12.

1.1K 26 9
                                    

Влязохме в стаята му доста бързо. Нямах време да оглеждам, но изглеждаше доста скромно. Предполагам е нормално за момчешка стая.
Постави ме на леглото като не отделяше устни от моите, което много ми харесваме. Ужасно много се нуждаех от него. Имах нужда да го усетя и още снощи. Не ми беше достатъчно онова, което ми беше дал.
Целувките му започнаха да слизат по врата ми и аз изстенах от удоволствие, защото това беше слабото ми място. Джъстин се подсмихна и усетих как свали долнището ми. Веднага задърпах тениската му и скоро го освободих от нея. Той се загледа в очите ми за миг, а след това безсрамно огледа тялото ми. Бях облечена единствено с прилепналия потник и оскъдното ми бельо.
-Така си доста секси. - отбеляза той и облиза устни, а аз повдигнах вежди учудено. - Да, но ще е по-добре без това. - каза и премахна потника ми. След това го последва и сутиена ми. Почувствах се доста разголена пред него. Не се срамувах от тялото си. Да, имах своите несъвършенства, но пък не беше никак зле. Той пое зърното ми в устата си и го засмука, а аз простенах отново и затворих очи. Беше толкова хубаво. Самата мисъл, че го прави той беше още по-хубава.
-Джъстин! - изпъшках, когато пое в устата си и другото ми зърно.
Той прокара пръста си по плата на бикините ми и това ме влудяваше. Бях нетърпелива да го имам. Дори да беше само за една нощ. Бях готова да приема това, което ми предложи и го осъзнавах. А това не беше добре.
Прокарах ръка по издутината в долнището му и стиснах, а той изсъска в ухото ми. Продължих като се опитах да премахна останалата част от дрехите му, но той се ме спря, притискайки се силно в мен.
-Имай търпение. - погледна ме, а аз вече клатех глава.
-Не мога. Прекалено дълго чаках. - отвърнах, а той моментално сля устните ни.
-Искам да те чукам от момента, в който те видях да си слагаш гланц през витрината на шибания магазин. - каза задъхано близо до ухото ми, а аз го погледнах невярващо. Това означаваше, че ме е видял още преди да влезе в магазина. Дали е влязъл нарочно?!
Без да мисля повече слях устните ни отново, а този път той ми позволи да премахна дрехите му. Бях удивена, когато пенисът му за пореден път се озова в ръката ми, но бях сигурна, че този път няма да е за дълго.
Той извади презерватив и бавно си го сложи, като през цялото време ме наблюдаваше. Преди да влезе в мен ме погледна в очите. Може би чакаше някакъв знак или дори разрешение. Не се поколебах преди да кимна. Той се надвеси над мен и грубо захапа устната ми.
-Няма да бъда нежен. - каза и влезе в мен, а аз изстенах.
-Не искам да бъдеш нежен. - отвърнах, а след това усещах единствено силните му тласъци.

Run. (BG fanfiction) Book 1Where stories live. Discover now