𝔸𝟙𝟝. 𝒞𝒽𝒶𝓇𝓁𝑒𝓈 𝒳𝒶𝓋𝒾𝑒𝓇 - 𝐼𝓃𝓉𝑜 𝓉𝒽𝑒 𝒰𝓃𝓀𝓃𝑜𝓌𝓃

171 15 2
                                    

"𝑭𝒆𝒂𝒓 𝒊𝒔 𝒓𝒆𝒂𝒍𝒍𝒚 𝒑𝒐𝒘𝒆𝒓𝒇𝒖𝒍; 𝒊𝒕'𝒔 𝒓𝒆𝒂𝒍𝒍𝒚 𝒖𝒔𝒆𝒇𝒖𝒍 𝒕𝒐 𝒎𝒆."
-𝒥𝒶𝓂𝑒𝓈 𝑀𝒸𝒜𝓋𝑜𝓎


Fókuszálj Y/n! Meg tudod csinálni! - biztatott Charles

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Fókuszálj Y/n! Meg tudod csinálni! - biztatott Charles.

-Nem, Charles, é-én... bánthatok mindenkit... - mondtad félve.

-Hiszed vagy sem Y/n, mindenki képes mást bántani, ha félnek... Ezért tanuljuk meg irányítani azokat. És csakúgy mint Sean vagy Alex, te is képes leszel megtanulni - mondta Charles, de amikor látta a bizonytalanságot a szemedben, sóhajtott. - Tégy meg nekem valamit, hunyd le a szemedet - furcsán néztél a fiatal férfira. - Csak hunyd le a szemed - kért és végre lehunytad a szemed. - Képzeld el, ahogy az erődet... egy villanykörtébe zárod, amit belecsavarsz a lámpába. Csak akkor szökhet ki, ha felkapcsolod a villanyt. Te irányítod.

-De... - nyitottad ki a szemedet és az ő gyönyörű kék szemébe néztél. - Hogy zárjam be? Nem... nem tudom összekaparni, Charles, ez... lehetetlen - mondtad.

-Semmi sem lehetetlen - fogta meg a válladat. - A mai edzésnek vége. Menj pihenni.

Charles elindult be és te csak néztél az alacsony férfi után és sóhajtottál egyet és elindultál az ellenkező irányba. Gondolkodnod kellett. És féltél, hogy valakit bántani fogsz. Így jobbnak találtad, ha sétálsz egyet. Bár csak pár hete vagy a kastélyban, már érezted a kapcsolatot a többiek iránt. Éppen ezért féltél annyira, hogy bántod őket. De tudod, hogy a félelem csak rosszabbá teszi az amúgy is kezelhetetlen erődet.

Ahogy ment le a nap, kezdett hűlni az amúgy sem túl meleg idő. De te észre sem vetted. Csak érezted a vizet a földben, a levegőben, az élőlényekben és próbáltál megnyugodni. Volt a birtokon egy fa, ami nyugalmat árasztott. Raven mutatta meg neked és most oda tartottál. A tudat alattid oda vitte a testedet. Amikor leültél, az eget nézted és az erőddel játszottál. Fogalmad sincs mennyi idő telhetett el, de a nap helyett már a hold ragyogott, amikor valaki megközelített téged.

-Charles keresett téged - ült le melléd Raven. - Nem mondtam el neki, hogy itt vagy.

Ravenre néztél egy pár pillanatig, majd vissza a csillagos égre és tovább formáltad a vízcseppet a levegőben.

-Mi a baj Y/n? - kérdezte Raven teljes testével feléd fordulva.

Csak sóhajtottál és miután kialakítottál egy alakot és Raven öle fölé lebegtetted, megfagyasztottad. Aztán felálltál és elindultál be. Raven döbbenten nézett utánad, majd le az ölére, ahol a megfagyasztott alak feküdt. Azonnal felpattant és utánad futott, a földön hagyva a szobrot, ami téged és egy halott Charlest ábrázolt, akinek egy jégcsap állt ki a mellkasából.

30 days with James McAvoy |×|Where stories live. Discover now