36

13 1 0
                                    

*în mintea lui Cam*

Toatã lupta dintre noi și vârcolaci pãrea irealã. Gãsisem o vrajã ca sã-i nimicesc pe lupi, dar nu știam cã asta îl poate rãpune și pe Melovin. Inima îmi bãtea mai sã-mi sarã din piept când l-am vãzut pe Mel întins pe pãmântul rece. Mã apropii în grabã și îl scutur zdravãn.

-Melovin! Mel, te rog! Trezește-te!

L-am prins de umeri și îi sprijineam capul în mâinile mele. Acel chip dormind atât de liniștit mã înfiora atât de tare. Știam cã vârcolacii erau fãrã viațã; cartea cu farmece avea exact instrucțiunile pentru a ucide unul, dar la cât de diferite erau aceste douã specii, nu-mi spunea cã și vampirii pot muri. Și mã rugam sã nu fie așa!

Însã el zãcea nemișcat la fel ac restul! Un peisaj încremenit, plin de trupuri din care viața s-a scurs puțin câte puțin. Dacã volumul de vrãji includea astfel de rețete, înseamnã cã avea sã fie câte un antidot.

Mã gândesc cã are nevoie de hidratare din cauza buzelor lui uscate, sângerânde. Îmi imaginez o carafã cu apã proaspãtã și, în câteva clipe, am simțit rãcoarea stropilor între degetele mele. Îi torn puținã apã pe gât și îi curãț ușor fața murdarã.

-Te rog, Mel! Nu mã lãsa singurã! lacrimile precum perlele îmi alunecau pe obraji și udau firicelele plãpânde de iarbã.

Îmi trec o mânã pe la ochi și nas spre a mã șterge, cât sã vãd sã citesc rândurile mâzgãlite din carte.

Cum sã ucizi un vârcolac? , Cum sã ucizi un vampir? , Poțiune magicã pentru a fi invizibil; Trec neliniștitã peste paginile îngãlbenite, în speranța unei soluții. Cine ar avea nevoie de a treia lecție?

Vampirii (unii dintre ei) sunt mai mult decât sânge și colți. Sunt gentili, afectuoși, mereu dorind sã ajute, incredibil de amuzanți și pur și simplu, dulci cã nu le poți rezista. Sau cel puțin, așa era al meu, Melovin Adams...

Nu pot sã risc din nou, nu pot sã îl pierd din nou...

Pentru a crea un vampir, persoana respectivã trebuie sã aibã în corp sânge de vampir și apoi, sã moarã. Deci, teoretic, toți eram deja morți. Oare e posibil ca cineva sã moarã de mai multe ori?

Speram doar ca Melovin sã fie într-un somn foarte adânc și cã se va trezi curând. Faptul cã stãteam înconjuratã de cadavre de lupi nu mã ajuta.

Încã rãsfoiam cartea. În sfârșit am gãsit ceea ce aveam nevoie.

Efectele secundare ale vrãjii se manifestã în special la vampiri. Pentru a readuce un vampir la viațã în urma acestui farmec trebuie fãcutã o porțiune atât de simplã din numai douã ingrediente:

1. Sângele unui hibrid

2. Lacrima vrãjitoarei/vrãjitorului care a executat vraja.

Termenul este de un sfert de orã de la producerea efectelor asupra speciei în cauzã.

Aceste cuvinte mi-au fost de ajuns sã-mi redea speranța.

Lacrimi am destule! Dar cum fac rost de sângele meu?

Inspir adânc și gândesc. Îmi privesc venele de la încheieturã de parcã mi-ar divulga un rãspuns.

Zãresc cu coada ochiului o piatrã ascuțitã la câțiva metri de mine. Îmi folosesc viteza de vampir pentru a o lua și a mã întoarce la trupul fãrã vlagã a lui Melovin.

Închid ochii spre a nu simți durerea provocatã de tãierea pielii cu vârful ca un cuțit al pietrei și las picãturile de sânge sã i se scurgã pe buze. Lacrimile mele se amestecã cu lichidul roșiatic, iar gura lui se mișcã aproape imperceptibil. Las acest proces sã continue preț de câteva secunde și observ cum Melovin își recãpãta din puteri.

A deschis ochii și a dat sã se ridice. Eu l-am oprit deoarece avea nevoie de odihnã. Îmi era dor de privirea lui pãtrunzãtoare. Îmi era dor sã-l mângâi și sã ne imaginãm decât noi, într-o lume normalã. Îi dau pãrul la o parte, iar mâna mea poposește pe fața lui.

-Ce mã bucur cã ești bine! îi șoptesc eu.

Acum cã s-a trezit, pot înceta sã îl hrãnesc cu sângele meu și de îndatã ce îmi presez locul unde rana era deschisã, aceastã se estompeazã. Încheietura mea era la fel ca la început! Cred cã la asta s-a referit Mel când mi-a zis cã aș fi surprinsã sã vãd ce repede se regenereazã vampirii!

Îi apare un zâmbet pe chip. Îi rãspund cu aceeași monedã și, din nou, mã simt în siguranțã, alãturi de el.

The Vampire Behind Me 2 [FINALIZATĂ] Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum