23.Alkohol

669 68 9
                                    

,, Řekl bych, že mam nápad jak tě z týhle depky aspoň na chvíli dostat." Ozval se Andy z kuchyně.Otočila jsem se za sebe a nahnula se přes opěrku gauče.Andy na mě zamával s lahví vodky v jedné ruce, a dvěma skleničkama v druhé.Rázně jsem zavrtěla hlavou, ale pravděpodobně si mě nevšiml.Posadil se vedle mě a oboum nám nalil.

,, Andy...Uhm, já nevim."

Ohlédl se na mě a jenom se povzbudivě usmál a podal mi jednu skleničku.Svírala jsem jí v pravé ruce a cítila, jak mi zrychluje tep. Mam na to právo, je mi skoro 18. Ale nikdy jsem takhle tvrdý alkohol neměla.Ne, nejsem moc party girl. Opravdu ne. Uvažovala jsem jestli jo nebo ne, a mezitím si Andy už několikrát lokl.Najednou se to ve mně zlomilo, řekla jsem si ; Ale co ; a pořádně si lokla.Ovšem, chuť mě dost nepříjemně překvapila, málem jsem celou tekutinu vyplivla.

,, Neni to dvakrát ňamka mno...Ale pomůže ti to.To je zaručený." Zahuhlal Andy a potichu se zasmál. Povytáhla jsem jeden koutek a "na ex" vypila zbytek skleničky.Andy na mě zíral v němém úžasu a nalil mi znovu, mezitím co já křivila tvář do podivných grimas.Ta chuť je hrozná, fakt že jo.

,, Počkej." Řekl Andy, položil mojí i jeho skleničku na stolek a vstal z gauče.Zapl rádio a místností se zozeznělo "Sing" od My Chemical Romance.

,, Lepší, ne?" Usmál se a sedl si.Uchopila jsem svojí skleničku do obou rukou a několikrát si lokla průzračné tekutiny.
Jsem to ale kámoška, Valerie se ztratila, a já se pravděpodobně zchlastam do němoty.Bezva.

Jedna moje část mi radila přestat pít, jít se osprchovat a spát, převládla však ta druhá, která mě pobízela, ať piju dál.

Po třetí skleničce jsem se začala cítit líp.Zapomněla jsem na všechen smutek, a cítila se úžasně.

Andy odložil poloprázdnou skleničku na stůl a já to po něm zopakovala. "Sing" zkončilo a vystřídal ho song "Nothing else matters".

V tu chvíli mě neskutečně píchlo u srdce. Máma. Ona ten song milovala. Nesnášela sice rock a vše se mnou spojené, tahle písnička však byla její oblíbená.Nikdy mi neřekla proč, ale jednou jsem byla doma sama a našla starou kazetu.Když jsem si jí přehrávala, zjistila jsem, že to je mamky svatební video.Vzpomínám si, že tam právě "Nothing else matters" hráli, a taky si vybavuju, jak jsem pak brečela a nemohla přestat, když jsem viděla tátu a mámu, oba šťastné a zamilováné.

Zakroutila jsem hlavou, jakoby mi to snad pomohlo zahnat vzpomínky, a kopla do sebe zbytek skleničky.

Už zase jsem měla skleněné oči, ale teď ne.Teď brečet nebudu.

Valerie:
Probouzím se a do očí mě uhodí ostré bílé světlo.Nevím kde jsem, nevím co chci, pravděpodobně zemřít, ale co nejrychleji.Jsou tu vypolstované zdi a jedna postel.Výborně! Ještě psychárna mi chyběla.Vstávám z lůžka a co nejrychleji se rozbíhám proti železným dveřím.Nic.Náraz nezpůsobí ani žádnou ránu, nic, co by dalo těm venku vědět, že už jsem vzhůru.Zády ke dveřím jsem se sesunula na zem a propukla v nekontrolovatelný pláč.Ashi, Kate, Andy...Kdokoliv, prosím, přijeďte a dostaňte mě odsud...

Oba jsme se váleli na gauči v závalech smíchu.Alkohol už nebyl potřeba.Prázdná lahev se válela u gauče a skleničky jakbysmet.

,, Hele, víš Kate..." Zamumlal Andy a "vážně" se mi podíval do očí.Pořád jsem se culila a drmolila něco o muffinech s modrou polevou.

Teď jsem ale zbystřila a poslouchala Andyho.

,, Jsi strašně krááásná." Protáhl Andy a tvářil se jako by to nebyla jenom jedna lahev.

,, Kecáš, mluví z tebe ta vodka." Zamračila jsem se a Andy propukl v záchvat smíchu, když viděl muj výraz.

,, Pšššt..." Přiložila jsem si ukazováček ke rtům a přitom se omylem převalila na druhou stranu gauče na Andyho.

Objal mě kolem ramen a začali jsme zpívat společně s rádiem "Lullaby".

Začaly se mi zavírat oči a víčka těžkly.Navíc nemůžu popřít, že se na Andym skvěle leží.

Je to asi krátká část, na mobilu to moc neodhadnu :/ taky se omlouvam, je to takový...Divný :'D ale lidičky mam boží novinu :3 pravděpodobně to většina z vás ví, ale v Hradci Králové v červnu budou Black Veil Brides :*** ♥ A Asking Alexandria ^^ Takže kdo tam pojedete, napište, já možná jo :') jinak zase moc díky za 7,9K reads a asi 750 votes :)) :3

KaciiiBVB

New Life |Pozastaveno|Kde žijí příběhy. Začni objevovat