Zapadám

409 43 5
                                    

O týždeň neskôr•••
Začala som zapadať, teda nie medzi všetkými ale začala. Lisa, Jennie a Jissoo, s tými som sa začala takmer okamžite baviť. Po čase som sa aj s chalanmi, teda s polkou triedy. Hovoria si Exo. No ale tí čo si hovoria Bangtangboys alebo Bts, tí sa ku mne správali otrasne. Hlavne, Tae. Už týždeň ma prepadá pri skrinkách. A robí mi zle. A ja som vždy červená. Boha.Prišla som na to že Lisa je Taehyungova sestra! A obaja bývajú vedľa mňa! No furt neviem prečo sa jeden volá tak a druhý tak. Musím sa na to Lisy opýtať. Práve si beriem veci zo skrinky keď...

Taehyung P.o.v

Rose, to dievča je veľmi ani neviem. Proste neviem. Je až prehnane milá, a to mi lezie na nervy. Lisa ide vedľa mňa. „Sorry, Tae ale musím ísť s babami na stretnutie Y.G.“ usmiala sa. „Super, samí chalani v triede.“ zaškerím sa. „No, nie tam celkom. Rose zatiaľ nepodpísala zmluvu. A prosím buď na ňu dobrý.“ „Jasné, že budem, veď ma poznáš.“ „Kim Taehyung, myslím to vážne. To dievča je veľmi krehké a milé. Takže nič jej nerob! Inak si ma neželaj!“ na to mi zamávala a odišla. Práve som sa vybral k skrinke a koho nevidím? Ona. Nechápem prečo má skrinku vedľa mňa. No čo už. Idem. Ku. Nej. Neviem prečo, ale zrazu sa strhla a otočila. Asi ma počula prichádzať. Prekrútila tými krásnymi veľkými očami. Počkať čo? Krásnymi? Hrabe mi? A chcela odísť. Neviem prečo, ale chytil som ju za zápestie. A pritiahol naspäť. „Vyhýbaš sa mi?“ začal som ju provokovať. Tomu doteraz žiadna neodolala. Ale Rose len prekrútila očami. Boha, ona ma privádza do šialenstva. „Tebe? Nie. Ty si taký dokonalý, že by som to neprežila, keby že sa ti vyhýbam.“ Ale predsa aj Rose je len baba,a tých som mal viac než dosť. A tak budem skúšať jej hranici trpezlivosti. Pomaly som sa k nej začal približovať. Ona začala cúvať.
Buum
Nabúrala do skrine. Začal som sa k nej skláňať a ona sklonila hlavu. Tie červené vlasy jej padali do tváre. Bože ona je roztomilá. Baví ma robiť jej zle. Chytil som jej ruky na zdvihol nad hlavu, bol som len pár centimetrov od jej pier a ona začala pohľadom prechádzať z mojich očí na pery. Viem,že ju priťahujem. Ako každú. „Roses“ oslovil som ju a ona sa zachvela. „Tae“ šepla. Prvý krát vyslovila moju prezývku.
Cŕŕŕŕn
„Už musíme ísť“ a potiahla ma za ruku, a prerušila tak túto chvíľu. „Počuj Roses“ začal som, ale prerušila ma „Prečo ma tak voláš?“ Mykol som plecami. Čo ja viem? Proste. „Počuj Roses, prečo ma tak nenávidíš?“ prekvapene mykla hlavou a uprela na mňa prekvapený pohľad. „Ja? To ty furt zabŕdaš. To ty sa na mňa furt stažuješ,“ povedala a ja som na ňu len nemo zízal. Na to ma zas potiahla za ruku, a ja som sčervenel. „Môžem sa ťa niečo spýtať?“ „No hej, pýtaj sa“ povedala pokojne, akoby si neuvedomila že ma furt drží za ruku. „Po prvé, môžem si aj ja nafarbiť vlasy na červeno?“ „Hej, jasné to není moja farba,“ uchechtla sa. „A po druhé...“ to už otvorila dvere, a vošla, hneď sa na nás uprelo 7 párov očí, „prečo ma furt držíš za ruku?“ „Čo?“ a očervenela a hneď ma pustila. „Ale, ale naša malá Rosanne nám balí Kima. Ale dávaj si pozor! Nevydrží dlho s jednou babou, “ uchechtol sa Hobi. Za to som ho prepálil pohľadom, a Rose tiež! „Dobrý deň, Bangtang Boys, a ahoj Rose.“ pozdravila učiteľka. A my? Len zamrmlali niečo na pozdrav.
„Chalani, máte skúšku. A Rosa,“ to jak ju oslovila, „ty si môžeš oddýchnuť.“ „Čože?!“ JK, to proste musí komentovať. „My musíme makať, a ona môže spať?“ vybuchol aj Yoongi. „Máte mat skúšku, a ona zatiaľ nepodpísala zmluvu so žiadnou agentúrou, je mi ľúto chalani,“ boha jej drbe?! „No tak poďme“ ozval sa Jimin otrávená. Rosanne sa naňho zaškerila, a on na ňu. Neverím. Jimin sa na niekoho usmial. Navyše na babu! Aj ostatný sa zatvárali prekvapene.
Rosa si dala slúchadlá, ale Hobi jej ich vytrhol, že nám musí povedať svoj názor. Mykla plecami. „Nikdy som vás nepočula hrať, takže...“ „Čože?“ odpovedá Jin. „Už makajte hrať nemám celý deň!“ tvári sa nahnevane no nejde jej to. „Samozrejme, slečna nebezpečná“ zaškerím sa a ona sčervená. Prečo, vždy keď niečo poviem, tak sa červená?! Že by...

750 slov! Omgg. Som sa prekonala lmao

Only You ✔️  [oprava]Where stories live. Discover now