Κεφάλαιο 5

6K 266 25
                                    

Πόνος. Αυτό αισθάνομαι και δεν καταλαβαίνω το γιατί.

Μπροστά μου έβλεπα την Βαλέρια πάνω στον νιπτήρα με ανοιχτά τα πόδια της και ανάμεσα στα πόδια της ήταν ο Αχιλλέας. Με κοιτούσαν και οι δύο λες και έκανα έγκλημα.

"Συγνώμη, απλά." Γύρισα την πλάτη μου. "Ο πατέρας σου μου είπε ότι είναι ώρα για το κόψιμο της τούρτας. Είπα και έφυγα με βουρκωμένα μάτια.
Τώρα εγώ γιατί αντέδρασα έτσι; γιατί να με πληγώσει που είδα τον Αχιλλέα με άλλη;

"Κορίτσι μου," η φωνή του πατέρα μου αντηχεί στα αυτιά μου, "που ήσουν, σε έψαχνα." Γύρισα πρός το μέρος του.

"Γιατί είσαι βουρκωμένη; σου έκανε κάτι ο Αχιλλέας;"
"Είμαι μια χαρά πατέρα,απλά θα ήθελα εδώ την μητέρα μου." Είπα ό,τι μου ήρθε στο μυαλό,δεν ήθελα να μάθει τι είδα στην τουαλέτα. Δεν μου απάντησε.

"Πάμε να βρούμε τα ξαδέρφια μου." Είπα στον πατέρα μου.

Αρχίσαμε να κατευθυνόμαστε πρός το τραπέζι που καθόταν οι συγγενείς μου όμως ένιωσα ένα τράβηγμα στο χέρι μου και από τον ηλεκτρισμό κατάλαβα ποιος είναι.

"Τι θες;" ρώτησα και τράβηξα το χέρι μου απο την λαβή του.

"Να πάμε να κόψουμε την τούρτα." Χωρίς να απαντήσω πίσω,άρχισα να περπατάω προς την σκηνή χωρίς να τον περιμένω. Έλα όμως που με πρόλαβε και με άρπαξε από την μέση.

"Ελπίζω να απολύμανες τα χέρια σου,δεν θέλω να κολίσω κανένα μικρόβιο." Άκουσα ένα ειρωνικό γελάκι.

"Γυναικούλα μου,μην ζηλεύεις, αν θες μπορώ να σου κάνω ότι έκανα και στην Βαλέρια." Χα εγώ να ζηλέψω; ποιός νομίζει πως είναι;

"Εγώ δεν είμαι όπως την Βαλέρια." Του είπα με νεύρο.
"Για εξήγα το λίγο γυναικούλα μου." Είπε γελώντας. Θα τον σκοτώσω.
"Ειναι φτηνή,απελπισμένη και δεν έχει αξιοπρέπεια." Έμεινε να με κοιτάει.

Αφαίρεσα το χέρι του από την μέση μου, και προχώρησα με γρήγορα βήματα εκεί που είναι η τούρτα,στάθηκα μπροστά της και περίμενα τον Αχιλλέα.

Όταν ήρθε πείρε το μαχαίρι και μου το πρόσφερε, το πήρα και έβαλε το χέρι του πάνο από το δικό μου,κόψαμε την τούρτα, ταΐσαμε ο ένας τον άλλον και σειρά είχε ο χορός.

Τα φώτα έπεσαν και απαλή μουσική άρχισε να παίζει. Πήρε το χέρι μου και με καθοδήγησε πρός το κέντρο της σκηνής. Πέρασε τα χέρια του στην μέση μου και εγώ αναγκαστικά έβαλα τα χέρια μου στους ώμους του,αφού δεν έφτανα να τα βάλω στον αυχένα του.

Έσκυψε πρός τον λαιμό μου,έκανα και εγώ το ίδιο. Η μυρωδιά του άρωματός του έφτασε στα ρουθούνια μου. Το άρωμα του ήταν μεθυστικό και ο συνδυασμός με τα χέρια του στην μέση μου, την αίσθηση της αναπνοής του στον λαιμό μου, ένιωσα μία ασφάλεια να με κατακλύζει και μία ανατριχίλα.Δεν ήθελα να φύγω από την αγγαλία του. Τι μου συμβαίνει επιτέλους;

Κάποια στιγμή με έσφιξε περισσότερο πάνω του,τόσο που ένιωσα τους κοιλιακούς του,μου κόπηκε η ανάσα.

"Μυρίζεις ωραία." Τον άκουσα να ψιθυρίζει κοντά στο αυτί μου, ανατρίχιασα. Το κατάλαβε και ένιωσα το χαμόγελο του. Δεν ήξερα τι να απαντήσω.

Απομακρύνθηκε από τον λαιμό μου και με κοίταγε. Τα γκρίζα του μάτια κάρφοναν τα πράσινα δικά μου,άρχισε να με πλησιάζει ώσπου είχαμε βρεθεί σε απόσταση αναπνοής.

"Θέλω να σε φιλήσω."


Καταλάθος σε ερωτεύτηκαWhere stories live. Discover now