Bölüm 15

53.4K 3.2K 1.6K
                                    

Dün 17K bugün oldu 27 K🔥😎

Çünkü biz, biz olduğumuz sürece önümüzde kimse olamaz.

10 ar yorum yapmayı unutmayın!

Çok çok love.

***

İçimin içime sığmadığı anlar vardı.

Sanırım şu an o anlardan birindeydim.

Hep beraber aşağıya indiğimizde fark ettiğim yegane nokta Nabız, yani İngilizce kullanıcı adıyla Pulse grubunun üyelerinden biri bana baya yürümüştü. Hani bahsettiğim, telefon isteme numarası vardı ya! Tam olarak içlerinden biriyle olmuştu.

Şimdi ise onların tam karşısındaydım.

Hangisiydi bana yavşayan bilmiyorum ama bir şey itiraf etmek gerekirse aşırı yakışıklıydı ikisi de. Anlaşılan o ki birileri, sadece bilgisayar başında oturmak yerine spor yapmayı da akıl edebilmişti. Vücudu aşırı derecede iyiydi.

"Ne kestin be Ezgi." Dedi Duman huysuzca homurdanarak.

"Herifler yakışıklı, bu da Allah'ın bakmak için verdiği göz. Ben ne yapayım?" dediğimde yüzüme ters ters baktı. Ona şirince sırıttım. "Ama sen daha yakışıklısın abiş, merak etme." dememle üzülsem mi sevinsem mi adlı bakışlar atıyordu yüzüme.

Kendi kaşınmıştı.

Abim olmak isteyen oydu.

Hem onun sevgilisi vardı ve bende genç bir kız olarak çapkınlık yapmak istiyordum. Yapamaz mıydım ki? Kim engel olacaktı bana.

Hihihihi.

Bu da kendimce kötü kadın gülüşümdü.

Bakışlarımı Duman'dan alıp Nabız grubuna çevirdim. Birbirine tuhaf tuhaf bakıyorlardı. Tabii ki 10 dakika amuda kalkmayı seçmelilerdi! Bence bir erkek için gayet basitti.

"Ee, ne bekliyorsunuz?" dedi Başak derdime çare olarak. İkisi de Başak'a döndü.

"Amuda kalkmayı seçmek isterdim ama büyük bir problemimiz var." dedi yüzünü buruşturarak mavi gözlü çocuk.

"Sorun neymiş?"

"Benim özel bir rahatsızlığım var. 2 dakika dan fazla amuda kalkamam. Bazı ataklar geçiriyorum bir şeylere tersten bakınca. Mesela ben lunaparkta bile çoğu alete binmem, ya da olduğum yerde uzun süre dönemem." dediğinde kısa bir an haline üzülmüştüm. Ve o an, sağlıklı olduğum için halime şükrettim.

"O zaman birbirinizi mi soyacaksınız? Ay çok heyecanlı." dedi Başak ellerini çırparak ve Duhan şaşırtıcı bir şekilde sinirlendi.

"Başak!" dedi uyarırcasına. Bunlara ne oluyordu? Daha tanışalı bir gün olmuştu 1!

Ayrıca bir şeyi daha merak ediyordum... Burada başka kız yok muydu? Diğer grupları da bulmamız gerekiyordu sanırım.

"Güzel vücudumuzu göreceğiniz için şanslısınız." dedi Esmer, biscolata erkeklerini andıran genç. Diğeri ise daha çok David Beckham a benziyordu. Hafif sarı saçlar ve gördüğüm kadarıyla mavi gözleri vardı. Birbirlerine aşırı zıtlardı ama bir o kadar da uyumlu.

Anlamadım gitti.

Duhan ve Duman birbirine benziyorlardı. Siyah saçlar, ela gözler ve bembeyaz tenler. Kalıp olarak da buradaki herkesten iriydiler. Nabız grubu onlar kadar yapılı gözükmüyorlardı.

"Birbirimizi soymayı seçiyoruz." dediğinde anında Duman'a döndüm.

"Sakın sakına gözlerimi kapatmaya çalışma burnundan getiririm!" dediğimde,

"Çok beklersin." diyerek üzerime yürümeye başladığında koşarak masallardan birine çıktım ve birbirlerinin tişörtünü çıkaran gruba baktım.

Maşallah Allah neler yaratıyor.

Gözlerim Başağı aradı fakat gördüğüm şeyle kıkırdadım. Duhan, Başağı üzerindeki gri hırkanın içine sokmuş fermuarını kapatıyordu. Tekrar nabız grubuna döndüğümde birbirlerine suratlarına buruşturarak baktılar ve kemerlere yöneldiler.

Onlar için zor olmalıydı. Ben Başağa aynısını yapsam kusarım sanırım demeyeceğim bazen zorla üstündeki tişörtü falan çıkardığım oluyordu sırf hazırlansın da evden çıkalım diye.

Ben onlara bakarken bir anda tepetaklak olmam ile kaşlarım çatıldı.

Ne oluyordu ya?

"Bugün bizim görevimiz bittiğine göre odadan çıkmama yasağı koyuyorum! Minik kardeşim ciddi anlamda yaramaz bir çocuk!"

Sesi sinirliydi.

Minik dediğin eline çocuk verir, uyuz!

Bense hala tersten doğru diğerlerine bakma çabasındaydım fakat Duman'ın kıçının güzel olduğunu fark edince kıçını izlemeye başladım.

Benimkinden güzeldi.

Bu manzarayı kaçıramazdım.

Nabız grubu da kimmiş! Duman kıçıyla sollar hepsini.

***

Sellam bal peteklerim.

Artık işler biraz daha +16 aşamasına geçecek. Yani bu gençleri biraz fazla çıplak görebilirsiniz skwlwls

Duman'ı sevgilisinden ayırma görevimiz başladı skwkwosos

Duman, benimsin.

Ezgi ve Başak anladığını üzere aşırı deli dolu ve hiçbir şeyden utanmayan tipler zksksl yani onların söylediklerini yadırgamayın sakın.

Hadi bakalım yardırın yorumlara! Biraz sohbet edip gülelim. Birbirinize etkileşim halinde olun lütfen çünkü sizler Seçim Senin'in görevlerisiniz!

Çok çok love.

By.

Seçim Senin Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin