𝔸𝟘𝟞. 𝒥𝒶𝓂𝑒𝓈 𝑀𝒸𝒜𝓋𝑜𝓎 - 𝒲𝑒𝒹𝒹𝒾𝓃𝑔 𝒹𝒶𝓎

158 14 2
                                    

"𝑴𝒂𝒓𝒓𝒊𝒂𝒈𝒆 𝒊𝒔 𝒂𝒏 𝒐𝒏𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈, 𝒎𝒂𝒏. 𝒀𝒐𝒖 𝒄𝒐𝒏𝒕𝒊𝒏𝒖𝒆 𝒕𝒐 𝒘𝒐𝒓𝒌 𝒂𝒕 𝒊𝒕. 𝑩𝒖𝒕 𝒊𝒕'𝒔 𝒋𝒐𝒚𝒇𝒖𝒍. 𝑨𝒏𝒅 𝒋𝒐𝒚𝒐𝒖𝒔. 𝑰 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒊𝒇 𝒑𝒆𝒐𝒑𝒍𝒆 𝒂𝒓𝒆 𝒍𝒊𝒗𝒊𝒏𝒈 𝒘𝒊𝒕𝒉𝒐𝒖𝒕 𝒂 𝒎𝒂𝒓𝒓𝒊𝒂𝒈𝒆 𝒄𝒆𝒓𝒕𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕𝒆. 𝑰𝒕'𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒑𝒆𝒐𝒑𝒍𝒆 𝒊𝒏 𝒔𝒐𝒎𝒆 𝒘𝒂𝒚, 𝒔𝒂𝒚𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒐 𝒆𝒂𝒄𝒉 𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓, '𝑰 𝒄𝒐𝒎𝒎𝒊𝒕 𝒕𝒐 𝒚𝒐𝒖. 𝑰 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒉𝒆𝒍𝒑 𝒚𝒐𝒖 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒍𝒊𝒇𝒆'."
-𝒥𝒶𝓂𝑒𝓈 𝑀𝒸𝒜𝓋𝑜𝓎

"-𝒥𝒶𝓂𝑒𝓈 𝑀𝒸𝒜𝓋𝑜𝓎

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Úgy izgulok Y/f/n... - mondtad a szád szélét rágva. - Nem értem miért, mert tudom, hogy minden oké lesz...

-Ez normális - mondta Y/f/n. - Amikor az én esküvőm volt, tudod hogy izgultam.

-Tudom. Mielőtt ki mentél volna, vízzel spricceltelek - kuncogtál idegesen visszaemlékezve.

-Még jó, hogy vízálló volt a smink - értett egyet. - Y/n, figyelj rám - fogta meg a fejedet és maga felé fordította. - Ez a te nagy napod. Amióta csak ismerlek, erre vágytál. És most James kib***ott McAvoy áll kint és vár rád! Tíz éve ismeritek egymást és segítettétek át egymást mindenen! Ott voltál, amikor megtudta, hogy gyereke lesz, akkor is, amikor Anne-Marievel eldöntötték, hogy elválnak! Három éve vagytok együtt és szeret téged! Egymás vállán sírtatok, amikor nehéz volt. Úgyhogy kérlek szedd össze magad.

-Oké - bólintottál egy nagy sóhajjal és felálltál a székről.

A tükör elé sétáltál és végignéztél magadon. Szép, mit szép, gyönyörű voltál! És Y/f/n-nek igaza volt. Ez a te nagy napod. Nem fogod hagyni, hogy bármi vagy bárki is elrontsa! Vettél egy nagy levegőt és a csokrodat megfogva Y/f/n felé fordultál és bólintottál. Készen álltál.

Nem emlékszel, hogy hogyan kötöttél ki James mellett, az izgulás miatt kiesett minden. Csak arra, hogy a lelkipásztor elkezdett beszélni. Arra sem emlékszel, hogy miről beszélt, csak James kék szemére, ami boldogságot és szeretetet sugárzott feléd. És aztán jöttek a fogadalmak.

-Y/n, amikor legelőször találkoztam veled az első közös filmünk miatt, azonnal éreztem, hogy különleges vagy. Arról viszont fogalmam sem volt, hogy tíz év múlva itt fogok állni előtted és fogadalmat teszek neked arról, hogy melletted leszek jóban, rosszban. És szöveget sem írtam. Nem ültem órákat, napokat a papír felett, hogy összefoglaljam mindazt, amit érzek. Szimplán azért nem, mert még most is írnám. Y/n, életem szerelme vagy és veled akarom tölteni az életem hátralévő részét. Veled akarok megöregedni, melletted akarok lenni, amikor valami rossz. Az a váll szeretnék lenni, amin sírhatsz. Nem az első, hanem az utolsó csókod akarok lenni - mondta James.

30 days with James McAvoy |×|Where stories live. Discover now