🌺16🌺

1.9K 119 38
                                    

—Hoseok ne aștepta la studio.Spuse Namjoon,  din coltul usi, inchizandu si nasturi de la cămașă.

—Mi-am dat seama. Mormai Jimin,  masandu si încheietura maini. Namjoon a vrut sa incerce inca un joc bdsm cu el ,dar noroc ca Hoseok la sunat si ia întrerupt.

Namjoon il "învățase " pe Jimin cateva joculete bdsm, cum ar fii  breathplay , chastity, Blood Choking  ,Bondage , impact play ,Caning si lista continuă.   Micuțul a inteles ca nu are rost sa se împotrivească sau sa incerce sa scape, doar și-ar fii înrăutățit situația.

Avea urme rosii si dureroase in jurul încheieturilor ce urma sa fie ascunse de manecile unui hanorac alb, tricotat.

—Asa m-am săturat.
Șoptește Jimin, pentru sine, stergandu si lacrimile cu brutalitate.

Poftim? Întreabă Namjoon, capul aparandui in tocul usi. Scuze nu te-am auzit.

Brunetul si-a pus cravata in jurul gâtului, privindu l pe micuț cum isi trage manecile cu brutalitate peste rani.

—Am zis ca m-am saturat de jocurile tale stupide! M-am saturat sa ma folosești ca pe o jucărie să-ți satisfaci nevoile nebune! M-am saturat! M-am săturat! M-am saturat de tine!m-am saturat de viata asta! MI-E DOR DE TAE--DE JUNGKOOK,---

—Jimin....
Incerca Namjoon sa il atingă cand văzu ca micuțul si a luat bretonul in pumni.

—Nu! Lasă-mă! De ce eu?! Ce NAIBA ti-am facut?! De ce nu poți sa ma lasi in pace si sa-ti găsești pe alt cineva căreia sa ii convină sa-ti bagi pula in el dupa bunul plac! Ești psihopat! Esti nebun! Mi-e scârbă de tine si de toata fiinta ta !

—Jimin!
Marai acesta la el, apropiindu-se brusc. Ii lua mainile din par, dar micuțul il împinse cu brutalitate in piept.

—Lasă-mă ! Nu ma m-ai atinge! Mi-e scârbă de tine ! Se împotrivi cand brunetul vru din nou sa il îmbrățișeze. Lasă-mă! Ti am zis sa ma lasi!!

Jimin ii trase o palmă de ii intoarse capul la 180 de grade.

Uimit de ce a facut, micuțul o ia la fugă spre iesirea din apartament.  Isi azvârle piciorusele in primi pantofi pe care ii vazu si dispăruse pe usa. Sa împiedicat in sireturile desfăcute si cazu pe trotuar, tot genunchiul fiindui de sange.

Cand vazu reflexia lui Namjoon in spatele sau, ignora durerea si o lua din nou la fuga printre străduțe.  Ii era mult prea  frica de pedeapsă pe care urma sa io de-a  Namjoon.

Lacrimile ii curgeau șiroi pe obrajii,  iar in scurt  timp picioarele ii deveni se jeleuri. Cazu se din nou pe asfalt, undeva printre blocuri, pe o alee pustie . Se ruga sa moară.  Sa vina o mașină si sa-l calce, s-au sa-l mănânce caini doar sa scape de acel iad. Nu m-ai suporta ca Namjoon  sa isi bata joc de trupul sau. Era satul pana peste cap de jocurile sale stupide.

Cand simti palma mare a brunetului apucândui brațul, panica la cuprins. Buza de jos a început sa ii tremure agresiv, la fel  si corpul.

—I-imi pare rau, te rog nu ma pedepsi din nou. Reusi sa spuna printre lacrimi si sughituri.

Namjoon nu ia răspuns.  La aruncat peste umar ca pe un sac de cartofii si a luat o la pas spre casă .

Inimă micutului era cat un purice, si ii bătea haotic. Era îngrozit.  Era paralizat de frică.

Ajunși in apartament,  Namjoon la dus in dormitor. La asezat pe marginea patului, iar micuțul ui ii venea sa lesine de frică cand la vazut pe brunet dandu-și jos cravata.

Il privea cu ochișori mari, pupila dilatată si inlacrimați,  dand din cap negativ.

Na-namjoon, te rog,  te implor--
Vocea ia clacat din cauza lacrimilor si a sughitelor. Ii era frica si sa se miște , sa nu-si înrăutățeasca situația.

Namjoon a continuat sa il ignore. A butonat ceva pe telefon si-a stins toate becurile din casă.
A blocat usa de la intrarea,  inca auzindul pe micuț implorand si plângând.  Sa desclațat si sa reîntors in dormitor.

Jimin cand la văzut sa târât pe asternuturi într-un colț. Namjoon sa pe marginea patului, frecandu si palmele,una de alta.

—Jimin, vino aici.Atata ia fost, si a izbucnit într-un plans isteric. Jimin, vino aici. Repetă din nou pe același glas rece.

Micuțul era paralizat de frică , nu-si putea controla nici un mușchi din corp.

—Ti am spus eu sa nu te vezi cu Tae? Ti am interzis sa iesi cu prietenii ? Tot ce ți-am cerut a fost sa nu mă părăsești. Nu am vrut sa iti fac rau Jimin, tu m-ai provocat.

Glasul folosit era suav, trist. Jimin era socat, niciodată nu la vazut pe brunet Intr o stare asemănătoare cu această. Defapt ei nici nu prea vorbeau,  si cand vorbeau era jimin care ii arunca reproșuri.

Vino aici Jimin, trebuie să-ți curăț ranile.

De data acesta, Jimin reuși sa isi miste corpul.  Se  așeză mai lângă Namjoon, care il prinse de gleznă si io trase  peste genunchii.

Micuțul icnii, ducandu si manuța la gură. Namjoon ia curățat ranile cat de delicat posibil si la bandajat.

—Ar trebui sa te pui la somn, astăzi a fost o zii obositoare pentru amândoi.

Jimin a dat din cap afirmativ, ascunzandu se cat de repede a putut sub plapumă.  Era uimit ca Namjoon nu la pedepsit deloc pentru toate vorbele urate pe care i le-a spus ,plus palma ce a fost cireasa de pe tort.

Namjoon a stins becul, si a așezat un ursuleț gigantic alb langa micut. A părăsit dormitorul si sa asezat pe canapeaua din sufragerie.

Il durea sa il vada pe micut asa. Chiar il durea pentru ca ținea la el . Nu vroia sa ii faca rau dar câteodată ii apasă toate butoanele si exploda. Vroia sa fie si el ca Hoseok.  Atat de bland, tandru dar totuși autoritar.

Desi Yoongi era o pramatie, Hoseok reusea sa il astâmpere usor. Dacă  sta bine si se gândește,  Yoongi niciodată nu a avut vanatai atat de urate ca Jimin, care era un îngeraș pe langa el.

O altă problemă care il macină era faptul ca Jimin nu m-ai intrase in little space de ceva timp, asa ca a apelat la ajutorul unui profesionișt.

O altă problemă care il macină era faptul ca Jimin nu m-ai intrase in little space de ceva timp, asa ca a apelat la ajutorul unui profesionișt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Moonchild. Where stories live. Discover now