🍁 15 🍁

1.9K 139 19
                                    

Cu nasucul rosu, si ochii umflați de la plans, Jimin statea întins pe asternuturi le roz bombon din satin. Desi a facut un dus lung,  fierbinte in care și-a abuzat pielea cu sapunuri si geluri de dus,  tot murdar se simțea. Desi trecuse aproape trei ore de la incident,  inca mai putea simti mainile mari si puternice ale lui Namjoon in jurul sau. Il durea îngrijitor partea de jos a corpului,  iar fiecare gura de aer pe care o inhala    ii trimitea mii de ace ce ii strapungea mijlocul. Nu se putea misca.

Nu înțelegea cum si cand viata lui a luat o întorsatură atat de urata. Desi  starea sa mintala era poluată, nu putea intra in little space.

In mod normal, intra automat in little space cand era stresat, suparat sau ii era frica.  Dar nu si acum. Avea senzația ca o parte din el a dispărut .

Trebuia sa scape din acest iad. Avea de gand sa il sune  pe Jungkook si sa ii spuna totul.  Se gandea ca acesta i ar fii putut tine piept lui Namjoon, dar prima si prima data avea nevoie sa dea de el. Vroia sa il sune dar Namjoon ia luat telefonu .

" —Sa nu crezi ca poți scapa de mine Park Jimin. Amandoi stim ce influență am. Chiar daca vrei  sa deschizi proces împotriva mea nimeni nu te va  crede.  Vei aparea pe toate posturile ca un alt sarlatan ce vrea sa  stoarca bani de la mine. "

Aceste cuvinte i se repetau in cap din nou si din nou . Pana la urma cine era el? Un simplu adolescent care a intrat la facultate pe bursa împotriva unuia dintre cei mai importanti oameni din tara deoarece hotelurile lui Namjoon aduceau o buna cantitate de bani țari plus avea foarte multe acțiuni in tot felul de afaceri.

Avea sub posesia lui camine pentru nevoiasi, orfelinate si in fiecare an facea  donați consistente insituțiilor pentru caritate.

Namjoon parea un om matur, cu suflet bun ce nu ar rani niciun animal, avand in vedere adaposturile sponsorizate de el.

Cum putea  Jimin sa de-a aceasta masca jos? Cand Namjoon era prieten de cataramă cu cei mai populari idoli din industrie, și la naiba chiar parea un om bun.

Meditand mai mult,  incepea sa creada ca ii va crea probleme lui Jungkook daca il va implica in tot acest noroi.

Parinți lui? Categoric nu. Ba din contra ei ar fii de partea lui Namjoon doar pentru ai intra in grații.

Jimin tresări si se întoarse pe o parte, ignorând sentimentul ca trupul sau se rupe in doua si isi ascunse chipul intre perne.

Pasi se auzeau din ce in ce mai aproape, facand ui inima sa bata nebunește.  Clanța a fost apasata si in tocul usi aparu Namjoon cu laptopul la subrat si doua cesti in maini. Era un lichid fierbinte, deoarece Jimin putea sa vada mici aburi iesind din ele. Dar nu vroia nimic de la el. Se prefacea ca doarme,  sperând din tot sufletul ca Namjoon il va lasa in pace si va pleca.

Dar nu. Namjoon merse roata patul, asezandu si laptopul si canile pe noptieră.  Sa facut comod langa Jimin, punându-și o perna la spate si si-a intins picioarele pe pat.

Si-a pus laptopul pe coapse si a inceput sa butoneze. Jimin vroia sa planga, sa strige la el sa plece dar nu avea atâta curaj. Statea langa un monstru in pat.

Si ce il enerva mai tare era faptul ca Namjoon statea atat de lipsit de griji,  sorbind nonșalant din cana sa de cafea. Si da era cafea deoarece Jimin ii simți mirosul.

Dupa o ora in care Namjoon doar a lucrat pe laptopu si si-a baut cafeaua, incepu sa se minste. Jimin tinea ochii strâns închiși , rugandu se sa plece.

Micuțul scoase un scâncet cand simți palmele largi si puternice cuprizand ui talia.

—Gata,gata,gata. Ii sopti pe un ton ragusit in ureche. Vreau sa iti arat ceva.

Il intoarce pe o parte ,iar ochii micuțulu cazu pe ecranul laptopului.

Era Jungkook si Taehyung , ce ieseau dintr-un restaurant. Se țineau de mana si radeau cu gura  pana la urechi. 

—Pe care sa il împușc? Pe roșcat sau brunet?
Se auzi o voce robotică.

Jimin incremeni. Inimioara i se facu cat un purice, 

—Namjoon,  te rog. Fu singurele cuvinte pe care apuca sa le soptească  ca a început sa planga puternic. Te rog-te rog Namjoon. Nu face asta.
Micuțul incerca sa vorbeasca dar nu putea din cauza lacrimilor.

—Shh, nu o fac. Spuse sarutand ui crestetul capului.  Nu încă. Taehyung parca? Nu are pe nimeni înafară de baiatu ala Jungkook. Daca i as lua  singura sursa de lumina din viata nu ar fii frumos nu? Ar fii bine sa nu faci vreo prostie sau vei fii responsabil de moartea brunetului si cu siguranta celălalt se va sinucide după.






Moonchild. Where stories live. Discover now