𝔸𝟙𝟙. 𝐻𝑒𝒹𝓌𝒾𝑔 - 𝒱𝒾𝒹á𝓂𝓅𝒶𝓇𝓀

114 10 1
                                    

"𝑵𝒐𝒃𝒐𝒅𝒚 𝒄𝒂𝒏 𝒃𝒆 𝒘𝒉𝒂𝒕𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒕𝒉𝒆𝒚 𝒘𝒂𝒏𝒕 𝒕𝒐 𝒃𝒆. 𝑵𝒐 𝒌𝒊𝒅 𝒄𝒂𝒏 𝒅𝒐 𝒘𝒉𝒂𝒕𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒕𝒉𝒆𝒚 𝒘𝒂𝒏𝒕 𝒕𝒐 𝒅𝒐. 𝑰𝒕'𝒔 𝒂 𝒕𝒐𝒕𝒂𝒍 𝒍𝒊𝒆. 𝑩𝒖𝒕 𝒕𝒉𝒆𝒚 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒉𝒆 𝒓𝒊𝒈𝒉𝒕 𝒕𝒐 𝒕𝒓𝒚 𝒂𝒏𝒅 𝒅𝒐 𝒘𝒉𝒂𝒕𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒕𝒉𝒆𝒚 𝒘𝒂𝒏𝒕 𝒕𝒐 𝒅𝒐. 𝑻𝒉𝒂𝒕'𝒔 𝒕𝒉𝒆𝒊𝒓 𝒓𝒊𝒈𝒉𝒕, 𝒕𝒐 𝒂𝒊𝒎 𝒕𝒐 𝒅𝒐 𝒘𝒉𝒂𝒕𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒕𝒉𝒆𝒚 𝒘𝒂𝒏𝒕 𝒕𝒐 𝒅𝒐."
-𝒥𝒶𝓂𝑒𝓈 𝑀𝒸𝒜𝓋𝑜𝓎

-Hedwig, kész vagy? - kiabáltál

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Hedwig, kész vagy? - kiabáltál.

-Aha - jelent meg melletted.

-Mielőtt indulunk, meg kell, ígérned, hogy mellettem maradsz.

-De...

-Nincs de! Hedwig, tudod mennyi időbe telt nekem rávenni a többieket, hogy elengedjenek? - kérdezted és Hedwig megrázta a fejét. - Nagyon sokba. Ha elvesznél a tömegben és valamelyiküknek elő kéne jönnie, mindketten kapnánk érte. Úgyhogy kérlek...

-Rendben - bólintott végül.

Így elindultatok a vidámparkba. Hedwig csodálkozva figyelte, ahogy a vidámpark feltűnik a távolban.

-Várod már? - kérdezted Hedwigre nézve.

-Igen! - mondta izgatottan. - Még sosem voltam vidámparkban...

-Hát most leszel - mosolyogtál. - Mit szeretnél először megnézni?

-A hullámvasutat! - vágta rá. - Ami így megy, hogy viiii! - mutatta a kezeivel.

-Jól van. Akkor a hullámvasút!

Így amint megvettétek jegyeket, Hedwig a kezedet megfogva húzott a hullámvasút felé. Nevetve tartottad vele a lépést és amint beültetek az ülésbe Hedwig feléd fordult.

-Na mi az? Nem annyira bátor, mint tíz perce? - kérdezted nevetve.

-De igen! - tette a kezeit a csípőjére és előre fordult, de pár másodperccel később az arckifejezése visszaváltott arra a félő kisfiúra, aki Kevin testében rejtőzött.

-Fogjam a kezedet? - kérdezted gyengéden mosolyogva.

Hedwig bólintott és te megfogtad a kezét. Abban a pillanatban elindult a kocsi fel a vasút tetejére, hogy aztán teljes sebességgel lemenjen.

Sok sikítással később Hedwig kicsit szédülve sétált melletted, de az arcán ott volt az a kisfiús mosoly, amit szerettél látni. Az volt az első ok, amiért eszedbe jutott a vidámpark ötlete. A második ok pedig az, hogy Hedwig egy kisgyerek, aki valószínűleg sosem kapta meg a megfelelő mennyiségű szeretetet és jókedvet, amit megérdemelt.

30 days with James McAvoy |×|Where stories live. Discover now