Christmas 1pt

240 36 15
                                    

Od výletu do Austrálie ubehli dva mesiace. Zajtra sú Vianoce. Neviem prečo ale Tae mal stále potrebu mi dokazovať svoju lásku.

Aj keď som mu stále vravela že mu verím, stále hovoril, že týždne mi robil zle. Ja mu stále vravím že to boli len tri týždne.

Spala som ale začal zvoniť zvonček. Vystrašila som sa a spadla na zem. „Sakra! Mamí, otvor dveré." nadávala som a kričala. Samozrejme. Nie je tu. Ako inak. Kašle na mňa.

Vymotala som sa z perín a zbehla dolu. Otvorila som dvere a tam stála Jennie. Srdečne sa usmiala.

„Rosie?" ozvala sa. „Ach, Jennie! Poď dnu," povedala som. „Učeš sa..."začala sa smiať. Pribehla som ku zrkadlu, a začala vrieskať. Bola som strapatá ako seno.

Vybehla som do kúpeľne a začala sa česať. Vlasy som si stiahla do drdola. Bol krivý, ale dalo sa.

Zbehla som dolu za Jen. „Unnie, čo tu robíš?!" spýtala som sa. „Rosie, mám nápad!" povedala. „Aký?" opýtala som sa zvedavo. Ja som strašne zvedavý človek...

„Budeme piecť vianočné pečivo aj s chalanmi," žmurkla na mňa. „Áno, fajn nápad Jen,“ rozžiarila sa mi tvár.

Ó pár hodín..

Natlačený u mňa v kuchyni. Ako sardinky. Doslova.

„Takže? Čo budeme piecť?“ opýtal sa Joon. „Hyung, musíme piecť?“ spýtal sa Hoseok. „No nie, objednáme z reštaurácie. Jasné že áno!“ prekrútil očami.

„Perníky!“ vykríkla som s babami.
„Hamburgere, (idk)“ chalani. „To nesúvisí s Vianocami!“ odula sa Lisa a vyplazila na nich jazyk.

„Aj to aj to a všetci budeme spokojný.“ rozhodla Jisoo. „Unnie ty si naj,“ Lisa ju objala.

Pustili sme sa do pečenia a na Taeho sa vylialo cesto. „Ste normálny?!“ vyzeral smiešne. Všade mal cesto. Smiali sme sa ako blbí.

„Však počkajte,“ zamrmlal. „Kde je kúpeľňa?“ perverzne sa na mňa usmial. Naprázdno som prehltla.

„P-poď z-za m-mnou,“ vykoktala som.
Ostatný sa samostatne rozosmiali. Okrem Kooka. Dačo ho trápilo...

„Roses, zabijem ťa,“ objal ma. „Nová metóda? Vyhrážaš sa že ma zabiješ a stískaš ma?“ kukla som naňho.

„Umučím, ťa k smrti,“ zavrčal a dal mi bozk do vlasov. „Stískaním? Pochybujem.“ usmiala som sa. „Budeš prosiť nech ťa pustím.“ zasmial sa. Vedel, že to by som po ňom nikdy nechcela.

„Možno....“ odtlačila som ho a dala mu pusu na líčko.

„Iba na líčko?“ odul sa. „Si celý od cesta, si taký sladký, radšej iba na líce. Lebo by som ťa zjedla.“ začervenala som sa. Začal sa chichotať.

„To mi nevadí, babe,“ venoval mi ďalší bozk do vlasov. „Tak poď do tej kúpeľne.“ objala som ho a začala ťahať. „Ty si ťažký!“ z hlboka som dýchala. „Alebo ja slabá?“„Tá druhá možnosť je viac pravdepodobná...“ začal sa smiať. „Veď počkaj,“ zamrmlala som.

Ukázala som mu kúpeľňu a išiel sa umyť. „Idem za nimi,“ zakričala som mu cez dvere. „Nepridáš sa? Škoda...“ zamrmal. „Si úchylný.“ „Ja viem.“ prevrátila som očami aj keď to nemohol vidieť.

Vybrala som sa do kuchyne, cestou stretla Jungkooka. „Takže, vy ste spolu?“ prešiel po mne pohľadom, alá viem že vám to nevydrží. „Problém?“ ozval sa hlboký hlas u môjho ucha. Skoro som infarkt dostala. „Nie, nie. Len sa pýtam.“ odlepil sa od steny a išiel. „Idem aj ja na záchod.“ žmurkol na mňa. Aj na Taeho. Periférnym videním som videla ako sa Tae napol.

Only You ✔️  [oprava]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin