Část 9

124 12 1
                                    


Louis se ohlédne na linku. Žádná další porce už tam nachystaná není. Takže si může dát napíchnutého vědce na rožni, omáčku z asistenčního sestříčka, nebo se dopustit kanibalismu na kolegovi. Na druhou stranu chce jíst zdravě a tahle chemie určitě zdraví prospěšná není. Však stačí kouknout na tu barvu očí. Svítivě zelená, no je to norm- to asi SILK. Oči až nakonec, teď hlavní chod.

"Na co myslíte?"

"Budu agresivní, když vám to řeknu?

"..."

"Počkat - špatné pořadí otázek," uvědomí si Louis. "Eh. Pardon, asi nějaký zkrat. Hen tá vaše sestřička má obočí jak Brežněv."

Zayn nafoukne tváře a automaticky si přejde prsty po kořeni nosu. Kecá, žádné srostl-... ten zatracený idiot nejenže dal Zaynovi přezdívku, na kterou Zayn slyší, ale ještě navíc se mu dostal do hlavy. Bude teď skákat jako oslíček.

"Oslíčku..." zanotuje si tichounce Louis sám pro sebe.

Zayn uhne pohledem, načež se rozhodne vyklidit pole (orná a válečná) než ho stihne Louis zapřáhnout nebo osedlat. Zayn si není jistý, co by bylo horší.

"Dojedl jste?" zeptá se Gackt a snaží se o klidný tón, Louis ale slyší hysterii v jeho hlase.

Louis se rozhlédne, načež se mlsně olízne, když jeho pohled sklouzne na Zayna. "Hm...."

Gacktův obličej vypadá s tímhle výrazem komicky. Kdyby Louis věděl, že jednou bude mít jednou v hrsti člověka, který vybudoval celou Společnost, šukal by Heideggera hned od začátku. Škoda, že leží v komoře, nožky má nahoře, tohle mohla být dobrá trojka.

"Dostanu dezert?" zeptá se mlsně, stále s pohledem zabodnutým do Zayna.

"Budete agresivní, když řeknu ne?"

"Hm... ano."

"Ano. Bývalý... armádní generál Heechul vám najde cigarety," povzdechne si Šaman a promne si kořen nosu.

Louis rázem zapomene na poslíčky i oslíčky - cigarety jsou teď lepší než sex.

"Měl bys na to něco vymyslet," zamumlá Heechul, když sahá do kapsy pro krabičku. "Může se stát závislým a nevíme, jak by to mohlo ovlivnit SILK."

"Zkoumal jsem to, dehet ani nikotin by na něj neměly mít žádný velký účinek-!"

"Jsi si jistý," zamumlá sarkasticky Heechul; drží krabičku cigaret nad hlavou a Louis ji s vyplazeným jazykem pozoruje jako poklad. Když s krabičkou Heechul pohne, Louisovy oči ji následují.

Šaman zavře oči a počítá do deseti.

"Sedni," přikáže Heechul.

Louis ho poslechne, sedne si na zem, aniž by mrknul, nebo spustil oči ze svého dezertu.

"Hodný kluk," pochválí ho bývalý generál a podrbe ho za uchem. "Na."

"Nemá zapalovač," připomene Zayn s šitíčkem v ruce - no co, ty sexy bílé pláště jsou drahé, a tohle je tento týden už čtvrtý! "Chci vidět, jak to-!"

Zbytek jeho věty e ztratí v dalším proudu ohně, který zavalí půl kuchyně.

"...zapálí," dopoví Zayn tupě, načež znova začne poletovat po kuchyni, protože mu hoří druhý rukáv pláště.

Louis sedí na zemi, Miguel přes rameno, ohořelé retko v puse. Dobře, to nebylo chytré. Ještě jednou a něžněji. Zayn sebere zbytky svého pláště a vezme to ven oknem. Ještě že jsou v přízemí.

"Můj suvenýr!" posteskne si Heechul.

"Jaký suvenýr, vždycky o něm říkáš, že to je nepovedený pokus," připomene mu Gackt.

"Každá nepovedená figurka je suvenýr."

"Co jiného s tím chceš dělat, že jo," souhlasí Louis.

"Nechceš raději zapalovač?"

"Však mám," pohodí Louis Miguel na rameni. "Hodná holka."

Heechul složí hlavu do dlaní. Co to sestrojil. Proč toto sestrojil. Proč neposlechl maminku a nestal se právníkem. Ale když účes alá prdel by mu neslušel. Navíc, bráchové a patologové jsou nedostatkové zboží a kdo ví, co by na to řekla Miguel. Gack se posadí na židli, hlavu v dlaních. Je s těmihle idioty už příliš dlouho. Louis sebere Miguel, vytáhne další cigaretu a tentokrát to zkusí něžněji. Vyjde to, zůstane můj třetina kuchyně a půl cigarety. Úspěch.

"Hej! Pravé a levé varle!" houkne Zayn pod oknem.

"Jo?"

"Co?"

"Pec nám spadla..." zanotuje si Louis pod stolem, načež se složí smíchy. Špatná povídka.

"Co..." ozve se z pod okna.

Nebo možná ne.

"Špatná nudle," poznamená tiše a vytáhne další cigaretu.

Kuchyně má ještě dostatek. Ale cigarety dochází. Ještě že nemůže dojít Miguel. Louis s ní zaštěrká: "Je taky na baterky?"

Až dojdou baterky, musí si najít nový vibrátor. Zkusí se zeptat vědeckého dezerta. Možná bude co kouřit. Hm. Louis by si měl najít jiné zaměstnání. Slyšel, že patologové jdou docela na odbyt. A taky právníci, ale má přece nějaké zásady. A vkus. Navíc nemá kadeřníka. Na to by musel podat inzerát, a značka "dezert" by se moc snadno neprodávala. Lidi by to měli za reklamní tah. Jako dětské čtvrtky. Lživá reklama, Louis tam jednou byl, a děti si musel načtvrtit sám. Ani kečup neměli. Ale teď má Miguel. Může flambovat, kdykoli si vzpomene.

"Už je čtvrtek? Mám na čtvrtek nějaké plány."

Gackt to vzdává. Odevzdá plášť a půjde dělat kadeřníka. Třeba dostane aspoň jednoho soba k nákupu dvou právníků. A to chtěl jenom ty testy. proč si pořídil dalšího pološíleného mazlíčka, copak mu jeden nestačil?!

"Hej, varlata!" prskne Zayn. "Nechtěli jste udělat ty testy?"

Za Zdí II. | Larry StylinsonTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang