𝔸𝟙𝟠. 𝒥𝒶𝓂𝑒𝓈 𝑀𝒸𝒜𝓋𝑜𝓎 - 𝒜 𝓈𝓀ó𝓉 𝒶𝓁𝓉𝒶𝓉ó

112 11 0
                                    

"𝑰 𝒘𝒂𝒔 𝒕𝒂𝒍𝒌𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒐 𝒐𝒏𝒆 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒂𝒖𝒏𝒕𝒊𝒆𝒔 𝒂𝒕 𝑪𝒉𝒓𝒊𝒔𝒕𝒎𝒂𝒔 𝒂𝒏𝒅 𝒔𝒉𝒆 𝒔𝒂𝒊𝒅 𝒔𝒉𝒆 𝒅𝒊𝒅𝒏'𝒕 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒌 𝒊𝒕 𝒘𝒂𝒔 𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒊𝒏 𝒎𝒚 𝒏𝒂𝒕𝒖𝒓𝒆 𝒕𝒐 𝒈𝒐 𝒂𝒈𝒂𝒊𝒏𝒔𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒈𝒓𝒂𝒊𝒏, 𝒕𝒉𝒂𝒕 𝑰 𝒘𝒂𝒔 𝒂𝒍𝒘𝒂𝒚𝒔 𝒂 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒃𝒐𝒚. 𝑰 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒌 𝒔𝒉𝒆 𝒘𝒂𝒔 𝒓𝒊𝒈𝒉𝒕 - 𝑰 𝒅𝒊𝒅 𝒂𝒍𝒘𝒂𝒚𝒔 𝒘𝒂𝒏𝒕 𝒕𝒐 𝒃𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅."
-𝒥𝒶𝓂𝑒𝓈 𝑀𝒸𝒜𝓋𝑜𝓎

Betegen feküdtél az ágyatokban és könnyes szemekkel néztél a plafonra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Betegen feküdtél az ágyatokban és könnyes szemekkel néztél a plafonra. Fogalmad sem volt honnan szedted össze a vírust, de hálás voltál Jamesnek, hogy melletted volt és ápolt téged. Bár a vírus semmiség volt, legyengítette a szervezetedet. A láz miatt fel sem tudtál kelni.

-Hé, itt a teád - jött be James, a kezében egy bögrével. - Raktam bele mézet, hogy segítse a torkodat. Meg hoztam fájdalom csillapítót.

James segített felülni és odaadta a gyógyszert és a teát. Amikor bevetted, James lassan leengedte a fejedet a párnára és még mindig az ágyatok szélén ülve fogta meg a kezedet.

-Aludj egyet. Segíteni fog - mondta gyengéden.

-Maradj velem - suttogtad.

-Mindig - nyomott egy puszit a homlokodra.

Lehunytad a szemedet és nem kellett sok és elaludtál. James ott volt melletted, fogta a kezedet és miközben te aludtál, ő aggódott érted. Bár tényleg szinte semmiség volt a vírus, James mégsem tehetett mást, mint aggódott. Pár perc múlva elengedte a kezedet és felvette a könyvét és olvasni kezdett.

Lázálomból ébredve megijedtél, amikor nem láttad Jamest. Félve néztél körbe, de amikor láttad Jamest a széken ülve pihenni, megnyugodtál. Kicsivel jobban érezted magadat köszönhetően a gyógyszernek és alvásnak.

-Hogy vagy? - kérdezte James, aki felébredt abban az időben, ameddig gondolkodtál.

-Jobban - mondtad halkan. - James...?

-Igen? - nézett rád.

-Énekelnél nekem? - kérdezted. - Kérlek.

-Persze - ült le az ágyatok szélére. - Mit énekeljek?

-Mindegy. Csak hallani akarom a hangodat - mondtad.

Így James elkezdett énekelni egy skót altatót. Hangja megnyugtató volt és bár nem értetted, hogy mit énekelt, élvezted a dalt. Közben James a hajadat simogatta és a kezedet fogta. Egy gyenge mosoly volt az arcodon és szemeid csukva voltak. Amikor James az altató végére ért, kinyitottad a szemedet és Jamesre néztél.

30 days with James McAvoy |×|Where stories live. Discover now