🎨2.0

4.6K 412 154
                                    

[Geçen bölüm Ae Cha'nın geçmişine gittik. Bilmeniz gereken şeyleri yazdım sadece ayrıntıya girmeden. Umarım sıkılmamışsınızdır...]

(Ae Cha)

Gözlerim sanki batıyordu bana. Kapalı kaldığı sürece acıyordu. Sırf bu acıdan kurtulmak için gözlerimi açtım. Bayan Lee'yi görünce en son olanları hatırlamaya çalıştım. Ama kesinlikle bayılma anına dair bir şey hatırlamıyordum.

Yine insanları, sevdiklerimi endişelendirmiştim.

Tüm vücudum sızlıyordu. Özelikle de karın bölgemde çok keskin bir ağrı vardı. Normalde böyle olmazdı. Ne olmuştu da ölesiye ağrıyordu?

Görüş açıma sayısız doktor ve hemşire girince endişelenmiştim. Durumum o kadar kötü müydü? Doktorların arkasından göz altları uykusuzluktan çökmüş Jungkook girdi. Doyoung ve Bay Lee'de onun arkasından göründü.

Doktor bana bir şeyler sordu ama konuşamayacak kadar kötü hissediyordum. O yüzden sadece baş sallamalarla cevap verdim.

Yarım saat boyunca kontrol yapıldı. Ardından geçmiş olsun dileyerek gittiler. Jungkook hemen yanıma gelip elimi tuttuğunda kendimi zorlayarak gülümsedim. O da gülümsedi bana..O kadar içten bir gülümsemeydi ki anlık olarak acılarımı bile unutmuştum. Sen benim ilacımsın Jeon.

Dolu gözleri ile bana bakarken elimi öptü. Rahatlamış gözüküyordu.

Bay ve Bayan Lee, Doyoung...Hepsinin yüzünde bir gülümseme vardı.

🎨.

"Doyoung beni sinir etme. Jungkook'u arayacağım ver işte telefonumu"diye bağırdığımda dikişlerim acımıştı. Hemen karnımı tuttum ve yüzümü buruşturdum. Bunun üzerine Doyoung hemen yanıma geldi ve telefonumu bırakarak kaçtı. Pis çocuk.

Kakaotalk'a girerek Jungkook'u görüntülü aradım. Dün Kore'ye dönmek zorunda kalmıştı. Aksi taktirde devamsızlıktan kalabilirdi. Telefonu açınca yatağa uzanmış olduğunu gördüm. Kocaman gülümsedi bana.

Daha iyi misin? diye sorunca başımı salladım ve gülümsedim.

Sadece Doyoung bazen beni sinir ediyor ona bağırırken de dikişlerim acıyor dediğimde kaşlarını çattı.

Onu dövmek için bir nedenim oldu artık dediğinde güldüm.

Ama hakkını yememeyim, yardımcı da oluyor dedim.

Yaklaşık yarım saat daha konuştuk ve benim uyumam gerektiği için, Jungkook'un da okula gitmesi gerektiği için telefonu kapattık.

Telefonu komodine koyarak dikkatlice arkamı dönmüştüm ki mesaj geldi. Gelecek zamanı mı bulmuştu cidden. Elimi uzatarak aldım ve mesajı açtım.

Jan Song (Anne)

Bitanemm

Nasılsın?

Ae Cha
Bitanem?

Bana karşı bu tarz tabirler kullanma midemi bulandırıyorsun

Jan Song (Anne)

Bana olan tavırların hiç hoşuma gitmiyor amaa

Ae Cha:
Seninde bana olan tavırların hoşuma gitmiyor

Benimle muhattap olman bile beni rahatsız ediyor

Bir daha bana mesaj atma.

Jan Song (Anne)
Jungkook...

Sevgilin mi?

Art ❦︎ |JJK|✔ [Tamamlandı]Where stories live. Discover now