💫13💫

2K 154 12
                                    

Namjoon se întoarse acasa de la farmacia. Pe drum a avut timp sa isi calmeze nervii. Încăpea  sa ii fie mila de cel mic, si faptul ca e doar vina sa il apasa ca o greutate pe umeri.

Se descălță, si porni spre dormitor ul sau. Jimin nu era nicăieri.  Vibratorul era aruncat pe podea iar covorasul de langa pat era mototolit, semn ca cinvea sa împiedicat in el încercând sa fugă.

Un oftat ia parasit buzele, intorcandu se pe calcaie. Iese din camera sa si intra in dormitorul micuțului.

—Jimin. Stiu ca esti acolo.
Spuse apropiindu-se de pat. Blondul era in mijlocul patului, înconjurat de ursuleți de pluș,  aparut cu o patura pufoasa albastră cu steluțe.

Micuțul nu ii răspunse, dar Namjoon il auzea cun isi traga nasucul. Se aseaza pe marginea patului,  ridicand un colt de pătură.

Doar ochișorii sticloși i se vedeau, privindu l temător.

—Haide Jimin.
Ii spuse pe un ton cald dar totuși autoritar , lovindu se peste coapse ,semn sa se aseze in brațele sale.

Jimin se trase, ridicandu si sprâncenele speriat,  avand gurița intredeschisa.

—Haide Chim, dada nu nu te m-ai rănește.
Degeaba, Jimin nu se misca din locul sau.  Namjoon a tras dintr-o data plapuma de pe el, dezvelindu i trupul. Tremură usor.

La tras spre el, punându-l cu burtica pe genunchi sai. Micuțul începu instant sa plângă,  încercând sa se traga dar era mult, mult prea slăbit.

Astâmparăte Jimin.
Ii ordona punându-și palma mare pe mijlocul sau. Cand micuțul se da bătut, Namjoon scoate din  pungă o sticluță de rivanol  si niste vata.

Îmbibă vată in soluția galbenă si incepe sa ii tapoteze ranile.
In tot acest timp Jimin nu spunea nimic, doar stragea o pernuță in brațe.

După ce ia curațat ranile,Namjoon ia pus plasturi si la îmbrăcat in pijamalele sale preferate.

Brunetul sa intins in pat, tragandul pe micuț intre coapsele sale, cu barbia pe pieptul sau, astfel nu isi atingea ranile.

Namjoon nu putea sa spună ca nu ii pare rau pentru Jimin, dar in opinia sa si-a meritat o. 

—Sper ca stii de ce te-am pedepsit baby.
Rostise pe un ton jos, dar totuși autoritar. Jimin nu răspunse, iar Namjoon vroia un raspuns.  Si-a pus palma peste fesele micuțului, strangand le usor

—Ouch! Da daday, Minnie a fost rau.
Soptise, ingropându si nasucul in pieptul sau.

—Asa, sa nu se mai repete Jimin, sau o sa iasa urât.

—îhîm....gemu acesta printre lacrimi

Jimin adormise repede in acea seara, Namjoon pe de alta parte,  a stat si sa gândit ce se va întâmpla cand va da ochii cu Jimin in big space. Avea de gând sa il tina langa el cu orice preț . Un ranjet psihopatic ia înflorit pe buze la gandul de al transforma pe micuț in jucăria sa sexuală.  Era foarte usor de controlat.

La varsta de 17 ani Namjoon a avut primul contact cu societatea BDSM. Desigur,  in oras era un club unde se inchiriau corpuri. Top sau bottom, erau la licitație,  dar era o diferență între acel club si altele. Cei de acolo isi alegeau stăpâni ca sa zic asa. Namjoon si-a luat o data o persoana, probabil prima sa jucărie.  A fost frumos chiar daca a durat o perioadă scurta de timp, deoarece partenerul sau a renunțat la contract , nu mai suporta comportamentul brunetului.

Namjoon nu a obiectat deloc,  pe deasupra se plictisise de el. Dar cu Jimin era alt ceva. A ajuns la concluzia ca universul a facut ca ei doi sa se întâlnească. 

Jimin era diferit, nu era ca ceilalți.  Vroia sa ii testeze limitele, sa vada cat poate suporta .

Dimineața ,  Jimin sa trezit primul, dar ia fost frica sa se miste, nu cumva sa il trezească pe brunet.  In viziunea micuțului,  acum Namjoon era ca un monstru, care daca este provocat si de ce a mai mica greșeală il va pedepsi, iar asta il terifia. Nu isi putea sterge din minte cu cata sete il lovise seara trecuta,  sau chipul sau schimonosit de ura .

—Nu e frumos sa te holbezi. Vorbise Namjoon cu ochii închiși . Jimin tresări imediat la auzul glasului sau. Avea o voce groasă,  profundă.

Pe brunet il amuza faptul ca micuțul nu sa mișcat nici un centrimetru. Cum la asezat aseara, asa a ramas. Fix aceasi pozitie.  Isi deschide ochii, dand de privirea inocentă a micutului. Ochii sai ca doua caramele, ascunse de gene lungi si dese.

—Buna dimineața Minnie~
Ii spuse zâmbind,  tragandu se in sus pe spatarul patului .

—Buna dimineața...
Sopteste uitandu-se in jos, lăsându l pe brunet sa il traga mai aproape de el.

—Ce vrei sa manânci? Întreabă ridicandu i barbia cu doua degete. Hmm?

Namjoon isi puse degetul mare peste buza de jos a  micutului, tragand o usor in jos.

Se apropie lent, luându i buzele intre ale sale, muscand o pe cea de jos pentru a avea acces spre limba acestuia, iar  Jimin il lasa sa ii faca absolut ce vroia.

—Astăzi nu merg la lucru, putem sta toata ziua împreună  .
Ii spuse, asteptând o reactie super mega dragalasa in care Jimin sa ii prindă  fata cu mânuțele sale micuțe  si sa ii sarute fruntea, spunand " Are minnie grija de tine", dar in schimb micutul arata mizerabil. Gandul ca va sta toata ziua cu Namjoon il invrozea

Moonchild. Where stories live. Discover now