12.Perfektní odpoledne

712 80 7
                                    

Tak jop...Na začátek chcu moc poděkovat za 1,29K reads...Neuvěřitelný číslo :D :3 opravdu, když jsem s timhle začínala, nikdy by mě nenapadlo že dosáhnu přes stovku přečtení.A teď? Přes tisíc dvěstě?:o :D neuvěřitelný :D Jinak mimochodem konečně pátek :3 sedim doma v kuchyni (je tu největší klid :D) a na repráky tu mam BVB :3 :D vedle sebe malinovou šťávu....:'D co víc si přát :D Tak snad se vám kapitola bude líbit!:*

Později toho dne, když jsme posbírali několik plakátů, jsme se všichni vrátili do vily a naložili se na gauč.Ash s Valerií byli dole v kuchyni a prej nám chtějí něco uvařit.Podle mě se chtějí trochu blíž poznat, protože Valerie je z Ashe uplně hotová.Každou volnou chvilku během dneška, když kolem nebyl nikdo kdo by nás slyšel, o něm mluvila, jak je vtipnej, hodnej, neodolatelnej...Teď budu asi hodně přehánět, ale za nějakou dobu by možná mezi nima mohlo být i něco víc, než jen přátelství.

Vycítila jsem něčí pohled a uvědomila si, že se přiblbě usmívam na televizi.Rychle jsem se protáhla a usmála se na Andyho, co na mě upíral svuj zrak.

,, Napadlo mě...'', odkašlal si.,, Valerie balí Ashe dole v kuchyni, nechceš cigaretu?''

Achjo, vzpomněl si.,, Tak dobře ale..Já se fakt zadusim Andy.''zasmála jsem se. ,, To bude v pohodě, ale jestli nechceš-"

,, Ne, zkusim to, přece YOLO."

Zasmála jsem se.YOLO jsem vyslovila s přehnanym americkym přízvukem, prostě parodie na ty rádoby "big swaggery".Andyho výraz se rozzářil a už mě vyháněl na balkon.Když za náma zavřel prosklené dveře, pobídl mě, ať si sednu na jednu z pěti židlí, co se na ten balkón jen tak tak vešly.Jen jak jsem se posadila, podal mi cigaretu a já jí roztřesenou rukou vzala.Proč jsem tak nervózní?! Jenom cigareta, sakra, Kate, u všech jednorožců, vzpamatuj se.Andy cigaretu zapálil a já počkala, až si zapálí i svojí.

,, Hele, prostě to vdechni, a pak vydechni.Je to easy, řekl bych.'', zasmál se a opřel hlouběji do židle.Pokud se to teda dá, přece jenom tohle se říká o křeslech ne o židlích.Se zapálenou cigaretou v ruce jsem se zadívala na ten úžasný výhled, co jsem si najednou mohla ve vile pěkně na kopečku nad městem dopřát.Červánky zalily oblohu a jemný vánek si hrál s prameny mých tmavých vlasů.Ok, nebudu to dál oddalovat.Vzala jsem cigaretu do pusy a vdechla nikotin.

Všimla jsem si, jak mě Andy napjatě sleduje, a chtělo se mi smát.Upřímně...Nebylo to tak hrozné, jak jsem čekala.Vlastně jsem si myslela, že dostanu záchvat kašle, přičemž se svalim na zem, propadnu podlahou a strhnu s sebou všechno co nebude v bezpečné vzdálenosti pět metrů od centra problémů-já.

Ve skutečnosti jsem si sice odkašlala, ale bylo to...Fajn.Nadechla jsem se znova, a kouř vyfoukla bez kašlání.Andyho výraz přešel ze zaujatého na překvapený, z překvapení na úsměv, který postupně rozšiřoval, že kdyby neměl uši, tak se mu rozpůlí hlava.Při té představě mi začaly cukat koutky, a já se rozesmála. Problém byl, že jsem zapomněla vypustit z pusy kouř, a dostala jsem šílený záchvat kašle, co se mísil se smíchem-zkrátka-musela jsem vypadat příšerně.Andy mě praštil do zad, abych se vzpamatovala.Sice mi málem přerazil vaz, ale zabralo to.,, Vpohodě?", zasmál se trošku nejistě. ,, Mno poprvý to bejvá trochu boj o život versus udušení, ale si dobrá.''

,, Děkuju,"...Na víc jsem se nezmohla.

Zbytek cigarety jsem zašlápla a vyhodila do popelníku, narozdíl od Andyho, který si celou cigaretu pečlivě vychutnával.Nadechla jsem se a vydechla.Znova a znova.Pohledem jsem přeskakovala z Andyho na červánky a zpátky na Andyho.Bylo to tak zvláštní, sedět hned vedle mojeho idola, kterého znam z plakátu.Vedle člověka, který se čtyřmi dalšími mi zachránil život a svojí hudbou mě vytáhli ze dna.Vedle někoho, nad kým jsem "slintala" u počítače na youtube, mezitím co ostatní moji vrstevníci se mohli zbláznit z Biebera a One Direction, The Vamps, a já nevim co všechno.Uvědomila jsem si, co se za jeden den stalo.Jak se všechno změnilo.Ale nebude to nejlehčí.Pátrá po nás pravděpodobně policie, a poku nás najdou...Nechci si to ani představivat.Nechci se vracet do toho, co jsem prožívala doteď.Dokola se opakující stereotyp složený ze vstávání, šikany ve škole, šikany doma, a opět usínání.To všechno plus ohavné jizvy na rukou, den ode dne přibývající, slzy a hudba do sluchátek naplno.Jo, tohle byl muj život doteď.Nesmí se to vrátit do starých kolejí.Ne.Už nikdy...

,, Kate? Andy?"

Dveře od balkonu se otevřely a v nich stál CC.

,, No?"

,, Ash a Valerie jedou k Ashovi do bytu, a já, Jinxx a Jake už taky pojedem domu.Asi už pojďte taky ne? Je skoro osum."

Andy přikývl, a tak jsem vstala ze židle a pod náporem studeného večerního vánku, který na mě najednou foukal, jsem se zatřásla zimou.CC si mě k sobě přivinul, a Andy ho propaloval pohledem, a vypadal opravdu komicky.Nakonec CC nevydržel nátlak Andyho vraždených pohledů, a zacouval do vily, hned za ním já a Andy.Z gauče vstal Jinxx a Jake a já běžela do pokoje sbalit si věci.Valerie už měla postel naprosto ustlanou, nikde ani stopy, že tady byla.Jenom na stole papír se vzkazem "Ahoj Kate sem u Ashe :D" Pousmála jsem se, popadla tašku s věcma a vyběhla za ostatními dolu do předsíně.

Dneska sem se celkem rozepsala :D Ještě jednou co myslíte? Mam do story přidat vyprávění z pohledu ostazních? Jinak jak myslíte že se to vyvine?:D Díky moc za reads, votes, komenty...:') úžasní jste :* děkuju!:)

KaciiiBVB

New Life |Pozastaveno|Where stories live. Discover now