Κεφάλαιο 33

5.9K 208 2
                                    

Την επόμενη μέρα ξυπνάω με όρεξη και ψάχνω τον Αχιλλέα. Ανοίγω τα μάτια μου και τον βλέπω να με κοίτα,μου χαμογελά και του το ανταποδίδω.
"Καλημέρα." Μου λέει,στηρίζετε στον αγκώνα του και σκύβει και με φιλάει,ανταποκρίνομαι αμέσως και τυλίγω τα χέρια μου γύρω από τον λαιμό του. Το φιλί γίνετε πιο βαθύ και οι γλώσσες μας παλεύουν η μία με την άλλη.
"Αν δεν σταματήσουμε δεν θα σε αφήσω να σηκωθείς." Λέει πάνω στα χείλη μου και απομακρύνεται.
"Έλα να κάνουμε μπάνιο." Μου λέει και απλώνει το χέρι του πρός το μέρος μου.
"Μαζί;" τον ρωτάω και τον βλέπω να συγκρατεί το γέλιο του.
"Μωρό μου χθές δεν σε πείραξε που σε είδα γυμνή."
"Αχιλλέα!" Του φωνάζω.
"Αγάπη μου." Ξεφυσάω και τον βλέπω να χαμογελά.
"Πάμε στο μπάνιο." Του λέω και σηκώνεται πάνω και μπαίνει στο μπάνιο,μετά από λίγο ακούω το νερό να τρέχει. Σηκώνομαι από το κρεβάτι και νιώθω έναν οξύ πόνο να με διαπερνά εκεί κάτω,μένω για λίγο ακίνητη και πηγαίνω και εγώ στο μπάνιο.

Είναι ήδη μέσα και πλένει το σώμα του,βλέπω τις σταγόνες νερού να κυλάνε στην πλάτη του και μια επιθυμία να τον φιλήσω εκεί με κατακλύζει, διστάζοντας μπαίνω και εγώ μέσα. Αρχίζω να αφήνω συρτά φιλιά στην πλάτη του και ακούω την ανάσα του να βγαίνει ακανόνιστη.
"Αριάνα." Μου λέει προειδοποιητικά. Ξεπλένει τις σαπούνιες απο πάνω του και στρέφεται σε εμένα,με μετακινεί κάτω από το νερό και αρχίζει να σαπουνίζει τα μαλλιά μου και πού και πού αφήνει πεταχτά φιλιά στην βάση του λαιμού μου. Όταν τελειώνει πέρνει το σφουγγάρι και του βάζει σαμπουάν,τρίβει την πλάτη μου με κυκλικές κινήσεις και σιγά σιγά κατευθύνεται στο στήθος μου. Αρπάζω το χέρι του και γυρίζω έτσι ώστε να τον βλέπω.
"Νομίζω πως μπορώ να το κάνω μόνη." Του λέω και τον φιλάω πεταχτά στα χείλη του.
"Δεν μου γλυτώνεις." Μου λέει και βγαίνει από το ντουζ,τυλίγει γύρω του μια πετσέτα και βγαίνει έξω. Μπαίνω ξανά κάτω από το νερό και νιώθω τους μύες του σώματος μου να χαλαρώνουν. Μετά από λίγο αρχίζω να σαπουνίζω το σώμα μου και όταν τελειώνω τυλίγομαι μία πετσέτα και βγαίνω έξω,ο Αχιλλέας δεν είναι στο δωμάτιο και αναρωτιέμαι που είναι,βλέπω ρούχα μου στο κρεβάτι και αρχίζω να ντύνομαι.

Καθώς βγαίνω από το δωμάτιο το κινητό μου κτυπά και το σηκώνω.
"Μωρή σιχαμένη σε μισή ώρα είμαι εκεί θα πάμε βόλτα." Μου λέει και το κλίνει. Της έχει γίνει συνήθειο της βλαμμένης.

Είμαι στη κουζίνα και ο Αχιλλέας δεν είναι ούτε εδω,βλέπω την Λάουρα να με κοίτα πονηρά και το προσπερνάω και παρατηρώ τον  Τζόζεφ που έχει ένα χαμόγελο ως τα αυτιά.
"Πώς περάσατε εχθές;" τους ρωτάω και βλέπω τα μάγουλα της Λάουρας να κοκκινίζουν.
"Μια χαρά." Λέει ο Τζόζεφ και κοίτα την Λάουρα.
"Μόνο μια χαρά;" τους ρωτάω κοιτώντας τους πονηρά.
"Αριάνα!" Φωνάζει η Λάουρα και χαμογελάω,σηκώνω τα χέρια ψηλά ως ένδειξη παρέτισεις.
"Ο Αχιλλέας;"
"Νομίζω πως είναι στο γραφείο." Μου λέει ο Τζόζεφ και ευχαριστώντας τον πηγαίνω να τον βρώ.

Καταλάθος σε ερωτεύτηκαWhere stories live. Discover now