New Year pt.1

228 39 3
                                    

,,Rosie, uži si to," povedala mi mama a objala ma. ,,Dík mami," objatie som jej opätovala. ,,Ahoj!" kričala som a nasadla do auta, na zadné miesta.

,,Rosie, čo budeme robiť?" spýtala sa Lisa. ,,Ja viem?" mykla som ramenami. ,,Dáke tri hodiny máme čas," povedala Jisoo, ,,Vravela si, že tá chata je neďaleko mesta." otočila sa na ňu Jennie. ,,Nie, nevravela." a s tým dupla na plyn. ,,Áno vravela," nedala ja Jennie. ,,Nie nevravela," odporovala Jisoo. ,,Tak toto odmietam počúvať," pošepla mi Lisa a nasadila si sluchátka. Nasledovala som ju. Tak toto nás bude čakať každý deň?!?!

Neviem ako, ale zaspala som.

--Flashback--

,,Hmm, ako využijeme tento posratý čas?" spýtala sa ma sestra. Boli sme u babky na návšteve. Bolo to, keď som mala štrnásť.,,Mňa sa nepýtaj," odvrkla som jej. ,,Jasné," zamrmlala. 

,,Rose, poď!" vykríkla Nayeon. ,,Nay, už idem," vybehla som dolu. Išli sme len tak bezhlavo ulicami mesta. Nič som nevnímala, ani Nayeon, ktorá mi dačo hovorila. Bola som vo svojom vlastnom svete. Nemala som na Alice tak reagovať. Predsa len je to moja sestra. Staršia navyše, vie skoro všetko lepšie ako ja.

V myšlienkach stratená, som nevnímala okolie. Zrazu do mňa narazil jeden chalan. Spadla som na zem, on zletel na mňa. Počula som ako Nayeon zalapala po dychu. 

Chvíľu sme si len bezhlavo hľadeli do očí, ja som sa začala strácať v tých jeho sivých, až čiernych. Padali mu do nich husté hnedé vlasy. ,,Ježíš , mianhae," začal hovoriť. Mal prekvapivo hrubý hlas, aj keď nemohol mať viac ako sedemnásť.

,,al-ass-eo," chvalabohu, babka ma nútila kórejské základy. Usmial sa, všimla som si že mal žiarivo biele zuby. A  úsmev v tvare obdĺžnika.

,,naneun banghaehagi silh-eo," ozvala sa Nayeon, nemala som šajnu čo povedala, ,,Rose musíme ísť."

,,Tešilo ma, Rose,"  chalan sa postavil a podal mi ruku. S radosťou som ju prijala, aspoň  už nesedím na ten prekliatej zemi.

,,Ešte raz, prepáč," žmurkol na mňa a utekal ďalej. 

,,Kto to bol?" spýtala sa Nayeon, ktorá mi pomáhala oprášiť bundu od snehu. ,,Nemám šajnu, ty?" odpovedala som ,,Ani ja," začala, ,,ale bol roztomilý," zasmiala sa, ,,Hej bol." usmiala som sa. Teraz moje myšlienky smerovali jediným smerom. 

Kto bol ten neznámy? Kto bol chlapec, ktorý ma na prvý pohľad upútal? Kto bol ten, na ktorého smerujú moje myšlienky? Existuje láska na prvý pohľad?

--End of FlashBack--

Prebudila som sa. Je to možné? Je to skutočnosť, alebo moja fantázia? To asi nezistím.

Aj cez sluchádka som započula divný zvuk. Dala som si ich dole a kukla na Lisu. Ona chrápe?!

,,Pri nej sa izbu mať nebudem!" vykríkla som. Znela ako drevorubač čo píli strom. ,,Máš smolu," vyplazila Jen jazyk.

,,Aish," nahnevane som si povzdychla. Hodila som sa na sedadlo, a znovu si dala slúchadlá. 

Na chate

Jisoo, zastavila na okraji lesa. ,,Ták sme tu!" povedala. ,,Tu nič nie je," ozvala sa Jennie. Jisoo prevrátila očami. ,,Nie tu, musíme ísť hentou cestičkou," ukázala na úzku cestu pomedzi stromy. ,,Rose, zobuď Lisu, prosím," otočila som sa k Lise. Tá stále spala a tiekla jej slina. Musela som si ju odfotiť. Drgla som do nej a ona nič.

Zložila som jej slúchadka a začala kričať. ,,Vstávaj ty slon chrápajúci!"  ,,Preboha a s nimi dvoma mi máme bývať, hej?" počula som sťažovať sa Jisoo. ,,Nechaj ich, sú to deti," zastala sa nás Jennie. 

Only You ✔️  [oprava]Where stories live. Discover now