🎨1.9

4.7K 432 64
                                    

'00.00 O'clock'

(Ae Cha)

Tanıdık koku burnuma doldu. Burnumun direği sızlamıştı oldukça ağır bir kokuydu.

Duyduğum sesler, bulunduğum ortamda duyabileceğim sesler değildi.

Annem babama (vefat eden, eski babama) bağırıyordu. Bir süre sonra kırılma seslerini duydum. Ellerimi kulaklarımla kapatsamda, annemin "Boşanalım" dediğini duymuştum. O günden itibaren hayatım kararmıştı işte. Hastalığımın ortaya çıkışı, annemin babamı evden kovması..

Bir ay boyunca annemle hiç konuşmamıştım. Hatta onunla muhattap olmamak için sabahları iki saat erken kalkıp okula giderdim. Sonra ise iki saat boyunca ders çalışırdım.

Ama bir gün eve geldiğimde annemi ağlayarak bulduğumda bir ayın ardından ilk defa konuştum onunla. "Ne oldu?"dedim sadece. Hıçkırıklarının arasından duyduğum şey ile yere çöktüm. "Öldü"demişti.

Onu evden kovmasaydı belki şuan bile yanımda olurdu. O gün üniversite sınavına iki hafta kala babamın ölümünü öğrenmiştim. Ardından ise annemin yüzünü dahi görmek istemediğim için taşınmıştım. Hiçbir zaman maddi açıdan sıkıntı çekmediğimiz için yine çekmemiştim.

Sınavdan sonra babamın hayali olan bölüme gittim. O her zaman,  'Ben gidemedim sen git. Hem bak yeteneğin de var' derdi. Dediğini yaptım ve Güzel Sanatlar bölümünü seçtim.

Üniveristenin ilk yılı annemin başka biriyle evlendiği haberini almıştım. Beni bu denli üzen şey bu değildi..Beni üzen şey annemin şimdiki eşinin dolaylı yoldan katil olmasıydı. O babamın katiliydi. Binlerce ton para vererek işten, kendi evine dönen babamı öldürtmüştü. Üstelik çantasından bir çikolatalı süt çıkmıştı üstünde ise bir not vardı ve 'Ae Cha yakında geleceğim bitanem her şey düzelecek' yazıyordu.

Annem demek bile istemediğim kadının ağlaması ise sahteydi. Bu planın içinde o da vardı.

Şimdi ellerini kollarını sallaya sallaya gezemelerinin sebebi ise delil yetersizliğinden aklanmışlardı. Daha acı verici bir şey yoktu..

Hayatımın geri kalanında a devam eden hastalığım ile zor günler geçirmeye devam ediyordum.

Bana tek iyi gelen şey Jungkook'u çizmekti. Bana huzur veriyordu. Güvende hissediyordum..

Sonra anladım ona aşık olduğumu.

Sen benim siyah sayfamı beyaza boyayan bir sanatçısın Jeon Jungkook..

Art ❦︎ |JJK|✔ [Tamamlandı]Where stories live. Discover now