Hoofdstuk 31 - Trentuno

12 2 0
                         

⊱ ────── {⋅.♏︎.⋅} ────── ⊰ 

ti amo = ik hou van je 

sorellina = zusje 

⊱ ────── {⋅.♏︎.⋅} ────── ⊰Logan kijkt naar de brace om zijn hand en probeert met die hand over Scorpia's wang te strelen. Het gaat onhandig en het doet pijn, maar het gaat wel. De dokter komt weer binnen en vraagt Ricardo dichterbij te komen. Hij wil het infuus even stopzetten en kijken hoe Scorpia daar op reageert. Logan slaat zijn armen om haar heen en houdt haar stevig vast.

De dokter zet het infuus stop en Scorpia begint te mompelen. Ze wordt wilder en Logan kijkt nerveus naar de dokter, die nog even wil wachten. Zodra ze begint te huilen en nauwelijks hoorbaar vraagt waar Logan is, start hij het infuus weer. Scorpia kalmeert en Logan drukt een kus op haar voorhoofd. Hij kijkt de dokter verdrietig aan en die zegt: "Ik had ook niet verwacht dat het al zou lukken. Maar we kunnen wel wat aflezen aan hoe snel het misgaat. We kunnen de dosis in ieder geval nu nog niet verlagen. Sorry Logan." Ricardo loopt weer terug naar de luie stoel en ademt langzaam uit.

Logan fluistert in haar oor dat hij van haar houdt en kijkt op als mamma enthousiast pratend binnen komt lopen. "Goedemiddag lieverds! Scorpia? Ik heb je lievelingseten meegebracht: kip Alfredo!" Ze zet de pan op tafel en haalt borden en bestek uit haar tas. Ze schept een bord vol en pakt bestek, om vervolgens naar Logan te lopen. Logan slaat zijn arm om Scorpia's schouder en gaat rechtop zitten. Ze zakt met haar hoofd op zijn schouder en zucht zachtjes.

"Alsjeblieft Logan! Geniet er maar lekker van. Volgens Scorpia heeft ze haar mooie billen van dit gerecht gekregen." Mamma lacht en de broers komen binnen. Dino hoorde het laatste stukje van wat zijn moeder zei en bloost. Bruno en Ciro grinniken zachtjes.

Logan kijkt naar Scorpia en vraagt: "Jongens? Ligt het aan mij of..."

Bruno kijkt naar Scorpia en zegt: "Verdomd. Het lijkt wel het begin van een glimlach."

Logan fluistert in haar oor: "De geilste."

Bruno hapt naar adem en zegt: "Kijk!" Er verschijnt een klein glimlachje op haar lippen en Bruno vraagt wat Logan gezegd heeft. Logan kijkt alleen even naar mamma met een veelzeggende blik in zijn ogen.

Ciro grinnikt en zegt: "Ik kan het wel raden."

Dino zegt: "Krijgt die dokter toch nog gelijk."

Mamma schept pasta op de borden en vraagt: "Hoe heet die hulk van een broeder?"

Ricardo lacht zachtjes en zegt: "Ricardo, mevrouw."

Mamma zegt: "Nou Ricardo, kom zitten en eet." Ricardo is al net zo onder indruk van haar als haar eigen zoons en gaat meteen aan tafel zitten. Ze eten allemaal zacht kreunend van de pasta met kip.

Logan neemt een hapje en sluit zijn ogen genietend. Hij smeert wat van de saus op zijn lippen en kust Scorpia zacht. Ze kreunt zachtjes en alle gezichten draaien met een ruk naar het bed. Logan bloost en zegt: "Euh... saus op haar lippen."

Mamma glimlacht naar hem en zegt zacht: "Goed bedacht lieve jongen." Mamma doet haar best om positief te blijven, maar de jongens kunnen zien dat het haar zwaar valt. Ze schept de overgebleven pasta in een bakje en vraagt aan Ricardo of ze het bij hem achter mag laten. Zodat Scorpia het nog een keer kan proeven of ruiken. Hij knikt en mamma zegt: "Als één van jullie me even naar huis zou willen brengen, graag. Want ik heb nog een heleboel te doen."

In De Schaduw ▸Where stories live. Discover now