💫 8 💫

2.4K 158 21
                                    

—Cum te descurci Jimin?
Intreaba Irene. O alta angajata a firmei cu care blondul a reusit sa se împărtășească . Blondul porneste aparatul de cafea, intorcandu se spre fata cu un zambet pe buze.

—Destul de bine presupun...domnul Kim are răbdarea de a-mi explica.

—Da, domnul Kim este un om minunat, de aceia toti angajați tin la el. Mărturisi fata, creend cateva xeroxuri. Dar Jimin ,te vad apatic.... Daca ai nevoie de o pauza poți sa ceri oricand.
Spuse prinzand ul de umeri, incepand sa ii maseze usor.

—Sunt ok Noona, nu iți face griji.

Femeia zambi, luându si teancul de hârtii in brațe.

—Sper sa fie asa Jimin.

Jimin o privi cum parasi incaperea, înainte sa ia cafelele . Un oftat ii paraseste buzele, inaintand spre birou lui Namjoon. Avea o întâlnire  de afaceri , cu o persoana foarte importanta. Toata agentia a fost alarmata.

Blondul iIntră in liniste, vazandul pe Namjoon la biroul sau. Era atat de impunător . Vorbea atat de calm si ferm. Continua sa se holbe la brunet, apropiindu se.

Un lichid fierbinte zbura pe camasa imaculata a brunetului, facandu se o pata maronie . Jimin era intins pe jos acoperit si el in cafea. Degetele il ardeau, din cauza lichidul ui mult prea fierbinte.

—I-imi pare rau.Se panică acesta , ridicandu-se cu viteza lumini, inaintand spre biroul brunetului unde era o cutie cu servetele.

—Nu face nimic Jimin. Calmează-te.
Namjoon  ii lua servetelul din mana , ridicandu-se . Imi cer scuze , voi lipsi doua secunde.
—Liniștit.

Namjoom ii face semn cu mana blondului sa o ia inainte, spre ieșirea din birou. Cum au iesit bin birou, Jimin incepu sa isi cear din nou scuze.

—Jimin,  se mai intamplat.  Ia sa vad, te-ai lovit? Spuse ridicandui barbia cu două degete ,analizand ui fata.

Blondul tresari, irosindu-se automat, evitând cu orice pret contactul vizual. Namjoon ii intorse-se fata pe toate părțile,  apoi si-a coborat palma lin pe umar, pana pe incheietura mini,ridicand-o.

Pielea blondului era mult mai subtire si sensibila. Namjoon ofteaza, ridicandu si privire spre Jimin, care tresări din nou. I se parea pur si simplu adorabil. Ca o pisicuta speriata.

—Te-ai ars Jimin, nu te doare? Întreabă dându-i drumul maini.

—Ba da.....

—Si de ce nu spui?Jimin nu răspunse nimic, doar isi lasase privirea in pamant. Comportamentul sau nu era chiar atat de diferit de little . Urmează-mă.

Namjoon inainta pe coridor, pana in dreptul unei usi gigantice din lemn de mahon. Isi scoase cheile din buzunat, uitandu-se in dreapta sa la blond. Nu scotea niciun zgomot. Pana si pasi lui erau silentiosi. Brunetul deschide usa, așteptând ca blondul sa intre.

Ochii sai cazura pe un pian gigantic inconjurat de o bibliotecă ordonată. Namjoon închise usa, analizând blondul. Jimin cu siguranta era special. Statura sa, corpul sau, mersul, felul cum vorbea, era ata de senzual, angelic ai putea spune.

Haide.
Spuse scurt, intrand într-o baie imensa. Pereti erau acoperiti cu placi mari de faianta alb-perlat ce luceau. O glinda pe tot peretele, la fel si chiuvetă, ce avea motive florare aurii, ce accentua eleganța . Brunetul ii prinse mana si io duse sub jetul de apa rece.

—Jimin, tii minte ce se intampla in little space?
Întreabă brusc, facandul pe blond sa se piarda.

—Am........doar cateva fragmente....

—Cum ar fii?

—.....doar sentimentele puternice....de exemplu  cand ne-am certat pe suzeta.....

Soptise aproape imposibil de auzit.

—Inteleg. Haide sa ne schimbăm.

Namjoon iesise din baie in timp ce isi desfacea nasturi cămași. Si-o da jos sub privirea inocenta a blondulu,luand o alta camasa de pe standul ce se afla langa bibliotecă. Se imbraca cu alta, apoi ii inmana o alta camasa blondului.

Jimin ia camasa rușinos,  intorcandu-se pe călcâie inaintand spre baie.

—Nu e nevoie sa mergi la baie, oricum am vazut tot. Mărturisi brunetul, facandu-l pe blond sa se opreasca. Isi intoarce fata spre brunet parca implorand sa il lase sa merga la baie.

Moonchild. Where stories live. Discover now