme si povídali mi Sabča vytvářela neviditelné kroužky na hrudi a já ji laskal ve vlasech, milovala to, stejně jako já každý její dotek. Políbil jsem jí do vlasů a ona ke mně s úsměvem zvedla pohled. Znovu jsem jí políbil, a když jsem jí povalil pod sebe a začal trochu vytahovat její, teda moje tričko, odtáhla se.
"Tomee.."

Tak, co myslíte, že se stane? A co nová úvodka?:P
Prosím o komentáře, nebo hvězdičky..

Jedná, Druhá , Třetí :)Kde žijí příběhy. Začni objevovat