În universul

42 3 0
                                    

Fata aceea bizar de cunoscută s-a apropiat de el și se holba ciudat.
Ceva din acei ochii de rubin avea strălucirea care lui i-a adus fluturi în stomac și care l-a făcut să mai creadă încă puțin că poate exista o cale de scăpare.
Ea încă se uita cu atenție la fiecare detalii al feței lui; Un fior îi traversă corpul și îl părăsi la fel de neașteptat pe cât se ivi.
Și Melovin analiză precaut persoana.
Părul ce cădea în valuri sângerii pe umeri, buzele de un roșu aprins, privirea pătrunzătoare  care îl ardea pe interior.
Mici bucăți lipsă din acel puzzle se lipeau formând, în final,  tabloul la care el tot spera. Dar știa că nimic din ce își imaginase nu era real. Era conștient că a pierdut-o. Iar acum încerca să o regăsească în orice chip.
Inima bătea nebunește și șoptea necontenit numele de "Cam".
Melovin își arcui sprâncenele suspicios și o scruta cu ochii albicioși. Își încordă trupul și stomacul lui se întoarse pe dos, și se strânse atât de puternic că fiecare fior oricât de mic dispăru în neant.
A încercat să schițeze un zâmbet stângaci, dar tot ce a ieșit fu o grimasă.
Vârfurile degetelor lui se încălziseră de la focul mistuitor din inima lui.
Nu găsi nicio fărâmă de putere ca să se ridice spre fata aceea, în ciuda dorinței arzătoare.
Gemu încet și o privi oarecum stânjenit din cauza încercărilor lui penibile.
Prinse o culoare roșiatică în obraji, ce se întinde precum vopseaua pe pânză. Își dădu ochii peste cap în semn că oricât ar fi persistat, nu avea nicio șansă să izbutească.
Ea îi zâmbi senin, amuzată de Melovin. 
Acesta se simțea în atât de multe feluri,dar mai presus de toate, confuz. Avea impresia că vede luminița de la capătul tunelului,dar se temea atât de tare să nu fie decât un felinar ce va păli prea devreme.
Realitatea și adevărul dureros îl străpungeau lăsând o urmă adâncă, dar amintirile îi aruncau o umbră de speranță asupra râului de tristețe pe care-l vărsase.
Era momentul în care ori își lua inima în dinți, ori închidea ochii, ignorând tot ce se petrecea în jurul lui, așteptând un sfârșit calm, care-i va permite în sfârșit să o întâlnească pe Cam.

The Vampire Behind Me 2 [FINALIZATĂ] Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon