🎨0.7

6.8K 596 284
                                    

Mesaj istediğini kabul ederek takip isteği gönderdim. Şu ana kadar fake hesabımdan takip ediyordum zaten ama kişisel hesabımdan takip etmeye cesaret edememiştim. O cesarette bugün gelince birden isteği atmıştım. DM kutuma girince mesajı okumaya başladım.

@jeon.jk:
Ae Cha Selam

@jeon.jk:
Geç oldu umarım rahatsız etmemişimdir.

@jeon.jk:
Bir şey rica edecektim

@jeon.jk:
Acaba yarın boş musun?

@jeon.jk:
Okul çıkışı bana gelsende tabloyu tamamlasak olur mu?

@ae.cha:
Selam Jungkook

@ae.cha:
Hayır, rahatsız etmedin henüz uyumamıştım zaten.

@ae.cha:
Yarın dersim 17.30'da bitiyor senin içinde uygunsa gelebilirim.

@jeon.jk:
Benimkide 17:00'da bitiyor

O zaman sizin kafeteryada buluşalım olur mu?

@ae.cha:
Tamamdır

@jeon.jk:
İyi geceler yarın görüşürüz

@ae.cha
İyi geceler..

Evet, eğer olanları özetleyecek olursak; Jungkook beni evine davet etmişti ve ben bunu kabul etmiştim. Kafeteryada buluşalım demişti ve yarım saat benim dersimin bitmesini bekleyecekti. Sonra ise onun evine gidecektik. Bu gerçekten yaşanmış ve yaşanacak mıydı?

🎨.

"Ders bitti, çıkabilirsiniz" dedi Bayan Choi. Bunun üzerine herkes toplanmaya başladı. Bende eşyalarımı çantama koyarken yanımdaki Sowon da bir şeyler mırıldanıp duruyordu.

"Bir şey mi oldu?"diye sordum en son. O ise düşünceli bir biçimde bana baktı. "Bir çocuk var, bana mesaj atan dün geceden beri atıyor. Bizim okuldan değilmiş ama kendini çok övdü  çok yakışıklıymış falan yani çocuğun amacını tam anlamadım. Hayır o da değil numaramı nereden buldu?"diyince bilmiyorum dercesine omuz silktim. Bu aralar çok yalan söylemeye başlamıştım ve bu beni rahatsız etmeye başlamıştı.

Sınıftan çıkınca Sowon'a işim olduğunu söyledim ve ondan ayrılarak kafeteryaya koştum hemen. Masalardan birine oturmuş, kahve içen Jungkook'u görmemle yüzüme bir gülümseme yerleşti. Yanına gittim ve karşısına oturdum. Beni görünce şaşırıp saatine baktı. "Erken çıkmışsın"dediğinde başımı salladım. "Bayan Choi erken bıraktı"dediğimde anladığına dair başını salladı. Ayağa kalktı ve "Gidelim mi?"dedi. Onu onaylayarak bende ayağa kalktım ve kafeteryadan çıktık. Bazı kişiler bize bakarak arasında konuşmaya başlayınca rahatsız olmaya başlamıştım. Hayır yani sanane benden, bizden sen kendi işine baksana.

Okuldan çıkınca yürüyeceğimizi sanıyordum ama otoparka doğru gitmeye başladık. Arabası mı vardı? Ama o zaman kaza günü neden otobüs durağındaydı? Bunu sormak istesemde kabalık olabileceğini düşünerek merakımı içime gömdüm. Arabaya binince hemen emniyet kemerimi taktım. Önce güvenlik. Jungkook'ta takınca arabayı çalıştırdı ve kendi evine doğru sürmeye başladı.

"Ev arkadaşların Yoongi ile Jimin mi?"diye sorduğumda başını olumsuz anlamda salladı. "Onlar öylesine gelmişti ev arkadaşım Hoseok hyung. Eğer evdeyse tanıştırırım"dedi. Etrafımda hep erkek vardı. Sowon dışında doğru düzgün hiç kız arkadaşım yoktu. En yakın arkadaşımda zaten erkekti. Başlarda garip gelsede artık alışmıştım.

Binanın önüne gelince arabasını nizamlı bir şekilde park etti ve motoru durdurdu. İkimizde arabadan inerek giriş kapısına doğru ilerledik. Jungkook şifreyi girdi ve kapı açıldı. Bu kapının şifresi 4035'di biliyordum çünkü Bay Lee söylemişti. Eğer acil bir şey olursa ve ona ulaşamazsam buraya gelmemi söylemişti. Bu hayatta, annemin beni sahiplenmediği kadar sahiplenip beni koruyordu Bay Lee. Ona olan borcumu asla ödeyemezdim.

Ne ara asansöre binmiş ve gelmiştik bilmiyorum ama şuan Jungkook evinin kapısını açmaya çalıyordu. Tekrar denedi ve açılmadı. Dikkatlice bakınca yanlış yöne çevirdiğini gördüm. Şapşal Jeon elinden gelmeyen iş yok ama bir kapı açamıyorsun. "Diğer tarafa çevirmen gerekmez mi Jungkook? Zira o tarafa kapı kilitlenir"dediğimde aydınlanma yaşamış gibi bana bakarak elini şaklattı ve diğer tarafa doğru çevirdi anahtarı. Kapı kolaylıkla açılınca ilk önce kendisi girdi ardından ise benim girmem için kenera çekildi.

Hem öğrenci olup hem erkek olup hem iki kişi olup nasıl bu kadar toplu olabiliyorlardı bir kaç dakika bunu düşünmüştüm. Ama ev sadece toplu değildi, temizdide. Gerçi şuana kadar sadece bir erkek evi olarak Eunwoo'nunkini görmüştüm. Belkide onunki fazla dağınıktı?

İçeri geçince beni salona yönlendirdi. Tam içeri girecektim ki içeriden gelen inleme ses ile ikimizde şaşkınca kafamızı koridora çevirdik. O neydi öyle?

Art ❦︎ |JJK|✔ [Tamamlandı]Where stories live. Discover now