𝔸𝟙𝟜. 𝒥𝒶𝓂𝑒𝓈 𝑀𝒸𝒜𝓋𝑜𝓎 - 𝒯𝑒𝒶𝓈𝒾𝓃𝑔

159 13 2
                                    

"𝑰 𝒎𝒆𝒂𝒏 𝒘𝒆𝒂𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒈𝒓𝒆𝒆𝒏 𝒕𝒊𝒈𝒉𝒕𝒔 𝒂𝒏𝒅 𝒅𝒊𝒔𝒄𝒐 𝒍𝒊𝒈𝒉𝒕𝒔 𝒂𝒏𝒅 𝒃𝒆𝒊𝒏𝒈 𝒄𝒂𝒍𝒍𝒆𝒅 𝒅𝒊𝒔𝒄𝒐 𝒇𝒂𝒖𝒏 𝒌𝒊𝒏𝒅 𝒐𝒇 𝒘𝒐𝒓𝒌𝒆𝒅 𝒂𝒈𝒂𝒊𝒏𝒔𝒕 𝒕𝒉𝒂𝒕 𝒂 𝒍𝒊𝒕𝒕𝒍𝒆 𝒃𝒊𝒕 (𝒃𝒆𝒊𝒏𝒈 𝒔𝒆𝒙𝒚) 𝒃𝒖𝒕 𝒊𝒕 𝒘𝒂𝒔 𝒂 𝒃𝒊𝒕 𝒅𝒆 𝒎𝒂𝒔𝒄𝒖𝒍𝒊𝒏𝒊𝒛𝒊𝒏𝒈 𝒃𝒖𝒕 𝒊𝒕 𝒘𝒂𝒔 𝒇𝒊𝒏𝒆."
-𝒥𝒶𝓂𝑒𝓈 𝑀𝒸𝒜𝓋𝑜𝓎

James a hangos nevetésedre berontott

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

James a hangos nevetésedre berontott. Te konkrétan fetrengtél a nevetéstől, a könnyeid is kicsordultak.

-Mit láttál? - kérdezte összezavarodottan.

Még mindig nevetve vetted fel a telefonodat és feloldva azt visszatekertél 4:00-hez. Amikor James meglátta a képet, azonnal tudta, hogy mi van, de lefeküdt melléd és átkarolva téged, figyelte ahogy elindítod a videót. James hangja töltötte be a szobát.

-"Which made you call me rather hilariously..." - a videóban James Georgiera nézett.

-"Disco faun!" - mondta Georgie.

-"I was disco faun for months" - mondta James és a következő mondatára újra kirobbant belőled a nevetés. - "You know I don't really... I'm not that vain but you know I kinda want to be a bit sexy."

Nevetve fúrtad James vállába a fejedet és hagytad, hogy megfogja a telefont, ami kiesett volna a kezedből. James is visszatartott nevetéssel nézett rád. De te nem bírtad abbahagyni a nevetést.

-Szerinted ez vicces? - kérdezte, mire még jobban nevetni kezdtél.

Végül James sem bírta tovább és nevetni kezdett. Azt mondják a nevetés ragadós. Hát most már igazolhatjátok, hogy az. Amikor kicsit lenyugodtál felemelted a fejedet és James szemébe néztél.

-Szóval Disco faun - piszkáltad mosolyogva.

-Itt hagylak! - fenyegetett.

-Ne, ne - nevettél és lefogtad. - Ne menj.

-15 éve volt - mondta. - Te jó ég...

-15 éve nem hívtak disco faunnak? - kérdezted.

James sóhajtva lelökött téged magáról és felkelt az ágyból. Nevetve ugrottál utána és fogtad meg a kezét. Elé siettél és útját álltad a kezeidet a nyaka köré fonva. James reflexből átölelte a derekadat és te gyengéden mosolyogtál rá. James tükrözte az arckifejezésedet és lehajolt, hogy megcsókoljon. Az arcára tetted a kezedet és elmélyítetted a csókot. Aztán elmosolyodtál.

30 days with James McAvoy |×|Where stories live. Discover now