🎨1.6

5.7K 476 146
                                    

(Ae Cha)

Amerika'ya mı gelmişti yani?!

Hemen yataktan kalkarak üstümdeki tişörtü değiştirdim. Altımdaki şortum iyiydi o yüzden onu değiştirmeden odadan çıktım. Telefonumu unuttuğum için tekrar girdim ve alarak hemen çıktım.

Salonda oturan Bay ve Bayan Lee'den markete gitmek için izin aldım. Bayan Lee ilk başta itiraz edecek gibi oldu ama Bay Lee eşine güvenilir bir gülümseme sundu. İçi pek rahat etmesede o da 'tamam' dedi. Bu sefer Bay Lee bana bakıp gülümsedi. Jungkook'un geleceğini biliyordu! Tahmin etmeliydim diyeceğim ama en ufak bir ipucu bile vermemişti ki.

Dış kapıyı açtıktan sonra merdivenlerden aşağı inmeye başladım. Merdivenler bitince ağır apartman kapısını da açtım. Daha kapı arkamdan kapanmadan önce Jungkook'u görmüştüm. Derin bir nefes alarak yanına gittim. Beni fark edince hemen sarıldı. Kalbime çok zararlısınız Bay Jeon.

Benim ellerim şaşkınlıktan dolayı havada kalmıştı. "Biraz böyle kalalım"diye fısîldayınca seslice yutkundum. Niye fısıldıyorsun ki?

Dört beş dakika öyle sadece sarılmıştık. Sonra ise benden ayrılan taraf o olmuştu. "Aptal"dediğinde güldüm. Biliyorum tam bir aptaldım. "Sana karşı olan ilgimi fark etmedin mi Ae Cha?"dediğinde kafamı salladım. "Öyle değil, ben geçicidir sandım"dedim sessizce ama duymuştu tabiki.

Kemikli elleri ellerimi kavradı. Ellere fetişim vardı ve Jungkook'un elleri çok güzeldi.

"Emin olduğum bir şey varsa o da sana olan hislerim Ae Cha"dediğinde sonunda kafamı kaldırıp ona baktım. "Seni seviyorum"dediğinde gereksizce gözlerim doldu. Ama onun duyması gereken kelimeleri söylemem gerekiyordu.

Cesaretimi topladım ve ona yaklaşarak, "Seni seviyorum Jeon Jungkook"dedim. Yüzüne büyük bir gülümsene yerleşirken beni öpmek için yaklaşmıştı ki apartman kapısı açıldı ve Bay Lee dışarı çıktı. Ben utancımdan hemen Jungkook'un arkasına geçtiğimde o bana güldü. Bay Lee ise Jungkook'a göz kırpıp gitti. O gidince ellerimle yüzümü kapattım ve arkasından çıktım.

"Utanınca bile nasıl tatlı olabiliyorsun?"

🎨.

Sabah saat 07.30'du ve ben erkenden uyanmıştım. Üstelik bugün pazardı. Kafamı yastığa gömüp yatakta tepinmeye başladım. Nefessiz kalınca hemen yastığı attım.

Telefonum birden titreyince hemen elime aldım. Bu saatte kim mesaj atmıştı?

Sowon:
Beni deli etmek istiyorsun değil mi

Manyak

Ae Cha üç hafta oldu ve sen yoksun

Senden hiçbir haber alamıyorum delireceğim burada

Sadece 'iyiyim' yazsan yeter

Neredesin?

Korkuyorum Ae Cha sana bir şey olmasında korkuyorum

Ae Cha:
İyiyim..

Sadece yurtdışındayım ve eve yerleşmek falan derken kimseye mesaj atamadım

Burada özel bir sergi için resim çizeceğim

Meraklandırdığım için özür dilerim..

Sowon:
Tanrım! Şükürler olsun

Kore'ye gelince seni döveceğim

Müsait misin görüntülü arayım

Ae Cha:
Burada saat 07.38 Sowon..

Sowon:
Benden daha mı önemli?

Neyse, arıyorum.

🎨.

S

owon'la yaklaşık yarım saat kırkbeş dakika konuşmuştuk. Sonra okula gitmesi gerektiği için kapatmıştı. Yattığım yataktan kalkıp odanın içindeki banyoya ilerledim. Bir duş alsam iyi olacaktı. Bornozumu astıktan sonra duşakabine girdim. Sıcak suyu açtığımda, kısa süre içinde vücudum ile buluşan şu beni rahatlatmıştı.

Banyoda işim bitince barnozumu da giyerek çıktım. Odama gelince ıslak saçlarımı kurutmadan önce bir havluyla sardım. Ağır adımlarla tekrar yatağıma gittim ve yorganın içine girmeden yattım. Yorulmuştum..

Bu aralar çok bir şey yapmasamda hemen yoruluyordum. Aldığım ilaç tedavilerinin yan etkileri...

Telefonumu elime aldım ve benim almamla bir mesaj geldi. Sanki atan kişi benim elime almamı bekliyormuş gibi.

Jungkook:

🎨.
Azıcık heyecan katalım dedim eheheh

Öyle 'Günaydın 'mesajı falan değil attığı mesaj neyse diğer bölümde görürsünüz.

Sizi seviyorumm öpüyorum muah muah

Art ❦︎ |JJK|✔ [Tamamlandı]Where stories live. Discover now