Bölüm 23

53.1K 3K 942
                                    

"Hangisi?" dediğini duydum birinin ama gözlerimi Başaktan ayıramıyordum. Oldukça tedirgindi ve birinci şık tam anlamıyla iğrençti.

Artık burada eğlenmiyordum.

Her şey berbat bir hale gelmeye başlıyordu ve devamında Allah bilir daha ne kadar kötüleşecekti.

Midem bulanırken başım da dönüyordu.

Allah'ım sen yardım et.

"Hadi dostum, orgazm sesini seçte biraz eğlenelim." dedi gerçekten ürktüğüm, %50 deli raporu olan Abdullah. Psikopatın tekiydi! Nasıl böyle iğrenç şeylerden zevk alıyorlardı?

"Hamdolsun senin kadar yavşak değilim. Bir kadından böyle bir şeyi isteyecek kadar da pis ruhlu değilim. 2. Şıkkı seçiyorum. Şu baştan çıkarma olanı." dedi buz gibi bir şekilde Abdullah'ın gerilmiş suratına bakarak.

"Cidden nasıl iğrenç bir varlıksın sen? Neyinden zevk alacaksın bunun?" Diyerek sinirle çıkmıştım kendimi tutamayarak.

Ürkütücü bakışları bana döndü.

"Kes lan kaltak." dedi ve tüm kayıplar orada koptu.

Duman; "Ağzının yayını sikerim lan senin!" diyerek Abdullah'ın yanına gitti ve kafayı koyduğu gibi yere düşürdü. Ardından üstüne çullanıp yumruklama başladığında çığlık atarak yanlarına gittim ama bana kalmadan diğer erkekler ikisini ayırmışlar bile. Abdullah, ağzı burnu kan içerisinde yerde nefes nefese yatarken Duman resmen sinir küpüydü, kimse onu sakinleştiremiyordu.

Titreyen ellerim ve dolan gözlerimle Duman'ın yanına gidip sakinleşmesi için belinden ona sarıldım, sarılmam ile kolunu tutan erkekler onu bıraktı.

"Lütfen sakin ol." dedim kendimi ağlamamak için zor tutarken. Kasılmış bedeni sakinleşirken kollarını vücuduma sardı ve saçlarımdan öptü.

"Tamam, sakinim." diyerek mırıldandığında Abdullah yine çenesini tutamadı.

"Anladık, kız senin de bu kadar vurulmaz!" diye homurdandığında sinirlenerek arkamı döndüm ve erkekliğin üzerine bastım.

"Kapa çeneni artık piç!"

İnlemelerini kimse umursamadı, herkes sessizdi. Takım arkadaşı Abdullah'ı tutup yerden kaldırdı.

"Siz onun kusuruna bakmayın. Çarkı feleği en son biz çeviririz, aşağıda olacağız haber verirsiniz." dedikten sonra arkadaşını da alarak odadan çıktı. Onların odadan çıkmasıyla bizde yerlerimize geçerken Duman'ın hala gergin olduğunu görebiliyordum. Aynı şekilde Duhan da sinirliydi ve Abdullah'a bir iki yumruk salladığını görmüştüm.

Duman'ın dibine girip sakinleşsin diye ona sırnaşırken kafamı kaldırarak yüzüne baktım. O da gözlerini indirerek bana bakmıştı ve sert yüz ifadesinin az da olsa kırıldığını görebiliyordum. Elini belime götürdü ve oradan hiç ayırmadı.

"Hadi, görevini yap." dedi Yasin istemeye istemeye.

Başak, derin bir nefes aldı ve Duhan'a döndü.

"Bir şey diyeceğim, siz iki kardeş bu iki kızla sevgili misiniz?"

Bunu soran, Murat'ın takım arkadaşı Selim'di. Oldukça sessiz bir çocuktu ve sesini ilk kez duyuyorum desem yeriydi. Fakat beni şaşırtan Duman'ın net cevabıydı.

"Evet."

***

Aman Duman Bey, tadımız kaçmasın sjsjajs

Beni kırmayıp sevgilimin kitabına destek olduğunuz için ben de sizi kırmadım bölüm attım.

Sizi seviyorum, bol yorumlar yapmayı unutmayın🥀💕

Seçim Senin Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin