27.Problém visí ve vzduchu

539 66 6
                                    

Celý den proběhl úžasně.Hned poté, co jsme se vrátili z otevřeného moře, Andy zaplatil oběd v nějaké luxusní restauraci. Pak jsme zajeli koupit novou sim kartu, prošli pár ulic LA a teď ležíme vedle sebe na pláži při zapadajícím slunci. ,, Kate, já tě miluju." Zamumlal Andy. Usmála jsem se a sledovala rudou polokouli zacházející za obzor oceánu. Po celé vodní ploše slunce vrhalo červené paprsky, takže voda vypadala, že je oranžová. Andy vyndal z kapsy Camelky a jednu si zapálil. ,, Alee..Kazíš atmosféru." Zamračila jsem se, ale nemyslela jsem to nijak vážně. Andy mi taky jednu podal. ,, Na druhej pokus to bude lepší." Zazubil se a skoro mi připadalo, že se mi kdesi v nitru směje. Tak jako... On je taky na cigaretách buhvíjak dlouho, kdežto já po neúspěšném pokusu asi ve dvanácti, od té doby žádnou neměla. Rezignovaně jsem vydechla a vzala si jednu. Andy mi jí s úsměvem zapálil a dodal: ,, Tentokrát se koukej snažit." Protočila jsem oči a slyšela Andyho jak se potichu směje. Se vší soustředěností jsem se nadechla a se zavřenýma očima pomalu vydechla velký oblak dýmu. ,, Výborně."
Najednou mi to celé přišlo jak z bláznivého letního románku. Já a Andy Biersack, na pláži při zapadajícím slunci, s cigaretou v ruce a nevyřknutými slovy na srdci. Měla jsem mu toho tolik co říct, v tuhle chvíli jsem však chtěla jenom tady sedět a koukat někam za obzor, navždy. Kéžby se zastavil čas. Jenže něco se blížilo a nešlo to zastavit. Něco špatného viselo ve vzduchu, a já to prostě cítila. Nejenže mi zmizela kámoška neznámo kam. Něco se prostě stane. Vím to...
,, Copak? Vypadáš jak v transu." Vyvedl mě z myšlenek Andy. Rychle jsem vdechla kouř a ukázkově ho vydechla, aby měl co chválit. Položil svůj obličej mně na rameno, málem mi cigareta vypadla z ruky. ,, Kate, chci s tebou zůstat do konce života." Zašeptal, že jsem ho sotva slyšela. ,, Andy...Děje se něco?" Zeptala jsem se nejistě, jako před třemi dny, když jsem poprvé jela k němu do bytu. Tehdy tam něco řešil s Jinxxem.
,, Proč by mělo? Řekl jsem jenom, že s tebou chci zůstat navždy." Zasmál se a upřel na mě nechápavý pohled. Hleděla jsem do jeho očí, s výrazem... Který nešel popsat. Myslím, že z něj mohl vyčíst moji nejistotu. A zmatek. Něco se prostě děje, a on o tom odmítá mluvit.
Jako na potvrzení mých myšlenek, Andy změnil téma. ,, Hele, vychází hvězdy." Ukázal někam k nebi. Podívala jsem se tím směrem. ,, A jo." Ne, teď nebudu řešit problémy. Jsme tu, abysme si užili super den. Vždyť Andy kvuli mě nešel na nahrávání. Pousmála jsem se a típla zbytek cigarety.
***
Ash
Celý den proběhl ve stresu a zmatku. Biersack si asi myslí, že si může jen tak odjet a nás tady nechat nahrávat song samotné. Kdyby aspoň předem zavolal. Nebo napsal. Nebo kdyby aspoň kurva bral během dneška telefony! Tohle si nemůžeme dovolit, obzvlášť vzhledem k nadcházejícím událostem týkajících se právě Andyho, které nám všechno dost znepříjemňují.
