24.Překvapení

616 75 5
                                    

Takže...:D v týhle části se stane dost zásadní věc :) víc prozrazovat nebudu, ale upřímně jsem se na tuhle část od začátku těšila :D možná to někdo z vás už nějakou dobu čekal, ale ... No nebudu to už okecávat :DD

Andy

Probudil jsem se v obýváku na gauči s rozmazaným pohledem a neskutečnou bolestí hlavy.Jedním pohybem ruky jsem se odstrčil od koženého černého opěradla gauče a spadl na koberec pod sebou.Potichu jsem zasténal, když moje hlava narazila o roh stolu.Převalil jsem se na břicho a po čtyřech vylezl z pod stolu.Pak jsem se za pomoci gauče malátně postavil na nohy a rozhlédl se po Kate.Nikde v obýváku nebyla. Nemotornou chůzí jsem se vydal směrem ke koupelně. Tak co od Kate taky čekat.

Dveře do koupelny byly přivřené, takže do nich stačilo jemně strčit.Snažil jsem se nevšímat si podivného pocitu strachu z toho, co uvidím.

,, Ahoj Andy." Jakmile jsem otevřel dveře, uviděl jsem usměvavou Kate před zrcadlem, už namalovanou, ale na sobě pořád věci ze včera.

,, Ahoj." Zamumlal jsem, protože mě strašně bolela hlava. ,,Kde ses probudila?"

,, Ve sprchovym koutě." Zasmála se a já musel taky. ,,Zajmavý.Jak ses tam dostala?"

Pokrčila rameny a soustředila se na česání vlasů. ,,To si nepamatuju.Jo a mimochodem...Podívej se na mobil."

,, Proč?" Nechápal jsem.

,, To uvidíš." Zahuhlala Kate nervózně, takže jsem radši v rychlosti spěchal do obýváku najít mobil.

Kate

Sice jsem měla taky kocovinu jako prase, hlava mě bolela jako střep, ale něco si přece jenom pamatuju.Když jsem se ráno probudila, dopotácela jsem se do obýváku za Andym.Spal ještě jako miminko.

Aww nemohla jsem si odpustit tohle přirovnání!

Jeho mobil ležel na stole a neustále mu chodily upozornění z instagramu.Potichu jsem se podívala do jeho mobilu, a všimla si nejnovější nahrané fotky.

Mno, myslim že nemusim upřesňovat. Našla jsem tam "neskutečně sexy" selfie Andyho a mě.Naštěstí nic perverzního, ale i tak.Vypadali jsme tam fakt strašně.

,, To...Snad...Neeee!" Zaskučel Andy z vedlejší místnosti.Už na to přišel.

,, Panebože 25000 liků! To už nemá cenu mazat....Vidělo to tolik lidí!"

Takže, jaké z toho plyne ponaučení? Nikdy se neopíjejte s celebritou.

...Ach bože.

Po pár minutách kdy Andy doslova šílel, konečně odstranil tu fotku a napsal si na twitter něco jako "omluvu". Pak jsme si oba dali Paralen a ledovou sklenici vody, protože celebrita jako Andy si nemůže dovolit zůstat celý den doma kvuli kocovině.

,, My jsme fakt blbci, Kate." Zahuhlal Andy se smíchem. Zasmála jsem se a přikývla.Ze svojí tašky jsem si vytáhla černé roztrhané shortky a dlouhé tílko s motivem BVB.

,, To ti šluší." Rozplýval se Andy nad svojí fotkou na tílku.Musela jsem se rozesmát. ,, Egoisto.''

Andy přišel ke mně a trošku nemotorně mě objal.Byla jsem překvapená, ale nic jsem neřekla.

,, To nahrávání se přesunulo na dnešek," zašeptal mi do vlasů. ,,Pokud by ti to nevadilo, byl bych radši, kdybys tam šla se mnou.Nechci, aby se ti stalo to, co včera Val." Ucítila jsem náhlý nával emocí, který zatřásl celým mým tělem.

,, Protože Kate...Já tě miluju."

Než jsem stačila vstřebat to, co mi právě řekl...To, co mi právě řekl Andy Biersack...On mě políbil.

V tu chvíli jakoby ve mě všechno explodovalo.

Já vim je to teď celkem dost slaďárna a strašně krátký :/ :'D Ale už se mi nechtělo čekat, přece jenom je to 24.kapitola :) :D Nebojte přidam tam nějakou akci, aby z toho nebyl nějakej románek :D Taky moc děkuju za 8,5K reads :O tož k tej desítce se pomaličku blížíme :O :3 :DD

KaciiiBVB

New Life |Pozastaveno|Kde žijí příběhy. Začni objevovat