We Are BLACKPINK! 💕🖤

247 39 6
                                    

Lisa p. o. v.

Vsimla som si ako sa baby na niečom neuveriteľne smejú. Chytajú stále záchvaty smiechu. Podišla som k nim. Jennie aj Jissoo ma hneď objali. Ostala som v šoku. Nikdy sme moc nevychádzali spolu. Ale zrazu, sa správajú milo. „Ehm, na čom sa smejete?“ „Táto trupka zabudla na meniny, a robí si z toho dobrý deň.“ povedala Jennie, a hneď na to znovu vybuchli do smiechu. Aj mne sa chcelo smiať. „To musíme zapiť!“ vykríkla Jissoo. „Sa vie.“ povedala Rose. „Zavolám mame, či je doma a ak nie, ideme k nám.“ „Okej“ odpovedali sme zborovo. Rose odišla telefonovať a my sme si sadli za stôl pre 4. Som tu síce s chalanmi, no radšej budem sedieť s nimi. Rose sa vrátila. „No mama zas není doma. Čiže je dom voľný.“ uchechtla sa.

U Rose doma

„DaJ EšTe JedNU fľašku.“ „Však sme mali už 7. Nudím saaaa“ „Aj ja! Zavolajte chalanov.“ povedala Jennie.
„Okejko noo“ povedala som. A zavolala Taemu. Ešte bol s chalanmi.

Keď prišli my sme už boli zliate ako nikdy asi. „Ehm načo sme tu?“ opýtal sa Kookie. „Ideme piť a hrať fľašuuu“ vykrikovala Rose, a začala behať po ich obývačke. Jej alkohol neprospieva, noo.

Taehyung p. o. v.

Neviem koľko toto už vypili, ale po zemi bolo najmenej 16 fľašiek vodky a  vína. No čo má viac prekvapilo bolo že Lisa sa baví s Jennie a Jissoo.
Chalani si sadli, a ja som dal fľašu do stredu. „Začínaaaam“ kričala Rose ktorá sa o mňa potkla a spadla na mňa. Keby že, to nie som ja aj by som sa začal červenať. Postavila sa a sadla si oproti, medzi Lisu a Kookiho. Všimol som si, ako sa Jungkook na ňu pozerá. No bohužiaľ, Kook, tá je moja. Sám pre seba som sa uškrnul. Každá mi podľahla. Aj ona mi podľahne. Skôr či neskôr. Bude moja.

„Maam nové pravidlá. Namiesto  nevadí, budeme piť tequiluuuu.“ spievala Lis, a ja som na ňu čumel. Ona že je moja sestra?!

„BuDe Standa“ zakričala Jen, čo asi malo byť sranda.

„Už viete ako sa bude vaša skupina volať?“ opýtal sa Jimin.
„Black“ „Pink“ vykríkli.
„No Blackpink, znie fajn.“ usmial sa.

Hrali sme asi do pol noci, čas si nepamätám. Posledné čo si pamätám je, ako Jennie vyzliekla Jimina. Chudák. Bol červený asi až na zadku. Kázala mu dať si dole nohavice. Samozrejme, aj sa bozkávalo. Musel som pobozkať Jungkooka. Teda on mňa.
A Rose? Tá musela Chimovi  ohmatávať abs. Mal som chuť mu jednu vraziť. Všetky štyri sa na neho pozerali, ako na dákeho boha dokonalosti. Jak môže mať niekto tak vypracované svaly a merať meter sedemdesiat?
(poz. Autora: to zaujíma aj mňa 😂😂💕💕🧬🧬 chcem poznať odpoveď. Neviete vy?😂😂)
Prísaham, že ak ešte bude niekoho chytať, tak toho dotyčného zabijem. Teda ak to budú chalani, len ich zbijem.

-pokračovanie na budúce 😂🧬💕

Ehm, dnes len taká slabšia časť

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ehm, dnes len taká slabšia časť

Nooo, len +500 slov 🦈💕🧬

Ozaj, lásky ďakujem 💕😅👀⭐

Ľubkam vás 💕🦈💚🖤🏴‍☠️

Ste naj🧬💕

Prajem krásne Vianoce 😘😍💕

Zajtra pokračovanie 😅😅

-Mika🏴‍☠️🖤💚🦈💕🧬⭐😍

Only You ✔️  [oprava]Where stories live. Discover now