,, Jdu mu naposled zavolat. Jestli tohle nepřijme, bude mít zejtra co vysvětlovat." Zabručel Jinxx a vytočil Andyho mobil.Začal pochodovat po místnosti sem a tam, jako pokaždé když telefonuje. Jake a CC seděli na pohovce, a beze slova zírali na Jinxxe a na mě. Pomalu jsem zakroutil hlavou a protočil oči v sloup. V tu chvíli Jinxx vzdal vytáčení Andyho a mobil schoval zpátky do kapsy. Plácl sebou na křeslo a najednou na mě zíraly tři páry očí. Já stál opřený o zeď naproti jim. ,, Tak.Teď co?" Zeptal se Jake a dle směru pohledu, otázku směřoval ke mně. Pokrčil jsem rameny. ,, Prostě zejtra dorazí, pokud to neni sobeckej hajzl-což myslim neni. Zkrátka vokály nahrajem zejtra, vždyť je čas." Zkoušel jsem se Andyho nějak zastat a uklidnit napjatou situaci. ,, Tady sakra nejde o čas ale o princip!" Vyjel najednou Jinxx. ,, Je snad normální aby se na nás prostě vysral, nepřijel a nedal ani vědět? Jak by asi reagoval on, kdyby to udělal někdo z nás?!" I přes jakýkoli možný proti-argument, v tomhle měl Jinxx pravdu. Andy byl vždy perfekcionista, chodil na čas, a když někdo přišel kamkoli pozdě, nebo snad nepřišel vůbec, byl minimálně hodně nervní. Tohle na něj nesedělo.
,, A co když se něco třeba stalo?" Namítl CC, který v téhle debatě promluvil snad poprvé. Jinxx jenom zakroutil hlavu a s očima v sloup otočil hlavu na stranu. ,, To by nám celej den neodmítal hovory." Odsekl. A bohužel, zase měl pravdu.
***
Valerie
Dneska asi v deset dopoledne za mnou do pokoje najednou přišel doktor. Usmíval se a vypadalo, že má dobré zprávy. ,, Můžeš si teď zavolat komu chceš, pojď za mnou.'' Pootevřela jsem pusu, ale hned ji zas zavřela a jenom jsem se usmívala. Šla jsem za doktorem tou dlouhou chodbou, kterou jsem asi dva dny zpátky jela na lůžku, když jsem dostala ten histerický amok. Mohla jsem si konečně trochu prohlédnout budovu. Zdi byly odporně mentolově zelené, na několika místech se omítka loupala, nebo byla počmáraná zřejmě centropenem. Na zdech byla po přibližně deseti metrech bílá plošná světla, která tomuto místu dodávala typický nemocniční vzhled. Podlaha byla z linolea, naprosto se nehodícího ke zdem, ale jako jediné tu vypadalo celkem...Sympaticky? To říct nejde.
Došli jsme do velké místnosti -asi recepce- s telefonem. Hned jsem se k němu rozeběhla. Doktor zůstal stát ve dveřích. S úmyslem zavolat Kate jsem vytočila její číslo.
Ovšem...Netušim proč, v telefonu se ozvalo jen dlouhé pípnutí a nádledně mi hlas oznámil ,, číslo již není dostupné."

Ne, prosim, ještě mě nekamenujte. Radši použijte pistoli nebo mi něco nasypte do pití, ale nekamenujte mě. Je to barbarské! :( ...Ne, teď vážně. :D Důvod, proč (zas) nebyla další část asi měsíc, je prostý. Čim dál víc přestávam stíhat školu a tak, jsem furt v depresích a sotva zvládam reálnej život, natož abych psala :/ No...Nesnažim se tady trapně vymlouvat nebo ze sebe dělat chudáka ale je to tak. Každopádně...Co myslíte že se s Andym bude dál dít? O.o A fandíte tomu vztahu? (Meh, vy jste jenom moje schizofrenie, takže 100% fandíte se mnou). Jaj, tahle story nebude mít "nudné pouze-čtenáře" , vy budete moje schizofrenie! :DD Tak doufam že se vám díl líbil (nehledě na to, že jste ho psali sami. Schizofrenie...) a další bude dřív, slibuju. Snad do 2 týdnů :)*

KaciiiBVB

New Life |Pozastaveno|Kde žijí příběhy. Začni objevovat