Outsider

394 46 4
                                    

„Kim Taehyung“

Hneď ako to dopovie začne ma prepaľovať pohľadom. Na chvíľu ma to vyvedie z miery, a cítim ako sa mi červeň začína hrnúť do líc. Rose, daj sa dokopy! pripomeniem si. Dáky chalan ma predsa nevyvedie z miery. A začnem ho aj ja prepaľovať pohľadom. No predsa len jeho to vyvedie z miery. Kim Taehyung. Neverím. Z Bts? Ako ja ich nemusím, len moja sestra je blázon. Lisa sa neudrží na uzde a Taehyunga kopne do nohy. „Sakra Lis, čo robíš“ zasičí. „Pán Kim, prosím vás nenadávajte, “ povedala Betty. „Prosím pokračujte“ začula som novú triednu. Pri Taehyungovi a Lise sú dve voľné miesta, super kam ma posadia. Akurát sa postaví jeden chalan keď zrazu
Práskkk

Vbehne ďalší milo vyzerajúci chalan. No super to tu sú len 3 baby? Do riti kde to som?!
„Pán Park, na hodinu sa chodí pred zvonením,“ ozve sa učka. Chalan sa ospravedlní a ide si sadnúť veľa Kima. Noooo počkať akože sa to volá?!?! Och nie, nie nie nie! Neprežijem keď má niekto rovnaké priezvisko ako ja.
„Pán Park, prosím predstavte sa tuto slečne Rose.“ aj on sa na mňa nenávistne pozrie, a to som si myslela že je milý. „Park Jimin, teší ma.“ a prekrúti oči.
A takto sa predstavuje aj ostatok triedy, no a ako posledné sú ďalšie dve baby. Kim Jissoo a Jennie Kim. Ďalší super ľudia. „Roseanne, prosím praváčka alebo ľaváčka?“

„Hmm?“ „Ona je ľaváčka“ zachránila moju trápnu situáciu mama. „Ou, takže ako to urobíme? Už viem! Lisa posuň sa ku oknu prosím. A ty Rose si sadni medzi Lisu a Taehyunga.“ povedala učiteľka.

Nie prosím nie. Vedľa Taehyunga nie! On nevyzerá normálne! Veď som mu nič nespravila a už ma vraždil pohľadom. Psychopat jeden. No nič iné mi nezostalo a tak som si tam sadla so znudeným výrazom.

Krátke ja viem, no nechcela som to moc rozpisovať 😂Verím že chápete 🖤🤞🏻🥰

Only You ✔️  [oprava]Where stories live. Discover now