Κεφάλαιο 32

6.2K 220 2
                                    

Ξαφανίζεται αλλά ανταποδίδει σχεδόν αμέσως. Το φιλί είναι αχόρταγο και με φιλάει σαν να εξαρτάται από αυτό,τα χέρια του κατευθύνονται προς τα οπίσθιά μου και τα ζούλα δυνατά,βγάζω έναν αναστεναγμό και τον νιώθω να χαμόγελα καθώς μου τράβα και  δαγκώνει επίμονα τα χείλη μου,βάζω τα χέρια μου γύρω από το σβέρκο του και χώνω τα χέρια μου στα μαλλιά του τραβώντας τα.
Αναστενάζει και απομακρύνεται για να πάρουμε ανάσες, το χέρι του χαϊδεύει το μάγουλο μου και με κοιτάει στα μάτια.
"Αυτό να το πάρω θετικά;" με ρωτάει και του γνέφω θετικά.

Τον βλέπω να χαμόγελα και ενώνει τα χείλη μας σε ένα ήρεμο φιλί, τον κρατάω από το σβέρκο του και τα πόδια μου είναι στις μύτες,πράγμα που το καταλαβαίνει και έτσι με αρπάζει και με τοποθετεί στον πάγκο.
"Πολύ καλύτερα έτσι." Χωρίς να με αφήσει να απαντήσω ξανά ενώνει τα χείλη μας βίαια αυτή την φορά και ανοίγει τα πόδια μου για να μπεί ανάμεσα τους. Τα χείλη του αφήνουν τα δικά μου και αρχίζει να ασχολείται με τον λαιμό μου,δαγκώνει και γλύφει επίμονα,αφήνω έναν αναστεναγμό και βγάζω το πουκάμισο του από το παντελόνι του αμέσως αρχίζω να ξεκουμπώνω τα κουμπιά ένα ένα. Τον θέλω. Αρπάζει τα χέρια μου και σταματά το φιλί.
"Είσαι σίγουρη;" με ρωτάει και του γνέφω θετικά, αμφιταλαντεύωμαι αν πρέπει να του το πω. Πάει να με ξανά φιλήσει αλλά τον σταματάω.
"Αχιλλέα εγώ δεν." Του λέω και η φωνή μου βγαίνει με το ζόρι. Τον βλέπω και είναι με το στόμα ανοιχτό.
"Πες κάτι."
"Κανείς;"με ρωτάει με ενθουσιασμό.
"Κανείς."Του λέω και για απάντηση τα χείλη του συγκρούονται με τα δικά μου,ζητά πρόσβαση στο στόμα μου που του την δίνω,με κατεβάζει από τον πάγκο και σταματά το φιλί.
"Πάμε στο δωμάτιο μας;" χαμογελάω στο "μας" και του γνέφω θετικά, μπλέκει τα χέρια μας και κατευθυνόμαστε στο δωμάτιο μας όπως είπε.

Μπαίνουμε μέσα και γυρίζω να τον κοιτάξω,με πλησιάζει και βάζει τα χέρια του γύρω μου και με τραβάει επάνω στο σώμα του σφίγγοντας με δυνατά και το ένα του χέρι αφέρει τα μαλλιά μου από την κοτσίδα που τα είχα και πέφτουν σαν χείμαρροι στην πλάτη μου ενώ το άλλο του χέρι ταξιδεύει κατά μήκος της ραχοκοκαλιάς μου πρός την μέση και σταματά στους γλουτούς μου,η παλάμη του σφίγγει μαλακά ενώ φύλα τον λαιμό μου.

Με ζούλαει πάνω στους γοφούς του και νιώθω το όργανο του να πιέζεται πάνω μου. Τρίβεται πάνω μου και βογκάει. Τα χείλη του αναζητούν τα δικά μου και βογκάω και εγω πάνω στα χείλη του,χώνω τα χέρια μου στα μαλλιά του και του τα τραβάω ελαφρά. Με γυρνάει έτσι ώστε η πλάτη μου να ακουμπά το στήθος του και κάνει στην άκρη τα μαλλιά μου,πιάνει το στρίφωμα της μπλούζας μου και μου την βγάζει. Αρχίζει να με φιλάει στο ώμο βρίσκει ένα σημείο και αρχίζει να δαγκώνει και να γλύφει επίμονα. Ανατριχιάζω αμέσως,με ξανά γυρνά μετά από λίγο έτσι ώστε να τον βλέπω και με σπρώχνει πρός το κρεβάτι μέχρι να νιώσω το ξύλο στα γόνατα μου,δεν με σπρώχνει πίσω αλλά τον βλέπω να γόνατα και να αρπάζει τους γοφούς μου και με τα δύο του χέρια, γλιστράει την γλώσσα του γύρω από τον ομφαλό μου και μετά προχωράει με ελαφρές δαγκωματιές πρός τον γοφό μου.

Καταλάθος σε ερωτεύτηκαNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