Päät pilvessä

175 15 0
                                    


Jori veti paidan Ossin pään yli. Silmät punaisina, suutakin kuivasi, kun ne suutelivat. Pussi kukkaa oli tyynyliinan sisässä visusti piilossa, Ossin pään alla. Sänky alla leijui, päät pilvessä Jorin kädet hieroivat Ossin selkää ja Ossin suu Jorin kaulaa.

Se tuntui unelta.

Pää tuli hitaasti perässä, kun kroppa kääntyi. Makuuhuone oli pehmeä ja kaikki terävä näytti pyöreältä. Näköaisti laahasi, mutta suu maistoi terävästi ja korvat kuulivat kuin jänis. Huulet tuntuivat pehmeiltä, kieli suussa huojui hidasta tankotanssia toista kieltä vasten. Ossi huokaisi, sitten se työnsi kädellä Jorin syrjään.

- Mun pitää polttaa viel yks, se mumisi ja etsi valmiiksi käärityn jointin yöpöydän laatikosta.
Jori ei ollut moksiskaan.

- Ihan miten haluut.

Ossi meni parvekkeelle seisoskelemaan ja hengitti indicaa keuhkoihin. Jori tuli taakse halaamaan. Sen verenkierrossa kiersi sativa piristävänä nallekarkkijonona.

Kesäyö, vaaleanpunainen taivas ja ohikiitävät autot. Naapurin narkkari istui aineissa asuinalueen leikkipuistossa. Jori näki, kun pitkätukkainen jätkä skeittasi tien yli. Se näytti hitaalta etenemiseltä, tien ylittämisessä kesti ja kesti, ikuisuus ja toinen ikuisuus. Jori kyllästyi ja keskitti huomionsa Ossin niskaan.

- Siis tiätkö! Niskavillat. Joku joskus sano, että niitä ei oo ihmisillä, kun ei homo sapienseil oo karvapeitettä paljon mitään. Mutta sulla on. Ehkä sä oot alien. Alien, niin ku semmonen avaruusolio. Semmonen vakoileva, yliälykäs mutantti. Sano ettet sä ole semmonen?

Jori kuulosti jo etäisesti säikähtäneeltä. Paranoiaa. Toivottavasti sillä ei laukeisi mitään paniikkikohtausta.

- En mä oo mikään alien. Oon sun poikaystävä, Ossi totesi ja antoi hasiksen jäädä keuhkoihin sekunteiksi. Se tuntui tukalalta, mutta ulos puhaltaessa rentoutui.

- Hey honey, it's just... I'm high as fuck... You know? Jori mumisi. Sanat tulivat puurona ulos.

- Sä oot niin seksikäs, sillä tavalla seksikäs, että mua panettaa. Pannaanko? Ja tiätkö, ootko tajunnu, että pannukakku-sanassa on pannu? Eli varmaan kaks ainetta pannukakussa on pannu. Ollaa me ne kaks ainetta, pliis. Oo sä happi nii mä oon vety. Ja yhes meist tulee märkiä, tiätkö?

Ossia nauratti sen höpinät.
Jori nuokkui niskassa, Ossi antoi sen tunkea kädet paitansa sisään. Viileät sormenpäät iholla, Ossi ei tiennyt, oliko parempaa tunnetta. Pää pilvessä kaikki tuntui paremmalta.

Nyt kädet työntyivät housuihin, ja Ossilta tippui jointti alas parvekkeelta.
Kun jätkät huokailivat päät pilvessä, kumpikaan ei huomannut, kun naapurin narkkari kävi hakemassa pudonneen jointin. Se pisti sen suuhunsa hymyillen.

Parveke natisi.

SadetanssijaWhere stories live. Discover now