🏵21🏵

1.5K 110 25
                                    

Namjoon a iesit din lift grăbit, căutând cu privirea vre o cameristă.  Nu avea de gând să-l lase pe micuț acolo pentru mult timp. Vroia doar să-l sperie pentru a se abține pe viitor când va avea întâlniri cu oameni de afaceri.

—Scuză-mă! Atrase atenția unei fete cu vestă rosie din stofă.  Am nevoie de o bară de dulap .

—Desigur! Spune ți mi numărul camerei si va voi trimite una imediat! Spuse fata respectuos, așteptând raspunsul brunetului.

—Defapt,  as dori să mi-o aduceți acum. As prefera sa nu intre nimeni in cameră  mea de hotel.

—Desigur, atunci...dacă  ma scuzati voi merge în spate sa caut obiectul dorit.

Namjoon ii facu semn cu mâna ca poate pleca si se uită la ceas. Au trecut 5 minute.  Jimin sigur era foarte speriat. Probabil ca plângea deja.

Nu il rănea fizic atat de mult  cat îl rănea psihic.  Dar, in opinia lui Namjoon intimidarea si monopolizarea erau singurele modalitati in care îl putea aduce la tacere pe Jimin.

În seara asta vroia  sa meargă într-un club BDSM  foarte popular în zona,  pentru a analiza concurența si avea nevoie de Jimin sa se abțină si sa nu atragă atenția.

—Poftiți,  apăru fata energică zâmbind ui.
Multumesc.  Namjoon luă bara si se întoarce grabit la lift.

Era singur ca Jimin nu se putea rani dar totusi partea sa proiectivă îl împingea de la spate sa alerge usor de la lift spre usa apartamentului.

A deschis usa in liniște,  auzind micile sunete scoase de blond. Cum era de așteptat,  era într-o panică completă.

Tremură si plângea trăgând de cătușe încercând să nu scoată nici un sunet. Corpul ii era fierbinte, cuprins de durere si ud din cauza transpirație .

Pe lângă calus ul dintre buzele sale pufoase, dâre de saliva se prelungeau până pe asternuturi.

Namjoon se apropie incet,  afirmând capodopera creată.  Jimin era frumos,  minunat,era splendid!

A pus bara inapoi în dulap la locul său si sa grabit să-i desfacă calus ul din jurul capului.

—Namjoon, Namjoon te rog! Te rog! Se panică acesta, pieptul ridicandu se si coborand într-un ritm alert.

—Gata, gata, shhh~~Namjoon opri vibrator, isi dădu pantaloni si boxeri jos si se urcă între picioarele blondului. Relaxează te Jimin. Ii ordonă sărutândul deasupra degetelor de la picioare.

Cuvintele lui Namjoon ii intrau pe o ureche si ii ieseau pe cealaltă micuțului.  Era mult prea adânc in starea de panică sa m-ai poată recepta ceva.

Namjoon a inceput sa murmure o melodie,  pozitionandu se între coapsele blondului.

Jimin a tras tare de lanțuri,  muscandu-si buza de jos puternic când brunetul intrase în el.

Vroia să se termine o data,  vroia să înceteze totul. Gâtul îl durea din cauza sunetelor ce ieseau forțat din el, încheieturile îl ustura la cat sa zbătut si sufletul îl durea, la cât a fost  umilit.

Era scarbit de buzele lui Namjoon ce ii sărutău trupul, era scarbit de atingerile lui si era extrem de dezgustat de fiecare dată când încerca să-l sărute.

Cu fiecăre penetrare,Jimin simțea că rămâne fără aer, si într-un final si-a pierdut conștiința.

Peste câteva ore, Jimin sa trezit din cauza unui sunet foarte aproape de el, ce se tot repetă.  Obosit,  si-a forțat ochii sa i se deschidă si a realizat ca e în pat lângă Namjoon ce butona agresiv tastele laptopului său.

Era curat,  spre surprinderea să.  Simți un material cald,pufos ce-i înconjura corpul .

Sa chinuit să-și miste privirea spre  mâinile ce ii erau așezate pe perna pufoasa si a privit materialul albastu pal. Pijamaua sa preferată din little space.

Înghiti în sec, clipind de m-ai multe ori încercând să se întoarcă cu spatele la Namjoon, sa se îndepărteze de monstrul cu chip de om dar nu avea forța nici să-și miste un deget.

—Lăsați corpul să își acumuleze energie. Ii spuse scurt, rece , ne luandu si privirea din ecran.

Jimin a vrut să-l înjure atât de mult dar nu vroia să fie pedepsit din nou asa că sa rezmuat in a se uita urât la el.

—Nu te uita asa la mine Jimin.Oh, cat de mult vroia să-i spună câteva. Ai face bine sa te concentrezi pe recuperarea ta, în 2 ore trebuie să iesim in oras si chiar as aprecia dacă te ai comporta decent.

Un suspin ia părăsit buzele, inchizand ochii. Întunericul era mult m-ai plăcut decât fața lui Namjoon.  Orice era m-ai plăcut decât prezența lui Namjoon,până si moartea.

Moonchild. Where stories live. Discover now